MK Cooper- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, запознанства, Wiki

Мери Кейт Купър е по-често наричан в социалните медии като MK Cooper. Мери Кейт Купър е наричана галено „МК“ от милионите си фенове. Нейните невероятни видеоклипове с танци и синхронизиране на устните й спечелиха над един милион абонати в канала й в YouTube. Прочетете пълната биография, за да научите всичко MK Cooper- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, запознанства, Wiki

Бързи факти

Пълно име: Мери Купър
Дата на раждане: 07 януари 2002 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber, Tiktok Star, гимнастичка
Държава: елен
Височина: 5 фута 1 инч (1,55 м)
Семейно положение: по отношение
Нетна стойност хиляди
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 32-27-35
Родно място Уебстър, Тексас
Националност американски
Братя и сестри една сестра: Даниел и брат: Ник

Биография на Мери Кейт Купър

Купър е родена в Уебстър, Тексас, на 7 януари 2002 г. Тя е на седемнадесет години и е родена под знака на Козирог. Мери Кейт Купър е нейното име. Даниел, нейната по-голяма сестра, и Ник, нейният по-малък брат, са нейни братя и сестри. Тя също имаше брат на име Дейвид, който почина през 2013 г.

Освен това тя не е посочила имената на родителите си и няма информация за нейното образование. Можем да приемем, че е гимназистка.Височина и тегло

MK е висок 5 фута 1 инч и тежи приблизително 55 килограма. Измерванията й на гърдите, талията и бедрата са 32-27-35 инча. Освен това тя носи обувка с размер 5. (UK). Очите на MK са светлокафяви, а косата й е руса. Тя често боядисва косата си в различни нюанси.

кариера

През март 2015 г. MK стана активен в социалните медии. Тя започна с качване на видеоклипове за самопредставяне в „Bratayley“ и свързани канали. След това тя започна да качва видеоклипове с танци в популярната музикална платформа „TikTok“. Ентусиазмът й към танците си пролича във видеата.

Каналът на MK в YouTube се редактира и управлява от нейната майка. MK започна да публикува видеоклипове в канала си в YouTube, включващи уроци по грим, модни развлечения и ревюта на продукти. Тя дори е публикувала видеоклипове за поддържане на здравословна диета, рутинна грижа за кожата и рутинна грижа за косата. MK обожава занаятите и произведенията на изкуството и затова редовно публикува видеоклипове за тях. Нейните клипове и видеоклипове „Направи си сам“ за повторно използване на отпадъчни материали са изключително креативни и забавни за гледане. MK също започна да публикува видеоклипове за реакции към други видеоклипове в YouTube. Тя дори качи видеоклип, в който реагира на един от собствените си видеоклипове в „TikTok“.

MK започва състезателната си гимнастическа кариера като ниво, четири гимнастички, на шестгодишна възраст. Тя придоби известност с честите си изяви в канала на Bratayley в YouTube заедно с братовчедка си Ани Лебланк. Каналът на MK в YouTube се редактира и управлява от нейната майка. И за разлика от други звезди в YouTube, MK има планирани видеоклипове.

Нетната стойност на Мери Кейт Купър през 2022 г

По същия начин, като знаменитост в социалните медии, тя най-вероятно печели малко пари. Нетното състояние на MK Cooper се оценява на 000 към октомври 2022 г. Тя печели пари, като качва видеоклипове в YouTube и TikTok.

Мери Кейт Купър Гадже, Запознанства

MK излиза с Chase Hudson, личност от социалните медии, през 2015 г. Hudson и MK се появяват в няколко видеоклипа в „TikTok“, танцувайки заедно. И двамата са изключително откровени за връзката си и дори са публикували видеоклипове, отговарящи на често срещани въпроси за запознанства. Въпреки това, въз основа на публикациите им в Instagram, изглежда, че вече са се разделили. Изглежда обаче, че е излизала с друг господин, тъй като продължава да публикува техни снимки заедно.

Дейвид и тя имаха сърдечни отношения до смъртта на Дейвид през 2013 г. Майка им заяви, че баща им е починал естествено и се бори с болест. По-късно обаче съдебномедицинският отдел потвърди, че той се е самоубил. Причината за дръзката му постъпка остава неизвестна. MK, от друга страна, смята брат си Дейвид за супергерой. Тя гледа на него като на вдъхновение и катализатор за нейния успех.

Популярни Публикации