Моруена Банкс живее блажен семеен живот с Дейвид Бадиел

Моруена Банкс и Дейвид Бадиел са женени от много години. Банкс, която играе Mummy Pig в телевизионната програма Peppa Pig, се запознава със съпруга си в шоу на BBC, наречено The Book Quiz през 90-те години. Те се отказаха веднага и в крайна сметка участваха в продукцията на Baddiel през 2001 г. Syndrome. След това двойката от разстояние се ожени в Невада през 2017 г.

Доли и Езра са двете деца на двойката. Според The ​​Guardian цялото семейство е живяло заедно в Лондон през 2015 г. Те също имат къща на полуостров Лизард в южната част на Корнуол, според Cornwall Live. Семейството често си сътрудничи в различни инициативи. Банкс и нейният съпруг са съавтори, продуценти и звезди във филма на британския ансамбъл The Announcement, а и двете им деца участваха в усилията на Baddiel, Fame: Not the Musical.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дейвид Бадиел (@therealbaddiel)Моруена Банкс и Дейвид Бадиел

Банкс е британски комик, писател и продуцент, а Бадиел е известен писател на детски романи. The Parent Agency, Head Kid и The Person Controller са сред най-продаваните му творби. Въпреки различния си професионален път, двамата имат много общи неща. И двамата обичат хумора и смеха заедно, което Бадиел вярва, че е жизненоважно за успеха на брака им.

Бадиел каза:

Фантастично е да си женен за друг комик – ние се смеем на едни и същи неща, което според мен е жизненоважно за функционирането на един брак. Понякога Моруена се обажда на приятели и оставя съобщение за децата им с гласа на мама Прасе,

 Моруена Банкс

Бадиел разкри пред Telegraph през декември 2021 г., че той и съпругата му имат най-добрата връзка. Авторът каза, че съпругата му е най-близкият му приятел и идеята, че вашият партньор или съпруг трябва да бъде с някого, с когото се разбирате, беше нова за онова време. Той отбеляза, че родителите му са диаметрално противоположни и нямат нищо общо.

Баща му е описван като много мъжествен, уелски, от работническата класа, но интелигентен човек, безсмислен физик, докато майка му е описана като луда, прекалено романтична бежанка, избягала от нацистите. Но според Бадиел родителите му се събрали, когато били млади през 60-те години на миналия век, защото хората правели това. Не знам как можеш да споделиш дом или живот с някого, освен ако той не те кара да се смееш, каза авторът.

Битката с анорексията на дъщерята на Моруена Банкс

Банкс и съпругът й обичат компанията си, но също така са преминали през трудни времена. Бадиел и дъщеря му Доли обсъдиха борбата й с анорексията през декември 2021 г. По-голямата дъщеря призна, че въпреки че социалните медии не са причинили проблема й, те го влошават.

Доли отбеляза:

Когато бях на 15, страдах от анорексия в продължение на около три години. Вярвам, че социалните медии направиха възстановяването много по-трудно,

 Моруена Банкс

Бадиел също изрази чувството си на безпомощност, докато гледаше как дъщеря му се бори с хранително състояние. Бях в агония. Виждах, че това те наранява, добави Бадиел. В документалния филм на BBC David Baddiel: Social Media, Anger, and Us комбото баща-дъщеря говори надълго и нашироко за тяхната битка с разстройството. Бадиел се надява, че документалният филм ще вдъхнови хора от всички възрасти да говорят за хранителните разстройства.

Популярни Публикации