Morgan Jean- Възраст, височина, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност

Морган Джийн е известен американски YouTuber. Морган Джийн е добре известна със своя едноименен канал в YouTube, както и с другите си акаунти в социалните медии. Научете повече за нетната стойност на Morgan Jean, биография, възраст, гадже, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Морган Джийн
Дата на раждане: 21 август 2005 г
Възраст: 15 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber
Държава: Съединени щати
Семейно положение: единичен
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Филаделфия
Националност американски
баща Тод Улф
Майка Джийн Улф
Facebook Морган Джийн във Facebook
Twitter Морган Джийн Туитър
Youtube Морган Джийн Youtube
Instagram Морган Джийн Instagram

Възраст и ранен живот на Морган Джийн

Морган Джийн е роден на 21 август 2005 г. във Филаделфия, Пенсилвания, САЩ. Към 2021 г. тя е на 15 години. Нейната националност е американка, а зодията й е Лъв. Тод Улф е нейният баща, а Джийн Улф е нейната майка. Тя не е разкрила никаква информация за ранния си живот или образование. Досега тя успява да запази личния си живот в тайна. Въпреки това, в зависимост от възрастта си, тя може да е в гимназия или да е завършила средното си образование.

Височина и тегло на Морган Джийн

Колко висок е Морган Джийн? Тя има зашеметяващи черни очи и черна коса. Няма налична информация относно нейния ръст, тегло или измервания на тялото. Тя е много активна в акаунтите си в социалните медии като сензация в социалните медии, актуализирайки последователите си за ежедневието и начина си на живот.  Морган Джийн

Морган Джийн (Източник: Twitter)

кариера

Тя е добре известна в YouTube със своя лайфстайл влогинг, който включва училищни разходки, процедури за красота и сезонни модни избори. На 16 март 2013 г. тя стартира своя канал в YouTube. След това тя започна да публикува много видеоклипове. Някои от видеоклиповете й са гледани над милион. Нейните абонати и последователи са нараснали в резултат на удоволствието от нейните видеоклипове. „What’s In My Dance Bag???“ беше заглавието на първия й видеоклип в YouTube. На 23 януари 2017 г. видеото беше публикувано.

По същия начин някои от предишните й видеоклипове в канала й включват „10 забавни факта за мен! (Опознай ме),“ „Колекция танцово облекло!“ и „Моят ски рекламен VLOG! (Актьор DITL).“ Тя публикува видеоклиповете на 11 февруари 2017 г., 1 март 2017 г. и 11 март 2017 г. в този ред. Другите й стари видеоклипове включват „Обиколка на стаята“, „Защо ме няма?!“, „Въпроси и отговори лято 2017“ и „Как да си направим балетен кок сам (урок).“ Видеоклиповете бяха публикувани на 26 март 2017 г., 24 май 2017 г., 12 юни 2017 г. и 22 юни 2017 г. в този ред.

Най-популярният й видеоклип, публикуван на 26 януари 2019 г., има 2,2 милиона гледания. „School Morning Routine“ е заглавието на видеото. На 13 януари 2018 г. беше публикувано още едно видео с 2 милиона гледания. Видеото е озаглавено „School Night Routine“. По същия начин нейните най-популярни видеоклипове включват „Weekend Morning Routine“, „What I Got For Christmas Haul“ и „School Morning Routine“.

Видеоклиповете са публикувани на 22 август 2017 г., 29 декември 2017 г. и 10 март 2018 г. в този ред. Другите й популярни видеоклипове включват „After School Routine“, „What I Got For My 13th Birthday Haul“ и „What’s In My Backpack | Back to School Haul.“ Видеоклиповете са публикувани на 16 март 2019 г., 30 август 2018 г. и 25 юли 2018 г.

Morgan Jean Нетна стойност и награди

Колко богат е Морган Джийн? Морган не е получил почести или номинации. Въпреки това тя спечели сърцата на хилядите си фенове чрез видеоклиповете си в YouTube. Нейните абонати и фенове също й дават положителна енергия, любов и подкрепа, което й позволява да продължи да прави видеоклипове. По отношение на нейната нетна стойност, тя прави много пари от своите акаунти в социалните медии и канала си в YouTube. Въпреки това, Нетното състояние на Морган Джийн е около 2 милиона долара към октомври 2022 г.

Morgan Jean Гадже и срещи

Кой е гаджето на Морган Джийн? Морган е необвързан и никога не е имал връзка. Няма информация за нейни бивши гаджета, предишни връзки или предишни ангажименти. Тя не говори много за романтичния си живот. Вместо това тя се е концентрирала върху кариерата си в YouTube.

Също така, знайте за Нетна стойност на Закари Валентин, биография, възраст, приятелка

Популярни Публикации