Моли Бартрип - Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Моли Бартрип е английски футболист, който сега играе за Тотнъм Хотспър като защитник. научете повече за нейната възраст, биография, нетна стойност, височина, тегло, кариера

Бързи факти

Пълно истинско име Моли Бартрип
Псевдоним Моли
Възраст (към 2021 г.) 25 годишен
Професия футболист
рожден ден 1 юни 1996 г
Място на раждане Ромфорд, Обединеното кралство
Националност британски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
гадже N/A
Нетна стойност 1 милион долара
Височина (прибл.) 5 фута 6 инча
Тегло (прибл.) 55 кг

Възраст и ранен живот на Моли Бартрип

Моли Бартрип е 25-годишен жена, която е родена на 1 юни 1996 г . Тя е родена в Ромфорд, Англия. Тя заяви пред BBC през 2018 г., че страда от анорексия нервоза, известна още като анорексия. До 14-годишна възраст тя започва да се чувства управлявана от въображаем глас в мозъка си. Освен това тя не е споменала нищо за своето образование или трудов стаж. Въпреки това, въз основа на възрастта си, тя е второкурсничка. Въз основа на нейните постижения изглежда, че е доста добре образована.

Височина и тегло на Моли Бартрип

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Моли Бартрип е висока 5 фута 6 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи. Моли Бартрип

Моли Бартрип

Нетна стойност на Моли Бартрип

Колко е нетната стойност на Моли Бартрип? Моли Бартрип нетна стойност се смята, че е между 1 милион долара – 5 милиона долара . Отличната й професия на футболист очевидно е нейният основен източник на пари.

кариера

  • Моли Бартрип започва кариерата си на играч в средата на 2000-те с отбора на Тотнъм U10. По-късно тя играе за Чарлтън Атлетик и Арсенал.
  • Рединг нае Бартрип през 2014 г. Тя се появи в четири мача за WSL Cup за Рединг, преди да направи своя дебют в първата лига през 2016 г. Впоследствие тя изигра 59 мача за Рединг, отбелязвайки първия си гол за клуба в WSL Cup 2017/18. Тя и още седем играчи напуснаха отбора през 2021 г.
  • Тя се присъедини към Тотнъм Хотспър на неизвестна цена през 2021 г. Договорът й е валиден до 2023 г. Тя направи своя дебют при победа с 1–0 срещу Бирмингам Сити.

Моли Бартрип Гадже и срещи

С кого се среща Моли Бартрип? Самоличността на партньора на Моли Бартрип все още не е разкрита. Тя все още не е казала нищо на феновете си за връзката си. Всъщност тя все още не е говорила за състоянието на връзката си в интернет. Бартрип изглежда неомъжена за момента, съсредоточена върху работата си, докато държи очите си отворени за своя чаровен принц.

Популярни Публикации