Muskan Bamne- Wiki, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Мускан Бамне е добре позната актриса от Мадхя Прадеш, Индия, модел, телевизионна личност, медийно лице и звезда в социалните медии. Тя е добре позната в страната с изключителните си изпълнения в различни телевизионни сериали. Тя стана известна, след като се появи в популярния телевизионен сериал Anupamaa.

В този сериал тя играе Пакхи Шах заедно с другите си колеги. Тя също се е появявала в Mann Mein Vishwaas Hai, Super Sisters – Chalega Pyar Ka Jaadu, Bakula Bua Ka Bhoot и много други ежедневни сапуни. Тя също имаше възможността да се появи във филма „Хеликоптер Eela“.

Мускан си партнира с известната актриса Каджол. Тя също има значителна база от фенове във всичките си социални медийни платформи. Възрастта, произходът, височината, гаджето, wiki, кариерата, нетната стойност, биографията и друга информация на Muskan Bamne можете да намерите на тази страница.Бързи факти

Пълно истинско име Мускан Бамне
Нетна стойност INR 2-3 Crores (приблизително).
рожден ден 25 октомври 2001 г.
Възраст (към 2021 г.) 20 годишен.
Професия Актриса, модел и телевизионна звезда.
Родно място Мадхя Прадеш, Индия.
Религия индуизъм.
каста Ще се актуализира.
Алма матер Сирийско католическо висше средно училище „Света Мария Маланкара“.
Квалификация Старши средно.
Слънчев знак Паунд.
Националност индийски.

Мускан Бамне Биография

Мускан Бамне е родена в Мадхя Прадеш, Индия, през 2001 г. Нейният роден град е Итарси, Мадхя Прадеш, Индия, разкри тя на официалната си страница във Facebook. Поради работата си тя в момента живее в Мумбай, Махаращра, Индия.

Muskan Bamne Образование

Тя е на 20 години (към 2021 г.). След като завършва основно училище, тя отива в сирийското католическо висше средно училище St Mary’s Malankara, за да завърши гимназия. Тя би била студентка според възрастта си. Спецификите на нейните квалификации засега не са известни.

Muskan Bamne Височина, Тегло

Мускан Бамне има височина 5 фута 6 инча и тегло 53 кг. Тя има обувка номер 6 (UK). Измерванията на тялото й са 32-25-34 инча. Има тъмнокафяви очи и черна коса.

 Мускан Бамне

Muskan Bamne (Източник: Instagram)

Muskan Bamne Гадже, Запознанства

Тя е много сладка и очарователна млада дама. Много хора са любопитни за любимия й и са търсили информация по темата в Google. Прегледахме и нейните социални медии и потърсихме в интернет, но не успяхме да намерим никаква информация за нейния любовник или гадже.

Тя често публикува свои снимки с колегите си в профилите си в социалните мрежи. Взимаме под внимание състоянието на връзката й като необвързана. Надяваме се скоро тя да разкрие повече информация за гаджето си на феновете си.

Семейство Мускан Бамне

Muskan Bamne е публикувала снимки на себе си със своите родители, братя и сестри, чичо, леля и баба и дядо в своите акаунти в социалните медии. След дълго търсене открихме, че баща й се казва Ракеш Бамне и работи в малка фирма. От друга страна, тя не разкри името на майка си, но е домакиня. Тя заяви:

Това е годишнината от сватбата на най-зашеметяващата двойка, която съм виждал. Най-добри пожелания, мама и татко. Чудесно е да видиш двойка да празнува 22 години брак! Възторжена съм, че си мой родител! Iloveyousomuchhh

Ще ви кажа, че тя често пътува с дядо си, Shyam Bamne. Не само това, но тя смята себе си за любимата дъщеря на чичо и леля си. Името на чичо й е Радж Бамне, а името на леля й е Химани Радж Бамне, според докладите.

Тя има брат на име Криш Бамне и сестра на име Симран Бамне. И двамата й братя и сестри в момента са в гимназията. Освен това тя се придържа към индуизма, но нейната каста все още не е определена. Тя също има индийско гражданство.

кариера

Мускаан Бамне е повлиян от актьорството от дете. Тя започва да дава прослушвания, когато е на около 6-7 години. Първата й роля, според официалния й акаунт в Instagram, е в телевизионен сериал, наречен „Mann Mein Vishwaas Hai“ през 2016 г. На следващата година тя е избрана за ролята на Умайра във филма „Haseena.“ Тя също се появява в Хеликоптер Ийла с известната актриса Каджол.

През 2020 г. тя беше избрана за ролята на Пакхи Шах в популярния телевизионен сериал „Анупамаа“. Рупали Гангули, Гаурав Кхана, Нидхи Шах, Судханшу Пандей, Анери Ваджани, Арвинд Вайдия и други бяха сред нейните колеги. Тя също се появи във филма „Супер сестри – Чалега Пиар Ка Джааду“.

Мускан Бамне Нетна стойност

Мускан живее в луксозен дом със семейството си. Тя споделя една стая със сестра си и винаги я украсява с красиви картини, картини и свежи растения. Освен това тя притежава скъпи коли и публикува техни снимки в акаунтите си в социалните мрежи.

Muskan печели огромна сума пари от различни източници. Нейните източници на доходи включват актьорство, моделиране, социални медии, реклами, промоции и други. Според предположение тя има нетна стойност от INR 2-3 Crores (приблизително). (приблизително).

Любопитни факти

 • Мускан има сладко домашно куче на име Чанчан в дома си.
 • Тя обича да скицира и рисува и ги публикува в своите акценти в Instagram.
 • Тя създава IG ролки в свободното си време.
 • Бамне често ходи на невероятни места с членовете на семейството си.
 • Тя беше отличена от Световната хинди академия и Театралния комитет на Малва по повод Международния ден на жената.
 • Известната актриса се появи на 21th ITA Awards 2022.
 • Нейни статии често се публикуват в реномирани вестници.
 • Тя популяризира много продукти чрез социалните си медии.
 • Мускан е много религиозен човек и има огромна вяра в бог Ганеша.
 • Тя ходи на фитнес за редовни тренировки.
 • Muskan Bamne създаде своя общност в приложението „qoohoo“, където хората могат да чатят и да споделят своите мнения.

Популярни Публикации