Мория Уилсън - Уики, възраст, гадже, нетна стойност, височина, кариера, смърт

Мория Уилсън Велосипедист беше американски професионален спортист, скиор и колоездач. Тя имаше няколко медала и постижения в спортната си кариера, докато беше жива. Мория Уилсън, от друга страна, загуби живота си, когато първата й любовна връзка приключи. Мория Уилсън почина на 11 май, след като бе простреляна многократно.

Бързи факти

Рождено име Анна Мория Уилсън
Име Мория Уилсън Велосипедист
Популярно име Мо, Анна
Дата на раждане 18 май 1996 г
Възраст (към 2022 г.) 25 години
Популярни за Да бъдеш убит от Кейтлин Мари Армстронг
език Английски
Училище Планинска академия Бърк
образование Завършил инженерство
Алма матер Дартмут колеж
Професия Спортист (велосипедист, скиор, футболист)
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Място на раждане Остин, Тексас
Място на смъртта Остин, Тексас
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5'6'
Тегло (прибл.) В килограми: 56 кг

Възраст и ранен живот на Мория Уилсън

Мория Уилсън е родена на 18 май 1996 г. и почина на 11 май 2022 г. на 25 години. Трябваше да празнува 26-ия си рожден ден на 18 май, но почина. Анна Мория Уилсън е фен на спорта от малка. Тя разкри в социалните мрежи, че се е сдобила с първия си велосипед, докато е била в седми клас. Мория Уилсън Велосипедистката караше колело със своите приятели и съученици. Разказвайки за своите училищни и колежански дни, тя е била аматьорски футболист през ученическите и колежанските си години. Според близките й тя все още е капитан на гимназиалния си футболен отбор. Тя посещава академията Бърк Маунтин. След това се прехвърля в Dartmouth College, където получава бакалавърска степен по инженерство.

Височина и тегло на Мория Уилсън

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Мория Уилсън е висока 5 фута 6 инча и тежи около 56 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Мория Уилсън

кариера

Мория Уилсън Велосипедистката започва своята спортна кариера, като играе футбол в гимназията и колежа. Впоследствие тя продължи да преследва страстта си към ските и колоезденето. Тя продължи своята ски кариера и беше призната за национален скиор за юноши, завършвайки трета в състезанието по спускане на Националния шампионат на САЩ за юноши през 2013 г.

В алпийските ски Ана Уилсън спечели четири букви. Преди това Мория получи две букви в Cyclins и три във футбола. Тя започва да гледа професионално колоездене с чакъл малко преди смъртта си. Тя напусна работата си на високо ниво в бизнес с велосипеди, преди да последва любовта си към състезанията на пълен работен ден. Тя беше готова да спечели състезанието Gravel Locos в Хико на 14 май 2022 г., но трагичната й смърт прекъсна надеждите й.

Смъртта на Мория Уилсън

Велосипедистката Мория Уилсън почина в дома си в Остин, Тексас, на 11 май 2022 г. Всички се надяваха убиецът й да бъде задържан възможно най-скоро. И сега в медиите се разпространява новина, която може да зарадва много поддръжници на Анна Мория Уилсън: предполагаемият убиец Кейтлин Мари Армстронг, 34, е задържан в Коста Рика на 29 юни 2022 г.

Кейтлин беше изправена пред криминални обвинения за ужасното убийство на Ана Мория (Мория Уилсън). Кейтлин Мари Армстронг се качи на полет на United Airlines в Ню Джърси на 18 май, след като използва фалшив паспорт и посети Коста Рика, според специален екип за разследване. След продължително разследване тя е задържана в Коста Рика. Тя беше задържана в хостел на плажа Санта Тереза ​​в провинция Пунтаренас в Коста Рика.

Мория Уилсън Гадже и срещи

С кого се среща Мория Уилсън? Не можахме да открием никакви романтични снимки на Велосипедистка с някой прекрасен мъж на нейните страници в социалните медии. Въпреки това, според скорошни доклади, съобщени след смъртта й, тя е била в любовна връзка с човек на име Стрикланд (Колин Артуро Стрикланд).

Въпреки това, няма изображение на Стрикланд и Анна, прекарващи време заедно в нито един от техните официални профили в социалните медии. Мория Уилсън беше спряла контакта си със Стрикланд преди смъртта си.

Популярни Публикации