Монти Лопес - Wiki, възраст, съпруга, нетна стойност, етническа принадлежност, височина, кариера

Монти Лопес е американски бизнесмен и звезда в социалните медии. Монти е известен с дъщеря си знаменитост в TikTok Адисън Рей. Адисън Рей няма нужда от представяне; в резултат на славата й баща й сега е известна знаменитост в TikTok.

Бързи факти

Рождено име Монти Лопес
Псевдоним Монти
Дата на раждане 24 ноември 1975 г
Възраст (към 2022 г.) 46 години
Популярни за Създаване на видеоклипове TikTokk за синхронизиране на устни
език Английски
Училище Местна гимназия
образование Завършил английски език
университет Университет на Югозападна Луизиана
Университетът на Луизиана в Лафайет
Професия Личност в социалните медии
Националност американски
Етническа принадлежност Микс-американски
Място на раждане Каренкро, Луизиана
Сегашен адрес THE
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5'8'
Тегло (прибл.) В килограми: 90 кг

Възраст и ранен живот на Монти Лопес

Монти Лопес беше роден на 24 ноември 1975 г. в град Каренкро в Луизиана. Сега той живее в Лос Анджелис, Калифорния. Той не е разкрил нищо за детските си приказки другаде. Въпреки това, според профила на бащата на Addison Rae в LinkedIn, той първоначално е посещавал Университета на Югозападна Луизиана за дипломирането си. В крайна сметка той се прехвърля в Университета на Луизиана в Лафайет, където получава бакалавърска степен по английски език и литература.

Височина и тегло на Монти Лопес

Монти Лопес е висок 5 фута 8 инча . Тежи около 90 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Монти Лопес

Нетната стойност на Монти Лопес

Колко е нетната стойност на Монти Лопес? Нетното състояние на Монти Лопес варира от милион до милион. Преди това той купи луксозен спортен автомобил за милиони долари. Той често харчи парите си за почивка и посещения на барове. Този патриарх на семейството на знаменитости в TikTok в момента има нетна стойност от над милиона USD.

кариера

Говорейки за утвърдената професия на Монти Лопес, той е работил като генерален мениджър, преди да стане хит в TikTok. Той продължава да работи като генерален мениджър на Atchafalaya Homes, Oak Greek Home Center, Clayton Homes и Luv Homes. Като генерален мениджър той ръководи голяма част от работата на пазара на недвижими имоти. След това, с подкрепата на дъщеря си Адисън Рей, той премина към индустрията за правене на видеоклипове в TikTok и разби формулата да стане голяма звезда в TikTok. В момента той има 5,4 милиона последователи в TikTok.

Почитателите му обичат да гледат видеоклиповете му със синхронизация на устните. По-късно той се присъедини към онлайн общността @theraefamily, където той, съпругата му и децата им публикуваха увлекателни неща за своите фенове. През януари 2020 г. му беше предложена роля като актьор чрез агенцията за таланти WME (William Morris Endeavour). Той също така притежава своя собствена инвестиционна фирма, ML Sales.

Съпруга и брак на Монти Лопес

Коя е съпругата на Монти Лопес? Монти Лопес е женен за Шери Никол Лопес (Шери Истърлинг). В момента Шери е на 42 години и работи на пълен работен ден като знаменитост в TikTok. Акаунтът на Sheri в TikTok има над 13 милиона последователи. Тя също е наета от агенцията за таланти WME.

Шерин и Монти имат три деца: Адисън Рей, Лукас Лопес и Енцо Лопес. Енцо се превърна във феномен в социалните медии в резултат на постиженията на родителите си и по-голямата си сестра. Лукас вече е на четиринадесет години. Енцо Лопес, сега на осем години, работи като детски модел за бизнеса за електронна търговия на сестра си Адисън Рей.

Популярни Публикации