Миси Перегрим- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Миси Перегрим е известна актриса и бивш модел от Канада. Миси Перегрим е добре известна с ролята си в телевизионния сериал ФБР и знаменития си брак с австралийския актьор Том Оукли.

Бързи факти

Пълно име: Мелиса Перегрим
Дата на раждане: 16 юни 1982 г
Възраст: 39 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: Актриса, бивш модел
Държава: Канада
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 30 декември 2018 г
Съпруг Том Оукли
Развод Захари Леви
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 35-25-35 инча
Родно място Монреал, Квебек
Националност канадски
баща Преподобният Даръл Перегрим
Майка ванеса перегрим
деца Един (син Отис Парадис Оукли)

Биография на Миси Перегрим

Миси Перегрим е роден на 16 юни 1982 г. и в момента е на 39 години. Тя е родена в Монреал, Квебек, Канада, и е зодия Близнаци. Мелиса Перегрим също е нейното име. Що се отнася до семейството й, баща й е преподобният Даръл Перегрим, а майка й е Ванеса Перегрим. Майка й е домашен любимец, докато баща й е петдесятен пастор.

  Миси Перегрим възраст

Миси ПерегримВисочина и тегло на Миси Перегрим

Миси Перегрим е висока приблизително 5 фута 6 инча или 166 сантиметра. По същия начин, телесното тегло на актрисата е приблизително 60 кг (132 фунта). Освен това измерванията на гърдите, талията и бедрата на актрисата са 35-25-35 инча. Канадската актриса има кестенява коса и кафяви очи.

кариера

Миси Перегрим е известна актриса, която преди това е работила като моден модел. Най-известните й роли включват Хейли Греъм в Stick It и полицай Анди Макнали в Rookie Blue. За последното тя беше номинирана за Canadian Screen Award през 2016 г. По същия начин актрисата се появява в телевизионния сериал на CBS FBI от 2018 г.

Освен с актьорската си кариера, тя е добре известна с благотворителната си дейност. През 2006 г. актрисата си сътрудничи с TOMS, компания за обувки. Освен това тази компания дарява безопасни обувки на общности в цяла Южна Америка. Освен това актрисата разказа за преживяванията си в Аржентина и за тежкото положение на общностите, които посети.

По отношение на ранната си кариера, актрисата започва като професионален модел на крехката възраст от 18 години. Агенция Lizbell е първата й агенция. По време на ранната й кариера на модел нейната агенция я насърчава да се насочи към рекламите. В резултат на това тя премина от печат към екранен модел за Mercedes-Benz, Sprint Canada и Олимпийските игри.

След това, през 2000 г., тя прави своя актьорски дебют. Това беше във връзка с поява в епизод на Dark Angel. След това тя се появи като гост в Heroes, The Chris Isaak Show, The Fall of Heidi Fleiss, Black Sash, Life as We Know It, Jake 2.0, Smallville, Tru Calling, Andromeda и Call Me: The Rise. Освен това тя направи некредитирана епизодична поява в Жената котка.

След това тя дебютира в игрален филм през 2006 г. Това беше с Stick It's главната роля. Актрисата изобрази Кандис Уилмър в телевизионния сериал Heroes. По същия начин, актрисата направи първата си главна изява в телевизионен сериал през 2007 г. Това беше с телевизионния сериал Reaper, в който тя участва от 2007 до 2009 г.

Продължавайки напред, актрисата направи значителен пробив през 2010 г. Това беше в Rookie Blue, където той играе главната роля. Това е канадски телевизионен сериал, в който тази актриса играе ролята на полицай Анди Макнали. След шест сезона това шоу беше отменено през 2015 г.

След това актрисата играе ролята на Клои Джоселин в Cybergeddon през 2012 г. Това е уеб сериал на Yahoo.com. След това канадската актриса спечели наградата Streamy за ролята си в този уеб сериал през 2013 г. След това, през 2014 г., тя участва във филма Backcountry заедно с Джеф Руп и Ерик Балфур. По същия начин актрисата беше номинирана за Canadian Screen Award през 2016 г. Наградата беше за изпълнението й в Rookie Blue. След това актрисата започва да се появява като агент Маги Бел в телевизионния сериал ФБР през 2018 г.

Миси Перегрим Нетна стойност

Продължавайки напред, канадската актриса се оценява на около 3 милиона щатски долара.

  Миси Перегрим нетна стойност

Миси Перегрим

Миси Перегрим Съпруг, брак

Миси Перегрим е омъжена жена, която е доволна от живота си. Том Оукли е името на нейния съпруг. Том също е австралийски актьор. Двойката размени обети в Лос Анджелис на 30 декември 2018 г. Двойката споделя син, Отис Парадис Оукли. На 21 март 2020 г. влюбените посрещнаха детето си.

Това всъщност е вторият й брак. Преди това канадската актриса беше омъжена за американския актьор Закари Леви. През юни 2014 г. тя се омъжи за Закари. Бракът им обаче приключи с развод през април 2015 г., когато актрисата подаде молба за развод. Бившата двойка беше разделена от 3 декември 2014 г., дори преди да подаде молба за развод.

Популярни Публикации