Mun SangMin- Нетна стойност, биография, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Мун Санг Мин , ново лице сред корейските актьори, е член на Awesome Entertainment, заедно с Park Seo Joon, Lee Hyunwoo и други. Научете повече за Нетна стойност на Mun SangMin, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Мун Санг Мин
Дата на раждане: 14 април 2000 г
Възраст: 21 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: две
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: Актьор и модел
Държава: Южна Кореа
Семейно положение: единичен
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Националност корейски
Етническа принадлежност азиатски
образование Университет Сунгкюкуан
Instagram Mun SangMin Instagram

Mun SangMin Възраст и ранен живот

Мун Санг Мин е роден в Южна Корея на 14 април 2000 г. Той има корейско гражданство и е азиатец по етническа принадлежност. По същия начин той сега е на 21 години. Неговият астрологичен знак е Овен, а той е Дракон в китайския зодиак. Mun SangMun е студент в катедрата по актьорско майсторство и изкуства в университета Sungkyukwan. Той е и неофициален посланик на университета. Moon SangMin е другото име на Mun SangMin.

Височина и тегло на Mun SangMin

Колко висок е Mun SangMin? По отношение на телесните мерки актьорът е много млад и изглежда със среден ръст. Мън има стройно тяло, както се вижда от неговите снимки и видеоклипове, и има красив външен вид. Изглежда, че има мека, смела личност, която пленява сърцата на всеки. По същия начин той има черни очи и черна коса. Актьорът има и светъл тен. Мун Санг Мин

Mun SangMin (Източник: Twitter)

кариера

Mun SangMin е ново лице в света на корейските актьори и модели. Преди това той се появи в уеб сериала Real High Romance 2. Талантливият артист наскоро завърши проекта на Playlist Studio 4 Reasons Why I Hate Christmas. Играта му е доста подходяща за неговия проект. Има заложби на добър актьор. В драмата той играе главната роля на Yeom SeJin, студент от университета, който работи на различни работни места на непълно работно време.

Младият актьор вече има много фенове. През 2020 г. той се появи в уеб сериала The Mermaid Prince: The Beginning и The Colors of Our Time. Неговият висок ръст, широки рамене и външен вид на цвете привлякоха вниманието на публиката. Несъмнено неговата фен база и популярност ще растат през следващите години.

Нетна стойност на Mun SangMin 2022 г

Колко богат е Mun SangMin? 20-годишният актьор се появи в няколко телевизионни предавания. Така че може да е спечелил пари. Нетното състояние на HMun SangMin е около 2 милиона долара към 2022 г. Но той все още се забавлява. И несъмнено ще печели повече от други успешни актьори и модели.

Mun SangMin приятелка и запознанства

С кого се среща Mun SangMin? Mun SangMin е в развлекателната индустрия само от няколко години. Той работи усилено и се концентрира върху кариерата си на актьор и модел. Той не е предоставил информация за връзката си с момиче.

Популярни Публикации