Моника Калхун - Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Моника Калхун е известна американска телевизионна и филмова актриса. Моника Калхун е най-известна с приноса си към Bagdad Cafe.

Бързи факти

Пълно име: Лорин Калхун
Дата на раждане: 29 юли 1971 г
Възраст: 50 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: филмова и телевизионна актриса
Държава: елен
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Филаделфия, Пенсилвания
Националност американски
образование Гимназия на окръг Лос Анджелис
Майка Лорин У. Калхун
Братя и сестри един брат
деца един син

Биография на Моника Калхун

Моника Калхун е родена на 29 юли 1971 г., в момента е на 50 години и зодия Лъв. Моника Патрис Калхун е пълното й име и е родена като Лорин Моника Патрис Калхун. Тя също е от Филаделфия, Пенсилвания, САЩ.

Тя беше и първото от двете деца на Лорин У. Калхун. В резултат на това нейният брат е нейният единствен брат и сестра. Моника завършва с отличие гимназията за изкуства в окръг Лос Анджелис.Височина и тегло на Моника Калхун

Моника е висока 5 фута 4 инча и тежи около 56 килограма. Освен това тя има прекрасен чифт тъмнокафяви очи и черна коса. За съжаление, другите й измервания на тялото, като гърди-талия-ханш, размер на роклята и т.н., са неизвестни.

  Моника Калхун

Моника Калхун (Източник: Pinterest)

кариера

Моника е добре известна с ролите си във филми като Bagdad Cafe, The Salon, The Players Club, Love and Basketball, The Best Man и The Best Man Holiday. Тази актриса получи номинация за Еми за ролята си в CBS Special Schoolbreak Different Worlds: A Story of Interracial Love.

Като детска актриса тя се появява в She Stood Alone, Getting Straight with Drew Barrymore, Taking a Stand, Rebound, Where I Live, The Ditchdigger’s Daughter, The Ernest Green Story и телевизионния сериал Bagdad Café.

По същия начин, за превъплъщението си на Миа Морган в комедийно-драматичния филм от 1999 г. „Най-добрият човек“, тя беше номинирана за награда за изображение на NAACP за най-добра актриса във филм. Тази актриса участва в краткотрайния сериал Where I Live с актьора Flex Alexander и също се появи в Pacific Station.

Моника се е появявала в редица ситкоми, включително The Wayans Brothers, A Different World и The Jamie Foxx Show. В биографичния минисериал от 1992 г. The Jacksons: An American Dream тази актриса играе Реби Джаксън. Тя също се появява във филма на Vivica Fox от 2007 г. The Salon.

Освен това, Робърт Таунсенд режисира Калхун в „Дневникът на една самотна майка“, сезони I, II и III (2008–10) през 2009 г. Тя също играе майката на Ралф, Патриша Тресвант, в минисериала на мрежата BET The New Edition Story, излъчен през януари 2017 г.

По същия начин тя се появява в редица драми на BET, включително Имитирайте предателство, Кутията на Пандора, Да станете прави, По-млади и по-млади, Какво ще кажете за вашите приятели и Сладка справедливост. Сред другите игрални филми са Sister Act II, Jack the Bear, Park Day, Heart and Soul, Dirt, Grey’s Anatomy, NYPD Blue и Civil Brand. Появата й в телевизионното шоу Дневникът на самотна майка също е забележителна.

Моника Калхун Съпруг, брак

Тя роди син през 2000 г. Синът й е юридически сляп. Моника направи публично достояние детето си, след като го доведе на събитие на червения килим за премиерата на филма The Best Man Holiday. По различни поводи тя споделя негови снимки в социалните мрежи.

Самоличността на бащата на детето обаче е неизвестна. Освен това този човек преди това е бил свързван с актьора Мигел А Нунес.

Нетната стойност на Моника Калхун

Тази актриса несъмнено ще направи цяло състояние от актьорската си кариера. В резултат на това Моника има нетна стойност от 5 милиона долара.

Популярни Публикации