Мозес Дж. Моузли почина на 31-годишна възраст

Мозес Дж. Моузли, 31-годишен актьор, почина наскоро . На 31 януари мениджърът му съобщи, че е обожаван от всички, които го срещнат. Той продължи с думите:

Моузес беше невероятен човек и ако имахте шанса да го срещнете, той щеше да направи деня ви фантастичен. Той беше талантлив музикант и прекрасен приятел, към когото можеше да се обърнеш за всичко. Той беше постоянно оптимистичен за живота и кариерата си в развлекателната индустрия.

Смъртта на Моузли беше обявена от Avery Sisters Entertainment, които му отдадоха почит на официалната си страница във Facebook. Те изразиха своята тъга от новината, като го припомниха като най-добрия, най-добрия и най-отдаващия се човек, когото някога са познавали. Новината първоначално беше съобщена от TMZ, който каза, че актьорът от Watchmen е бил открит мъртъв в Стокбридж, Джорджия, на 26 януари. Причината за смъртта му обаче все още не е установена.Животът и кариерата на Moses J. Moseley

Мозес Дж. Моузли, който е роден на 23 декември 1990 г., е най-известен с ролята си в пост-апокалиптичния телевизионен сериал на ужасите The Walking Dead. Повече от три години той играеше ролята на разходка за домашни любимци без челюст на Мишон. От 2010 г. Ейкън, Южна Каролина, е модел. Въпреки това, той не приемаше сериозно любовта си към моделирането и актьорството, докато не достигна целевото си тегло и не наклони везните на 300 паунда, когато беше на 16 години.

 Моузес Дж. Моузли

Моузли свали приблизително 150 паунда и придоби физическия вид, необходим, за да стане модел и актриса, след като следваше балансирана диета и спортуваше в продължение на две години. Освен появата си в The Walking Dead, той е имал некредитирани роли във филми като The Hunger Games: Catching Fire, The Internship и Joyful Noise. Моузли продължи да участва в телевизионни предавания като Watchmen, Tales, American Soul и Queen of the South след участието си в The Walking Dead. Известен е и с ролите си във филми като Loose Screws, Attack of the Southern Fried Zombies и Doll Murder Spree. Два от предстоящите проекти на Моузли са филмите на ужасите Hank и Descending. И двата филма сега са в процес на постпродукция.

Популярни Публикации