Mitzi Kapture- Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Съпруг, Височина, Кариера

Мици Каптуре , която играе сержант Рита Лий Ланс в Silk Stalking, е американска телевизионна суперзвезда. Освен това, тази завършена актриса се появява в редица телевизионни предавания, включително Baywatch, The Young and the Restless и Engagement Rules. Научете повече за нетната стойност на Mitzi Kapture, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, съпруг, височина, кариера

Бързи факти

Истинско име Мици Каптуре
Псевдоним Мици
Известен като актриса
Възраст 59
рожден ден 2 май 1962 г
Родно място Йорба Линда, Калифорния, САЩ
Знак за раждане Телец
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия N/A
Височина 165 см
Тегло 65 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите зелено
Цвят на косата кафяво
Номер на обувка N/A
гадже Неженен
Съпруг Разведена
Нетна стойност 3 милиона долара

Биография на Мици Каптуре

Мици Гейнор Донахю е роден на 2 май 1962 г. в Йорба Линда, Калифорния, в американско семейство. Към 2021 г. тя е на 58 години. Притежава американско гражданство, а зодията й е Телец.

По същия начин тя никога не е разкривала своите родители или братя и сестри пред медиите. По-важното е, че когато става въпрос за нейното образование, алма матер на тази актриса все още е в сянка. Въпреки това можем да си представим, че тази прекрасна личност би искала да посещава университет, за да завърши образованието си.Височина и тегло на Mitzi Kapture

Не може да се отрече, че този модел е запазил тялото си в добра форма. Точните измервания обаче не са достъпни онлайн. Размерът на обувката и роклята й са еднакви. Тя е висока 165 см и тежи 65 кг.

Освен това не трябва да пренебрегваме пленителните й зелени очи и кестенява коса, които допринасят значително за цялостната й визия.

  Мици Каптуре

Young Mitzi Kapture (Източник: Pinterest)

Mitzi Kapture Професионален живот и кариера

За разлика от личния й живот, имаме богата информация за професионалната й кариера. По отношение на кариерата си, тази зеленоока актриса започва кариерата си, като се появява във филми като Lethal Pursuit (1988), Angel III: The Final Chapter (1988) и The Vagrant (1988). (1992).

След като се появи в няколко филма, Мици продължи да участва в телевизионни сериали като Преследването на коприната като сержант Рита Лий Ланс, която привлече вниманието й по целия свят.

Освен това тази телевизионна звезда се появява в 22 епизода на Baywatch от 1998 до 1999 г.; Младите и неспокойните от 2002 до 2005 г.; Правила за годеж през 2010 г. като Джина и други предавания.

Освен това, тази талантлива актриса продължи да се появява във филми като Perfect Crime, His Bodyguard и Night of the Terror. Според автобиографията му Kapture е работил предимно в телевизията, а не в киното. Твърди се, че тази кестенява актриса е работила за няколко марки в допълнение към актьорството, но няма информация за нейната кариера на модел.

Нетната стойност на Mitzi Kapture 2022 г

Колко е нетната стойност на Mitzi Kapture? Тя е натрупала впечатляваща нетна стойност, работейки и като актриса, и като модел. Тя не е разкрила богатството си пред медиите, но се предполага, че е така Mitzi Kapture струва 1 милион долара към октомври 2022 г.

Mitzi Kapture Съпруг и брак

Кой е съпругът на Мици Каптуре? Тя се омъжва за Брадли Капчър през 1982 г. и двойката има дъщери близначки на име Емерсън и Мадисън Капчър, която е родена на 24 януари 1996 г.

За съжаление, тази двойка се разведе по-късно; точната дата на развода им обаче не е известна. Освен това няма доказателства, че тази холивудска водеща дама е имала връзка с някой друг преди брака си.

По същия начин, след развода си с Брадли, тази завършена актриса никога не разкрива публично любовния си живот, а Мици се пази далеч от медиите.

Популярни Публикации