Мишаел Морган - Всичко за главната актриса на младите и неспокойните

Мишаел Морган , тринидадско-канадска актриса, спечели наградата Еми през деня за изключителна главна актриса в драматичен сериал за ролята си на Аманда Синклер в Младите и неспокойните. Морган беше първата чернокожа актриса, получила тази чест, което привлече много внимание онлайн. В благодарствената си реч актрисата благодари на семейството и приятелите си и обсъди значението на постижението си. Тя каза, че е родена на малък карибски остров и сега стои на световна платформа, като е призната независимо от цвета на кожата или паспорта си. Тя каза,

Вече има малки момичета по целия свят и без значение какъв бизнес, работа... те може да се стремят да бъдат най-великите.

Тя продължи,

Искам да благодаря на привържениците и на всички, които гледат от вкъщи. Приеха ме радушно, когато се появих в програмата и наистина се гордея с нашето поколение. Ние разбиваме стъклени тавани отляво, отдясно и в центъра и аз се гордея, че съм кораб в този момент. Всички там сега могат да работят заедно, за да постигнат равенство и сплотеност.

 Мишаел Морган

Навид Али е настоящата съпруга на Мишаел Морган. Те се женят през май 2012 г. и имат първото си дете, момче, през 2015 г. През юли 2015 г. актрисата Кристел Халил беше домакин на нейното парти за бебето. Освен син, двойката се сдоби и с дъщеря през 2018 г.

Кариерата на съпруга на Мишаел Морган, личната стойност и друга информация

Навид Али, който е роден на 12 март 1985 г., е известен актьор, който е най-известен като съпруга на Мишаел. Али е най-известен с изпълнението си във филма Hazara Parkour. Състоянието на 37-годишния мъж се оценява на повече от 500 000 долара, като голяма част от парите му идват от работата му в сектора на развлеченията. Тъй като той няма страница в Wikipedia, много информация за работата, образованието и семейството на Али е неизвестна.

 Мишаел Морган

Всичко за Мишаел Морган

От 2008 г. до 2009 г. тя играе ролята на Marie-Charms Mishael Morgan в юношеския драматичен сериал The Best Years. По-късно тя беше избрана за Family Biz, друга комедия. Морган се появява като повтарящ се герой в комедийно-драматичния сериал на CBC Television Republic of Doyle през 2012 г., както и във филми като Casino Jack и Total Recall. Тя се появи в епизоди на Supernatural и The Listener, както и в комедийния онлайн сериал на CW Backpackers. От 2013 г. до 2018 г. 35-годишният играе Хилъри Къртис в сериала на CBS „Младите и неспокойните“. Тя се завръща в програмата през септември 2019 г. като Аманда Синклер, нов герой.

Популярни Публикации