Mithzan- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Митзан е знаменитост в социалните медии, базирана в Съединените щати. Mithzan е YouTuber, известен със своите уеб серии „Ask Death“ и видеоклипове за Minecraft. По същия начин неговият акаунт в YouTube е озаглавен „Mithzan“ и в момента има 579 000 абонати. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Митзан, Приятелка на Митзан, нетна стойност на Митзан, Кариера на Митзан и още

Бързи факти

Пълно име: Макс Лаплум
Дата на раждане: 15 ноември 1994 г
Възраст: 27 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber
Държава: Съединени Американски щати
Семейно положение: по отношение
Запознанства Криста
Нетна стойност 215 000 долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата Рус
Родно място Вирджиния
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Завършвам
Братя и сестри две

Биография на Митзан

Митзан е роден на 15 ноември 1994 г. и в момента е на 26 години. Max LaPlume е неговото име и той е роден под знака на Скорпион. Митзан също е роден във Вирджиния, Съединени американски щати, и е натурализиран гражданин. По същия начин той е от кавказки етнически произход и следва християнството. Митзан също е личност в социалните медии, която не е разкрила много за личния си живот пред обществеността. По същия начин в медиите няма информация относно родителите и семейството му. По същия начин той има двама братя и сестри: Ейми е по-голямата му сестра, а Рамен е по-малкият му брат.

Що се отнася до младостта му, Митзан е роден във Вирджиния, но прекарва годините си на формиране в Луизиана. По същия начин той предпочита английския булдог като порода кучета. Освен това Митзан е завършил колеж. Няма обаче информация относно образователната му история или институцията, в която е постъпил.Височина и тегло на Митзан

За съжаление, Митзан не е направил физическите си измервания достъпни за обществеността, включително неговия ръст, тегло и жизненоважни статистики. По същия начин, въз основа на външния му вид, той има закръглено тяло и скромно поведение. Митзан също има бледа кожа, руса коса и тъмни очи.

кариера

Митзан е професионален разработчик на цифрово съдържание и YouTuber. По подобен начин той е създател на съдържание за игри в YouTube, който е добре известен с игрите, които създава в своя канал. По същия начин неговото видео се състои основно от игри, като Minecraft и Run escape игри. Освен това той се присъедини към YouTube през 2011 г. По същия начин неговият YouTube канал „Mithzan“ натрупа 579 000 абонати, откакто се присъедини на 24 декември 2011 г. Освен това, въпреки факта, че се присъедини към канала през 2011 г., най-старият му видеоклип се простира чак до 2016 г.

По същия начин първият видеоклип на неговия канал е озаглавен „ДОБРЕ ДОШЛИ В МОЯ КАНАЛ!“. Той качи това видео на 29 май 2016 г. и в момента има 1,2 милиона гледания. След това той публикува друго видео на 30 май 2016 г., озаглавено „ПЛОСКО ЗАДЕ ИЛИ ЛИЦЕ НА ЗАДНЕТО?!| MINECRAFT ПРЕДПОЧИТАТЕ ЛИ?’ В момента има 411 000 гледания. Освен това Mithzan има 579 видеоклипа в канала, който има над 113 милиона гледания.

По подобен начин най-популярният видеоклип в неговия канал е „КАК ДА СЕ ИЗПЕЧЕ: ТОРТА!“. Той качи това видео на 8 септември 2016 г. и в момента има 1,3 милиона гледания. „ДОБРЕ ДОШЛИ В МОЯ КАНАЛ!“, „ЗАБАВНИ ВРЕМЕНА В СНОУДИН!!| MINECRAFT КРИЕНИЦА!’, ‘КАК СЕ ГОТВИ: МАКАРОНИ И СИРЕНЕ!’, ‘BUTT Knights: QUEEN BADONK SE RETURNS!!’ и ‘МАКС И РОС! „АЗ НЕ СЪМ ИСКАЛ ТОВА!!| СТРАННИ ИНТЕРНЕТ ИГРИ №1“, „THE BUTT Knights АНИМИРАНИ!!“ и „НЕ СЪМ ИСКАЛ ТОВА!!| СТРАННИ ИНТЕРНЕТ ИГРИ №1’. Тези видеоклипове са събрали над един милион гледания.

Освен това Mithzan си сътрудничи с множество други геймъри в YouTube. По същия начин той си партнира с „YourPalRoss“ в поредицата Minecraft Machinima „Definitely Accidental“.

Митзан Нетна стойност

По отношение на нетната стойност, този геймър, производител на YouTube съдържание, печели най-много от приходите си чрез своя канал в YouTube и акаунт в Twitch. Mithzan също е стриймър на игри на Twitch. По същия начин той има нетна стойност от приблизително 5 000 към октомври 2022 г. Това се дължи на неговия интернет стрийминг и YouTube канал. В медиите обаче няма информация относно оценките на активите му.

Mithzan Приятелка, Запознанства

Митзан е прав и във връзка. Той излиза с момиче на име Криста. По същия начин те често споделят няколко хубави преживявания заедно чрез неговия акаунт в Instagram. По същия начин те в момента съжителстват. Митзан ефективно избягва всякакви слухове или противоречия, които биха могли да застрашат кариерата му в социалните медии.

Популярни Публикации