Mollie Salmon- Wiki, възраст, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност, височина, кариера

Моли Салмон е известен британски гримьор, инфлуенсър в социалните медии, телевизионна личност, Instagram звезда, търговски консултант и бизнесдама от Саутхамптън, Англия. Тази 23-годишна жена стана известна, след като се присъедини към актьорския състав на Love Island 2022. Моли също е професионален начинаещ артист и влиятелен човек в социалните медии.

Бързи факти

Истинско име Моли Салмон.
Също известен като Моли.
Професия Гримьор, звезда в Instagram, телевизионна личност, съветник по продажбите и предприемач.
Възраст (към 2021 г.) на 23 години.
Рождена дата 1998 г.
Родно място Саутхамптън, Англия, Обединеното кралство.
Сегашен адрес Саутхамптън, Англия, Обединеното кралство.
Зодия Ще се актуализира.
Нетна стойност USD 800K-850K (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност британски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 58 кг
В лири: 128 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 6″

Възраст и ранен живот на Mollie Salmon

Моли е израснала в Саутхамптън, Англия, Обединеното кралство. Действителната й дата на раждане е неизвестна. Моли е родена в 1998 г , според различни съобщения в медиите. Салмон ще бъде на 23 години през 2021 г. Тя е добре образована жена. Вярваме, че Моли е завършила висшето си образование в реномирана институция. След това работи като гримьор и продавач-консултант.

Височина и тегло на Моли Салмон

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Моли Салмон е висока 5 фута 6 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи. Моли Салмон

Нетната стойност на Моли Салмон

Колко е нетната стойност на Mollie Salmon? Моли живее добре като професионален гримьор. Не само това, но тя допълва доходите си с работа на непълен работен ден като булчински консултант. Сега тя живее в Саутхамптън. Нетното състояние на Моли се оценява на между 800 000 и 850 000 долара. (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Салмон работи като професионален гримьор и съветник по продажбите в Charlotte Tilbury Beauty. Нека ви информирам, че тя започна работа във фирмата през март 2019 г. Освен това тя работи и като консултант по красота. Тази зашеметяваща жена стана известна, след като се присъедини към актьорския състав на телевизионното риалити предаване Love Island 2022.

Моли Салмон Гадже и срещи

С кого се среща Моли Салмон? Моли е приятелски настроен човек. Обича да прекарва време с приятелите си. Името й се свързваше с участника от Love Island Лука Биш. Тя също дръпна Лука настрана за разговор. Настоящият статус на запознанства на Моли обаче не е известен. Вероятно тя е необвързана (към юли 2022 г.). Моли също обича да пътува до нови места със своите спътници.

Популярни Публикации