Моли МакКук - Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Моли Маккук е добре позната актриса в Съединените щати. Моли Маккук е най-известна с участието си в телевизионния сериал „Агентите на Щита“ и във филма „Изрязване“. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Моли Маккук, съпруг на Моли Маккук, брак на Моли Маккук, нетна стойност на Моли Маккук

Бързи факти

Пълно име: Моли Маккук
Дата на раждане: 30 юли 1990 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 7 септември 2019 г
Съпруг Джон Краузе
Разделям Девън Верхайзер
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите леска
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 34-26-35 инча
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски
Религия Кристиян
баща Джон МакКук
Майка Лорет Маккук
Братя и сестри (Три) Джейк Маккук, Сет Маккук и Беки Маккук

Биография на Моли МакКук

Моли Маккук е роден на 30 юли 1990 г. и е на 30 години към момента на писане. Тя е родена в Лос Анджелис, Калифорния, Съединените щати, и следователно притежава гражданство на Съединените щати. Моли също е от християнско семейство и е зодия Лъв.

Моли е родена от Джон Маккук и Лорет Маккук по отношение на нейните родители. Джон е известен актьор, а Лорет е известна актриса. По същия начин тя има трима братя и сестри: двама братя, Джейк и Сет Маккук, и сестра, Беки Маккук.Моли посещава и завършва местна гимназия. По същия начин няма информация за нейното образование след средно образование или друго образование.

Височина и тегло

Моли Маккук е поддържала правилно и стегнато тяло като актриса. Моли е висока 5 фута 10 инча (1,78 м) и тежи около 58 кг (127 фунта). (127 паунда). По същия начин размерът на чашката на сутиена й е 33B, а размерът на обувките й е 9. (САЩ). Действителните й измервания на тялото са 34-26-35 инча в гърдите, талията и бедрата. Освен това Моли има руса коса и зашеметяващи лешникови очи.

кариера

Моли Маккук започва кариерата си в телевизионната индустрия. Моли се е появявала в различни телевизионни предавания, включително Monk (2006), 10 Things I Hate About You (2010), Glory Daze (2011), Free Agents, Never Fade Away (2012), Agents of S.H.I.E.L.D, (2013), Убийство в началото, Насоки, Добри проблеми и много други. Последната й телевизионна изява беше като Манди Бакстър в Last Man Standing (2018-2021).

Моли дебютира в игрален филм през 2012 г. с филма Excision. Моли играе ролята на Натали в драматичния филм на ужасите. The Landlord (2017), Cruel Inventions (2016), Jimmy (2015), Man Up, Little Boy (2013) и Christmas Without You (2013) са сред другите й филми. So She Might Live е най-новият й късометражен филм. Тя изигра майката във филма.

Нетната стойност на Моли МакКук през 2022 г

В хода на кариерата си Моли Маккук събра добра сума пари. Към 2022 г. се прогнозира, че Моли Маккук ще има нетна стойност от около 2 милиона долара. По-голямата част от доходите на Моли идват от нейната актьорска работа.

Моли Маккук Съпруг, брак, деца

Моли Маккук е омъжена за Джон Краузе, актьор от Бродуей. Те размениха обети на 7 септември 2019 г. Сватбата се проведе в зоологическата градина на Санта Барбара. Моли се включи в социалните медии, за да сподели няколко снимки от сватбата им. По същия начин те са бездетни в момента.

Моли МакКук имаше връзка с Девън Верхайзер преди брака си. Девън е актьор от Съединените щати. Двойката започна да се среща през 2010 г. Те останаха заедно четири години и през 2014 г. се разделиха по лични причини.

Популярни Публикации