Моника Алдама- Нетна стойност, възраст, съпруг, етнос, височина, кариера

Моника Алдама е известен треньор по мажоретки в Съединените щати. Моника Алдама също се появи в телевизионното шоу „Dancing with the Stars“, както и в оригиналните документални сериали на Netflix Cheer.“

Бързи факти

Пълно име: Моника Алдама
Дата на раждане: 09 февруари 1970 г
Възраст: 51 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Женски пол
Професия: Треньор по мажоретки, телевизионна личност
Държава: елен
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Крис Алдама
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Корсикана, Тексас
Националност американски
Етническа принадлежност Испанско потекло
образование Тексаски университет в Тайлър (магистри по бизнес администрация)
деца Две (дъщеря Кристиан Александра (или Али) и син Остин Алдама)

Биография на Моника Алдама

Моника Алдама е на 50 години и е родена на 9 февруари 1970 г. Родното й място е Корсикана, Тексас, а зодията й е Водолей. Няма налична информация за родителите, братята и сестрите на Моника или други членове на семейството. Моника също има испански предци. Що се отнася до образованието, Моника завършва гимназия в Корсикана и по-късно се записва в Tyler Junior College.

Моника се присъедини към отбора на мажоретките в Tyler Junior College. Моника продължи да посещава Тексаския университет в Остин. Моника е завършила McCombs School of Business с бакалавърска степен. по финанси. Моника също беше член на братството Zeta Tau Alpha. По-късно Моника получава магистърска степен по бизнес администрация от Тексаския университет в Тайлър.Височина, тегло на Моника Алдама

Колко висока е Моника Алдама? Моника Алдама е висока приблизително 5 фута 8 инча и тежи около 56 килограма. Освен тях, няма налична информация за нейните измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките и т.н. Моника също има руса коса и кафяви очи.

  Моника Алдама

Моника Алдама (Източник: Twitter)

кариера

Моника Алдама е известен треньор по мажоретки. Моника е добре известна като съвместен треньор по мажоретки в Navarro College в Корсикана, Тексас. Navarro College Bulldogs са спечелили национална репутация за отлични постижения в мажоретките под ръководството на Моника.

От 2000 г. насам отборите на мажоретките са спечелили 14 национални първенства на NCA в своята дивизия. Освен това отборът е получил 5 Grand National обозначения. Отборът с най-висок общ резултат в състезанието за тази година получава статут на Grand National.

По същия начин отборът на Моника Алдама държи рекорда за най-висок резултат на NCA College Nationals. Мажоретната програма на Моника е наречена династия, а нейните спортисти я наричат ​​кралицата. В допълнение, успехът на мажоретката й осигури участия в Шоуто на Елън Дедженеръс и турнето на живо на Опра.

По подобен начин Моника Алдама се появи в документалните сериали на Netflix Cheer през 2020 г. Фокусът на програмата върху екипа на мажоретките на колежа Наваро през 2019 г. представи спорта на голяма аудитория. По същия начин Грег Уайтли режисира документалните сериали Cheer. Грег беше най-известен със своя документален филм, свързан с футбола, Last Chance U. преди този сериал.

Развеселяване, както и Последен шанс Вие емпатично следвате студентски спортисти, които се справят с наранявания и лични предизвикателства. Освен това наставничеството на Моника Алдама е централно за сюжета на Cheer. Като цяло това е подхранващо, въпреки че нараняванията на нейните спортисти я принуждават да взема прагматични решения в подкрепа на целта на отбора да спечели националния шампионат в Дейтона Бийч, Флорида.

Отговорите на представянето на Алдама в сериала подчертават произтичащия от това стрес. Отдадеността на мажоретката е описана като яростна (и понякога страховита) от телевизионния критик на Washington Post Ханк Стювър. Според Джия Толентино от The New Yorker мажоретката от Тексас управлява програмата със страховито контролирано поведение, прекъсвано от проблясъци на майчина топлина.

Тази поредица като цяло подчертава перфекционизма на Моника Алдама, който е капсулиран в нейната запазена марка за убеждението относно практиката: Продължаваш, докато не го оправиш, след което продължаваш, докато не можеш да го объркаш.

Освен това Моника Алдама беше обявена за състезател в 29-ия сезон на Dancing with the Stars на 2 септември 2020 г. За това шоу мажоретката си сътрудничи с Вал Чмерковски. Танцуващото дуо беше елиминирано през седмата седмица и завърши на десето място в общото класиране.

Моника Алдама Съпруг, брак

Моника Алдама има съпруг. Съпругът й се казва Крис Алдама и може да бъде намерен в Instagram като @chrisaldama1. Крис изглежда е певец и китарист въз основа на неговия профил. По същия начин двойката има две деца: Кристиан Александра (или Али) и Остин Алдама.

Дъщеря им също е мажоретка. Освен това Остин ще бъде на 24 години през май 2020 г., докато Али ще бъде на 21 през януари 2021 г. Тревър Денбоу, годеницата на Али, е сгодена. Тревър планира да предложи брак на Али на 13 декември 2020 г. на стадион Джералд Дж. Форд. Али и Тревър бяха в романтична връзка повече от 6 години преди това.

Моника Алдама Нетна стойност

Колко богата е Моника Алдама? Продължавайки напред, нетната стойност на Моника Алдама се оценява на около 1 милион долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации