Мишел Герциг- Уики, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Мишел Герциг е известен израелски модел, инфлуенсър в социалните медии, звезда в Instagram, звезден партньор и бизнесдама от Тел Авив. Това зашеметяващо 25-годишно момиче е добре известно с работата си като модел. Тя също има титлата супермодел. Освен това, тя е представена от модели на ITM.

Бързи факти

Пълно истинско име Мишел Герциг.
Дата на раждане 5 юни 1997 г. (четвъртък).
Възраст (към 2022 г.) 25 годишен.
Място на раждане Тел Авив, Израел.
Сегашен адрес Мадрид, Испания.
Професия Модел, влиятелен човек в социалните медии, звезден партньор, звезда в Instagram и предприемач.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително).
Националност израелски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Зодия Близнаци.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Реномиран университет.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″.
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг .

Възраст и ранен живот на Мишел Герциг

Мишел Герциг е роден в четвъртък, 5 юни 1997 г , в Тел Авив, Израел, на израелски родители. Тя и нейните братя и сестри са отгледани в Израел. Мишел е на 25 години, когато става въпрос за нейната възраст (към 2022 г.). Всеки 5 юни тя празнува рожден ден. Тя също така публикува в социалните мрежи за празнуването на 25-ия си рожден ден. Герциг е вярващ християнин. Според страницата й в Instagram тя е завършила реномирана институция. Тя има страст към моделирането през целия живот. Мишел също е участвала в няколко моделни събития през студентските си години. Сега тя е известен супермодел.

Височина и тегло на Мишел Герциг

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Мишел Герциг е висок 5 фута 10 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи.  Мишел Герциг

Мишел Герциг Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Мишел Герциг? Мишел печели добре от кариерата си на модел. Работила е и с редица известни модни фирми. Освен това, Gerzig е представен в реклами. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Мишел Герциг се оценява на приблизително ,5 милиона (приблизително).

кариера

Що се отнася до професията, Мишел е известен фотомодел. Освен това е участвала в няколко моделни и модни събития. Мишел също позира за различни модни компании. Сега тя се управлява от модели на ITM. Герциг е бил и на кориците на издания като Lifestyle и други. Тя също е инфлуенсър в социалните медии. Тя натрупа десетки хиляди фенове в профилите си в TikTok и Instagram.

Мишел Герциг Гадже и срещи

С кого се среща Мишел Герциг? Мишел Герциг се среща с професионалния играч Тибо Куртоа от 2021 г. Въпреки това не можем да намерим информация за първата им среща. Тибо и Мишел са се появявали по различни поводи. На стадиона тя също ръкопляска на Тибо. Мишел Герциг ще се омъжи за Тибо Куртоа през юни 2022 г., според източници. Тибо Куртоа е предложил брак на Герциг на едно коляно по време на лятна почивка на яхта, според The ​​SUN. Мишел прие предложението й.

Тибо Куртоа преди това е имал връзка с испанската си любовница Марта Домнгес, според Wikipedia. Той също има две деца от предишната си връзка с Марта Домнгес, Адриана (дъщеря) и Николас (син). Не успяхме да намерим никаква информация относно предишните връзки на Мишел.

Популярни Публикации