Mr Bee - Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Г-н Би е дете в социалните медии на звездно семейство в YouTube, известно като „Eh Bee Family“. Семейният канал на Mr. Bee има значителна база от фенове в социалните медии. Знайте всичко за Mr Bee - Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Робърт Бургос
Дата на раждане: 30 април 2005 г
Възраст: 16 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber
Държава: Канада
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 6 милиона долара
Цвят на очите Лешниково кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Торонто
Националност канадски
Етническа принадлежност испанец
образование Училище
баща Андрес Бургос
Майка Розана Бургос
Братя и сестри Габриел се оттегля

Биография и ранен живот на Mr

Г-н Би , по-известен като г-н Маймуна, е роден на 30 април 2005 г. и в момента е на 15 години. Роберто Бургос е неговото име и той е роден под знака на Телец. Роберто, от друга страна, е роден в Торонто, Канада, и в момента живее в Торнхил, Онтарио. В социалните медии той и семейството му са наричани „Eh Bee Family“ като Papa Bee и Mama Bee. Андрес Бургос и Розана Бургос са истинските им имена. По същия начин той има по-малка сестра, известна като Мис Маймуна. Габриел Умика е нейното име.

По същия начин, въпреки че е канадец, той е член на испаноговорящата етническа група поради произхода си от Южна Америка. Баща му е от южноамерикански произход, а майка му е от чилийско потекло. Въпреки южноамериканския си произход, те говорят английски по-свободно от испански. По същия начин те се придържат към християнството. Освен това, като отражение на неговото образование, Роберто в момента е записан в гимназия. Неговата образователна история, от друга страна, е неизвестна.Eh Bee Family е добре известно семейство на знаменитости, известно със своите Vine и YouTube канали. Г-н Бий е син на добре познатото „Eh bee Family“ и той е само на осем години, когато семейството основава канала. Те започнаха кариерата си в социалните медии във Vine. Те публикуваха първото си видео във Vine през януари 2013 г. и оттогава изградиха кариера в социалните медии. По същия начин Eh Bee Family често е произвеждала спонсорирани материали за различни марки, включително Johnson & Johnson, Toyota, Disney, Pepsi, Samsung и Regal Cinemas.
По същия начин семейството на Eh Bee често се вижда да си партнира с множество медийни сайтове, включително „New York Daily News“ на Buzzfeed, „Good Morning America“ и „Today.com“. Терминът „Eh Bee Family“ е измислен, след като баща му Papa Bee започва своето начинание в социалните медии. Първоначално той даде на семейния канал онлайн псевдонима „Eh Bee“, тъй като звучеше като първоначалното му „A B“. След това Papa Beer даде на цялото семейство името „Bee“, докато той и сестра му получиха името „Monkeys“.

Височина и тегло на г-н Bee

Телесните му размери, височина и тегло не са известни. Г-н Бий, от друга страна, изглежда има слабо тяло. Има светла кожа, кафяви очи и руса коса. По същия начин той носи белег по рождение на брадичката си.

кариера

Ех, Bee Family стартира своя акаунт в YouTube на 31 юни 2013 г. и има 8,91 милиона абонати. Те започнаха с качването на различни глупави филми, скечове, пародии и влогове. Дебютното им видео в този канал беше „Dead Husband Walking- Compilation 1“, пуснато на 12 декември 2013 г. и в момента има 746 000 абонати. По същия начин, Роберто беше пуснат в канала на 6 февруари 2014 г. с видеоклипа „Kidz Bop: Hip Hop – EhBee official“ с 225 хиляди гледания. Преди това той се е появявал във видеоклипове като „Kidz Bop: Family Edition – Eh Bee official“, „Welcome to the Eh Bee Family Channel“ и „Eh Bee Family Mix – 7 in a row“.

По същия начин те често работят с влиятелни лица в социалните медии като „Дейвид Лопес“ и „Кристиан ДелГросо“. По подобен начин най-популярният видеоклип на техния канал е „Gummy Food Vs Real Food!!!“ с над 101 милиона гледания. Освен това видеото му „Fortnite Dance Challenge in Real Life“ натрупа над 50 милиона гледания. Освен канала в YouTube, те предлагат и онлайн игра, наречена „Battle Bees Royale“.

Нетната стойност на Mr. Bee през 2022 г

Семейството Eh Bee се оценява на 6 милиона долара към 2022 г . По същия начин той струва 73 000 долара. Няма обаче информация за стойността на активите му. Роберто и семейството му получиха голямата награда на Armstrong Vine Award за 2015 г.

Mr. Bee Girlfriend & Dating

Г-н Бий е честен мъж, който не е женен. Той не участва в никакви романтични връзки. Освен това е твърде млад, за да има връзка с някого. По същия начин, с такъв привлекателен външен вид и симпатичен характер, той почти сигурно ще има връзка, когато узрее.

Популярни Публикации