Моли Бърк - Биография, възраст, нетна стойност, гадже, височина, етническа принадлежност, кариера

Моли Бърк е канадски YouTuber, мотивационен лектор, защитник на правата на незрящите хора с увреждания, модел, сензация в социалните медии, ментор и активист. Моли Бърк е добре известна със своя едноименен канал в YouTube, който натрупа повече от 2 милиона абонати. По същия начин тя публикува видеоклипове за своята вдъхновяваща история, ежедневието си и други видеоблогове. знам всичко за Биография на Моли Бърк, възраст, нетна стойност, гадже, височина, етническа принадлежност

Бързи факти

Пълно име: Моли Бърк
Дата на раждане: 08 февруари 1994 г
Възраст: 27 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber, мотивационен говорител, модел, защитник на правата на слепите хора с увреждания, активист
Държава: Канада
Височина: 4 фута 10 инча (1,47 м)
Нетна стойност 15 милиона долара
Заплата 0K – 5K
Цвят на очите кафяви очи
Цвят на косата тъмно кафява коса
Размер на тяло 34-26-35
Родно място Торонто
Националност канадски
Етническа принадлежност Бяло
Религия Кристиян
образование Училище на колежа Сейнт Джоузеф
баща Питър Бърк
Майка Ниам Бърк
Братя и сестри Използване на Брейди

Биография и ранен живот

Моли Бърк и е роден на 8 февруари 1994 г. в Торонто, Канада . Нейната зодия е Водолей, а в момента е на 27 години. Моли Джейн Луси Бърк е нейното име. Питър Бърк е нейният баща, а Ниам Бърк е нейната майка. Брейди Бърк е нейният брат. През 1998 г., на четиригодишна възраст, тя е диагностицирана с пигментен ретинит.

Ретинит пигментоза е очно заболяване, което уврежда задната стена на ретината, което води до слепота. Тя претърпя множество очни операции, но в крайна сметка загуби по-голямата част от зрението си през 2008 г. поради пигментен ретинит. Тя беше само на 14 години, когато напълно загуби зрението си. Ретинит посещава и завършва колежа St. Joseph’s School в Торонто. Освен това тя обичаше да играе футбол през началните си училищни години. Докато беше в гимназията, тя се сблъска с парцали и тормоз от съучениците си. По време на дипломирането си тя изпада в дълбока депресия. Въпреки негативизма в живота си, тя запази положителна нагласа. През целия труден момент семейството й я подкрепяше напълно.Височина и тегло

Моли Бърк е висока приблизително 4 фута 10 инча и тежи приблизително 55 килограма. Косата й е тъмно кестенява, а очите й са кафяви. Освен това тя носи сутиен 33B и има следните размери на тялото: 34-26-35.

Професионален живот на Моли Бърк

Моли Бърк започва кариерата си на публично говорене на петгодишна възраст като посланик на организация, наречена The Foundation Fighting Blindness Canada. Като мотивационен оратор и активист, тя е споделяла сцени с известни личности като Мартин Шийн, Макълмор и Деми Ловато. Работила е заедно с международно известни активисти като Малала Юсафзай, архиепископ Дезмънд Туту, Мартин Лутър Кинг III и братята Килбургер.

Тя беше факелоносец на Зимните параолимпийски игри през 2009 г. През 2010 г. тя беше коронясана за Miss Teen Canada International. Освен това тя беше кореспондент на наградите TeenNick Halo през 2013 г. в Лос Анджелис. През 2015 г. тя участва в дискусия на кръгла маса с принц Едуард, граф на Уесекс, за младежкото лидерство и предприемачеството. През 2006 г. тя стана член на първия в Канада форум за младежка достъпност и изрази загрижеността си пред министър-председателя Джъстин Трюдо.

Тя се присъедини към бюрото на лекторите на Me to We и сподели историята си с 20 000 нетърпеливи слушатели през септември 2016 г. в центъра на Air Canada в Торонто. По време на речта си тя получи овации. Тя беше модел за международната рекламна кампания на Dove и бе обявена за новото лице на марката през 2017 г. Тя започна канал в YouTube, за да сподели страстта си към грима, модата и музиката. На 10 юли 2014 г. тя стартира своя канал в YouTube и започва да публикува лични истории, предизвикателства и влогове.

Във видеоклиповете си в YouTube тя описва подробно как се справя с ежедневните си дейности, включително гримирането, което й харесва най-много. Тя често си сътрудничи с други участници в YouTube, като Шейн Доусън. Освен това Шейн й помага при създаването на видео миниатюри. Освен това тя има над 799 хиляди последователи в своя акаунт в Instagram.

Моли Бърк Нетна стойност

През 2019 г. тя спечели награда Shorty в категорията Lifestyle, а през 2018 г. спечели награда Shorty в категорията Breakout YouTuber. Според официалното й ръководство в Twitter тя е избрана за домакин на наградите Streamy за 2018 г.

Нетното състояние на Моли Бърк се оценява на около 15 милиона щатски долара към 2022 г. Освен това нейните годишни приходи в YouTube варират между 0 и 5 хиляди щатски долара.

Моли Бърк Гадже и срещи

Моли Бърк в момента се среща с Адриан. Освен това няма информация кога са се срещнали за първи път или кога са започнали да излизат.

Що се отнася до нейните слухове и противоречия, тя остава страничен наблюдател досега. Освен това тя концентрира усилията си върху неговия личен и професионален живот. Освен това тя предпочита да избягва слуховете и противоречията.

Популярни Публикации