Mollee Roestel- Биография, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, етническа принадлежност

Моли Ростел е добре позната телевизионна личност, най-известна като знаменитата съпруга на Марти Рани, алпинист, телевизионен актьор, строител от Аляска и автор на песни. Mollee Roestel също е горда майка на Misty Raney, американска актриса.

Бързи факти

Пълно име: Моли Ростел
Дата на раждане: 31 януари 1956 г
Възраст: 65 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Женски пол
Професия: Телевизионна личност, съпруг на знаменитост
Държава: елен
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Марти Рани
Нетна стойност $ 200 000 прибл
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Вашингтон
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
баща Лорел Уейн Ростел
Майка Бевърли Уоткинс
Братя и сестри шест братя и сестри (4 братя и две сестри)
деца Misty Raney, Melanee Raney и синовете Matt Raney и Mies Raney.

Биография на Mollee Roestel

Моли Ростел е роден във Вашингтон, САЩ, на 31 януари 1956 г. (на 65 години). Лорел Уейн Ростел и Бевърли Уоткинс са нейни родители. Тя живееше в Snoqualmie Valley, където прекараха по-голямата част от детството си. След това тя и родителите й се преместиха в Спокейн през 2013 г. поради нейната работа. Баща й беше офицер от армията, който почина в служба на страната на 95-годишна възраст в Спокейн.

През 2020 г. погребението му се състоя в Спокейн в Кингдън Хол на Свидетелите на Йехова. По същия начин тя е родена и израснала в Съединените американски щати заедно с шест братя и сестри (4 братя и две сестри). Лари, Гари Джей, Тери и Дейвид Ростел са нейни братя, докато Шерил Рипли и Пам Хилеман са нейни сестри.Тя е от американски произход и от кавказки етнически произход. Освен това нейната сексуална ориентация е хетеросексуална. Освен това тя беше авантюристична личност със силен интерес към природата.

Тя е добре образован човек, който притежава много способности и талант. Има малко подробности за нейното образование и степен.

Височина и тегло на Mollee Roestel

Mollee е висок 5 фута 5 инча и има изключително стегнато и здраво тяло. Тя е със здравословно тегло за височината си. Освен това тя има кафяви очи и кафява коса. Има малко налични подробности относно измерванията на тялото й.

кариера

Mollee е добре позната телевизионна личност и знаменитост сама по себе си. Тя също така си направи име в телевизионната индустрия. Освен това тя стана известна като съпругата на знаменитост на Марти Рани, телевизионен актьор, строител от Аляска, певец и автор на песни. Тя започва своята телевизионна кариера заедно със съпруга си Март Рани, но никога не постига същото ниво на знаменитост като съпруга си. Въпреки това, тя, заедно със съпруга си Марти, е изключително авантюристична личност. Марти е имал цял живот страст към приключенията и природата.

На 18-годишна възраст посвещава живота си на природата. По същия начин той ходеше да сечи на къмпинг в Аляска и спасяваше много жители на Аляска от стихиите. По същия начин той е алпинист, който за пръв път изкачи връх Денали през 1986 г. и има дързостта да отвори собствена агенция за водачи. Той придоби известност в резултат на появата си в шоуто на Discovery Channel Homestead Rescue.

Заедно с първото му начинание му бяха предложени роли във филми като Alaska, Surviving Denali и Han Denali, както и песни като Alaska Tattooed Lady, Yo Never Wrote и I’ve Been Everywhere. Неговите способности го издигнаха до нови висоти. Освен това Моли, съпругът й и децата й притежават няколко малки бизнеса. Те притежават и управляват Alaska Stone and Log Company.

Те живеят в Хейнс, Аляска, отдалечен район с достатъчно земя за обработване и водоснабдяване. Цялото семейство е самостоятелно заето и се занимава с градинарство, животновъдство и лов, наред с други дейности. В момента тя живее със семейството си във Васила, Аляска. Всички членове на семейството й, включително децата й, са изкачили Денали и са създали история.

Mollee Rostel Нетна стойност

Моли трябва да се утвърди отново като телевизионна личност. Освен това тя и семейството й притежават бизнес в родния си град. Нейният основен източник на образование е чрез телевизионната й кариера, която включва телевизионни изяви, и чрез семейния й бизнес, който се очаква да генерира приблизително 200 000 долара годишно.

Освен това съпругът й се оценява на нетна стойност от около 1 милион долара към октомври 2022 г. Те остават обединени в стремежа си към здравословен и щастлив начин на живот. Всеки от тях има собствено ниво на комфорт и намира удовлетворение в работата си.

Mollee Roestel Съпруг, брак

Бракът й с Марти Рани е добре известен на обществеността. Марти Рани е алпинист, телевизионен актьор, певец и автор на песни от Съединените американски щати. Освен това той е домакин и продуцент на програмите на Discovery Homestead Rescue и Raney Ranch. Техният брак е в средата на 70-те години, по време на юношеските им години във Вашингтон.

Март и Моли се запознават в пустинята и са заедно повече от 40 години. Марти пътува от Аляска до Вашингтон, за да се ожени за нея; на церемонията присъстваха близки и приятели. Те се върнаха в Хейнс, Аляска, след брака си (изключително отдалечен Хоумстед).

Двойката има четири деца, две дъщери и двама сина. Misty Raney и Melanee Raney са техни дъщери, докато Matt Raney и Mies Raney са техни синове. Мисти Рани, тяхната дъщеря, също е американска актриса. Те са живели в Хейнс, но се преместват в района на Васила през 1979 г. Първоначално няма работни места, но двойката вижда възможности в планините. В резултат на това те основават своята компания заедно.

Популярни Публикации