Мишел Адлер - Възраст, височина, нетно състояние, гадже, кариера, националност

Майкъл Адлер е журналист. Мишел Катя Адлер е британски журналист за BBC от 1998 г. Тя също работи за BBC като редактор за Европа. Научете повече за нетната стойност на Мишел Адлер, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, гаджето, височината, кариерата и факти

Бързи факти

Пълно име: Майкъл Адлер
Дата на раждане: 03 май 1972 г
Възраст: 50 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: журналист
Държава: Англия
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 2,5 милиона долара
Заплата K до K на година
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Хампстед, Лондон
Националност британски
образование Бристолски университет (немски и италиански като модерен език)
деца две
Twitter Мишел Адлер в Twitter
Instagram Мишел Адлер Instagram
IMDB Мишел Адлер IMDB
Седмица Мишел Адлер Wiki

Биография на Мишел Адлер

На колко години е Мишел Адлер? Мишел Катя Адлер е 50 години точно сега. Тя е родена в Хампстед, Лондон, на 3 май 1972 г. По същия начин тя е израснала в англоговорящо немско семейство. Родителите й са германци, които имигрират в Обединеното кралство по-късно в живота. По същия начин нейната националност е британска, но етническата й принадлежност е неизвестна. Мишел говори немски, испански, италиански, френски и малко арабски и иврит в допълнение към английския.

Мишел Адлер Образование

Що се отнася до нейното образование, тя беше много талантлив и трудолюбив човек. В университета в Бристол тя специализира немски и италиански като съвременни езици. След това започва работа като журналист в Times, Reuters и радио „Син Дунав“.Височина и тегло на Мишел Адлер

Колко висок е Мишел Адлер? поддържала е тялото си в добра форма. Адлер е висок човек, висок 5 фута 8 инча. Лицето й се отличава с черна коса и чифт блестящи кафяви очи. Няма налична допълнителна информация за нейното тегло, размер на роклята, измервания на гърдите-талията-ханша и т.н.

  Майкъл Адлер

Мишел Адлер (Източник: Instagram)

Професионална кариера на Michel Adler

По отношение на професията Мишел Катя Адлер завършва през юни 1995 г. и се премества във Виена, за да работи за Mondial Congress, международен организатор на конгреси.

През 1995 г. започва работа като кореспондент на австрийската национална обществена телевизия ORF. По това време тя работеше като местен репортер. По-късно тя работи като чуждестранен кореспондент в Косово, Източна Европа, Югозападна Азия и Северна Африка.

Адлер започва работа за BBC във Виена през 1998 г. Работила е като репортер в Австрия и Централна Европа. Тя е повишена през август 2003 г. Адлер е назначен за кореспондент на BBS в Мадрид. Тя пътува до различни страни като Европа, Югозападна Азия и Северна Африка, за да отразява различни истории.

Тя участва в атентата във влака на Марид на 11 март 2004 г. Освен това през месец декември 2006 г. Адлер беше кореспондент на BBC за Близкия изток в Йерусалим. По това време тя беше гост водещ/интервюиращ в HARDtalk. Освен това, Алдър представи документални филми за BBC2, като „Мексиканските нарковойни“.

Нетната стойност на Мишел Адлер

Откраднатите бебета от Испания, един от нейните филми, беше подгласник за награда RTS през 2012 г. През юли 2017 г. тя получи почетни докторски степени от Бристолския и Лондонския университет в резултат на своите изследвания.

Колко богат е Мишел Адлер? Тя очевидно изкарва добре като журналист в известни телевизионни мрежи. Нетното състояние на Мишел Адлер се оценява на около 2,5 милиона долара към октомври 2022 г. Освен това тя печели между 500 и 500 на година.

Връзки и афери на Мишел Адлер

Кой е съпругът на Мишел Адлер? Михал Катя Адлер е майка на три деца. Тя обаче не е публикувала информация за семейството си. Освен това тя предпочита да посвети времето си на кариерата си, а не на скандали и противоречия.

По същия начин тя има две дъщери, които е спасила от трафик на хора. По отношение на слуховете за Катя, тя беше наказана през 2015 г. за връзките си с ЕС и етикетирана като пристрастна.

Социална медия

Адлер, талантлив журналист, е активен в различни медийни платформи. Тя има над 125 хиляди последователи в Twitter и 3 хиляди последователи в Instagram. Тя пък не е във Фейсбук.

Също така, знайте за Нетна стойност на Giang Oi, биография, възраст, националност, етническа принадлежност

Факти

  1. Нейното щастливо число е 9.
  2. Нейният щастлив цвят е зелен.
  3. Щастливият й камък е изумрудът.

Популярни Публикации