Моника Барбаро- Wiki, възраст, етнос, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Моника Барбаро е известна калифорнийска актриса. Тя се появява в много филми, които са получили номинации за Грами. Може да сте неин фен, но никога да не сте научили нищо за нея. Нека ви информираме, че на 27 май 2022 г. по кината излезе един от най-великите филми на годината. Моника участва в Top Gun Maverick с главния актьор Том Круз.

Бързи факти

Рождено име Моника Барбаро
Псевдоним Моника
Популярни за Работа в телевизионни предавания и филми
език Английски
Училище Гимназия Тамалпаис
образование Бакалавърска степен по изящни изкуства и танци
Алма матер Тиш училище по изкуствата, Нюйоркски университет.
Професия Актриса и танцьорка
Зодия зодия Близнаци
Националност американски
Етническа принадлежност Италиански
Нетна стойност ,5 милиона USD (приблизително)
Възраст (към 2022 г.) на 32 години.
Дата на раждане 17 юни 1990 г
Място на раждане Сан Франциско Калифорния
Сегашен адрес Калифорния
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми: 52 кг

Възраст и ранен живот на Моника Барбаро

Моника Барбаро беше роден на 17 юни 1990 г. в Сан Франциско, Калифорния. Възпитанието й преминава в Мил Вали, Калифорния. 32-годишната актриса е завършила най-доброто училище в своя район. Гимназията Tamalpais беше мястото, където тя завърши гимназиалното си образование през 2007 г.

Моника Барбаро започва да учи балетни танци, когато е на 5-6 години. Любовта й към танците я вдъхновява да получи бакалавърска степен по танци. Тя получава бакалавърска степен по изящни изкуства и танци от училището по изкуства Tisch на Нюйоркския университет. Тя учи актьорско майсторство като опция в допълнение към ученето да танцува. Когато се завръща в Калифорния след колежа, тя продължава обучението си по актьорско майсторство в Beverly Hills Playhouse.Височина и тегло на Моника Барбаро

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Моника Барбаро е висока 5 фута 7 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.

  Моника Барбаро

кариера

Моника постигна много успехи, откакто започна в актьорския свят, оставяйки любовта си към танците зад гърба си. Хемингуей Анг Гелхорн беше нейният дебютен телевизионен филм, а ролята й на Танцьорка от Топиркана остава непризната. През 2012 г. тя завърши четири късометражни филма и отвори врати към нови перспективи чрез култивиране на отношения с високопоставени служители.

Моника Барбаро прави своя филмов дебют през 2013 г. с Bullish, в който играе ролята на EVA. В своята блестяща десетгодишна кариера тя се е появявала в повече телевизионни програми, отколкото във филми. Notorious, Lethal Weapon, Crazy Ex-Girlfriend, Chicago P.D. и други телевизионни програми й помогнаха да стане известна. Тя се появи във филма The Cathdral през 2021 г. А сега, през 2022 г., филмът Top Gun: Maverick обърна пътя на кариерата й, тласкайки я да стане една от най-успешните американски актриси на всички времена.

Моника Барбаро Съпруг и брак

Кой е съпругът на Моника Барбаро? Според нашите открития Моника Барбаро има връзка с актьора и продуцент Конър Тилман. Не е известно обаче дали са женени или не. Въпреки това има няколко снимки на Моника с Конър Тилман в социалните медии на Конър. Конър беше показан в телевизионния сериал За цялото човечество през 2021 г.

Популярни Публикации