Моли Гейтс - Биография, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, височина

Моли Гейтс е известна бивша съпруга на американска знаменитост и дизайнер на костюми/гардероб. Моли Гейтс стана международна известност като бившата съпруга на канадския актьор Томас Мидълдич.

Бързи факти

Пълно име: Моли Гейтс
Дата на раждане: 06 май 1988 г
Възраст: 33 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Дизайнер на костюми и гардероби, бивша съпруга на знаменитост на Томас Мидълдич
Държава: елен
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: развод
Дата на сключване на брак: 22 август 2015 г
Развод Томас Мидълдич
Нетна стойност 500 хиляди долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 35-27-36 инча
Родно място Опелусас, Луизиана
Националност американски
баща Джим Гейтс
Майка Синди Томас Гейтс
Братя и сестри Едно (сестра Рейчъл Гейтс Хърбърт)
деца Академия на Свещеното сърце; Луизиански държавен университет (бакалаври по дизайн на облекло)

Биография на Моли Гейтс

Моли Гейтс е роден на 6 май 1988 г. и е на 33 години към момента на писане. Тя е родена в Опелусас, Луизиана, и е Телец. Що се отнася до семейството й, баща й Джим и майка Синди Томас Гейтс са нейни родители. Освен това баща й е бил адвокат.

Освен това тя има сестра, Рейчъл Гейтс Хърбърт. Тя получава образованието си в Академията на Свещеното сърце в Гранд Кото, Луизиана. Освен това тя завършва тази институция през 2005 г. Тя продължава образованието си в Луизианския държавен университет, където получава бакалавърска степен по дизайн на облекло.Височина и тегло на Моли Гейтс

Моли Гейтс е висока приблизително 5 фута 6 инча (1,68 метра). По същия начин теглото й е приблизително 55 килограма (121 паунда), а измерванията на гърдите, талията и бедрата й са 35-27-36 инча. Освен това този дизайнер има тъмнокафяви очи и руса коса.

кариера

Моли Гейтс е дизайнер на костюми и гардероби с над десетгодишен опит. Освен с професионалните си постижения, тя е добре известна като бившата съпруга на Томас Мидълдич.

По отношение на професионалната си кариера тя придоби популярност като дизайнер на гардероб за шоуто Сексът и градът II. Преди това тя работи като стилист на знаменитости в Ню Йорк и с линията дрехи на Paper Magazine.

Сред допълнителните проекти, по които е работила, е The Twilight Saga: Breaking Dawn – Parts 1 and 2, Silicon Valley, Togetherness и Comedy Bang! бам!

Нетната стойност на Моли Гейтс

Продължавайки, този дизайнер на костюми има приблизителна нетна стойност от приблизително 500 000 щатски долара. Въпреки това, нетната й стойност може да се е увеличила наскоро в резултат на това, че бившият й съпруг е бил осъден да плати 2,6 милиона щатски долара като част от споразумението за развода им. От друга страна, бившият й съпруг Томас е знаменитост с нетна стойност от около 7 милиона щатски долара.

Съпруг на Моли Гейтс, брак

Моли Гейтс , от друга страна, е разведена. Преди това тя беше омъжена за Томас Мидълдич, известен канадски актьор и сценарист. Влюбените се срещнаха за първи път, докато Гейтс работеше по сериала 'Силиконовата долина'. Те обявиха годежа си през юни 2015 г.

По-късно същата година, на 22 август 2015 г., двойката се ожени на гражданска церемония в нейния бивш съпруг от родния град Нелсън, Британска Колумбия. За съжаление двойката се разведе през 2021 г. През май 2020 г. Гейтс подаде молба за развод.

Популярни Публикации