Мис Мина- Нетна стойност, биография, възраст, гадже, височина, националност, етническа принадлежност

Мис Мина е личност от социалните медии, която е корейско-американска. Мис Мина е добре познат YouTuber за храна и пътувания, който ръководи канала за корейска култура и език „SweetandtastyTV“. Научете повече за нетното състояние, биографията, възрастта, гаджето, височината, националността, етническата принадлежност и кариерата на Мис Мина.

Бързи факти

Пълно име: Мис Мина
Дата на раждане: 13 декември 1987 г
Възраст: 33 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber, Vlogger, Instagram звезда, личност в социалните медии
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 400 хиляди долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Район на залива на Сан Франциско, Калифорния
Националност Корейско-американски
образование Колеж по изкуство и дизайн Отис
Майка мамо о
Facebook Аз във Фейсбук
Twitter Моят Twitter
Youtube Мина Youtube
Instagram Мина Instagram
Лична мрежа Мина лична мрежа

Мис Мина Възраст и ранен живот

Мис Мина е родена на 13 декември 1987 г. Тя е родом от района на залива на Сан Франциско в Калифорния, САЩ. В момента тя е на 33 години, а зодията й е Стрелец. Освен това тя също започва да пътува по света, след като живее в Лос Анджелис в продължение на седем години.

Освен това майка й, наречена Mommy Oh, се появява в нейните видеоклипове. Нейната самоличност е неизвестна. Освен това няма друга налична информация за нейната семейна история. Освен това е учила архитектура, ландшафтен дизайн и интериорен дизайн в Otis College of Art and Design, където завършва през 2010 г.Височина и тегло на мис Мина

Мина е прекрасна млада дама. Тя има прекрасна и извита форма на тялото. Тя също е със среден ръст и тегло, което отговаря на нейния тип тяло. За съжаление тя не е разкрила нито една от телесните си мерки. Тя също има прекрасен чифт тъмнокафяви очи. Тя също има копринена тъмнокафява коса.

Мис Мина (Източник: Instagram)

Професионален живот и кариера

На 21 ноември 2005 г. официално стартира нейният канал за корейска култура и език „SweetandtastyTV“. Освен това нейното описание в YouTube гласи:

Регистрирайте се за влогове за корейска храна, културни прозрения и пътешествия! Всяка сряда от 12ч. PST, пуснат е нов видеоклип.

Някои от най-популярните й видеоклипове в нейния канал „SweetandtastyTV“ включват: „Trick Eye & Love Museum в Сеул, Южна Корея“, „Пазар за прясна риба в Бусан, Южна Корея“, „Обяд в магазина KOREAN 7-ELEVEN в Сеул, ' 'КОРЕЙСКА УЛИЧНА ХРАНА на пазара Mangwon в Сеул', 'Научете корейски 1: Произнесете буквата

По същия начин тя има едноименен канал в YouTube, където публикува влогове за пътуване и видеоклипове за мукбанг. Създадена е на 29 април 2015 г. Нейните видеоклипове също се показват в 24HRKPOP и MNET. Мина модерира панели в KCON и се появи в Groove Korea. Работила е с K-pop сензацията Алекс Рийд, индонезийската актриса и диджей Надя Вега и YouTubers Woojong, Charly Cheer и Laurentius Rando.

Освен това някои от най-популярните видеоклипове на нейния едноименен канал в YouTube включват „ОБИКОЛКА НА КАПСУЛЕН ХОТЕЛ ТОКИО“, „Обиколка на втора класа с нощен влак от Банкок до Чианг Май“, „FLOAT POD EXPERIENCE ft. ASMR Whispers & Water Sounds,“ „Традиционен японски RYOKAN TOUR“, „Тоалетен ресторант в Тайван, сладолед с изпражнения и скапани кюфтета

Мис Мина Гадже и запознанства

Мина е необвързана и неомъжена по отношение на любовния си живот. Освен това в интернет няма информация за нейния личен живот, състояние на връзката или предишни връзки. Най-вероятно обаче е необвързана и в момента е фокусирана върху кариерата си. Тя се наслаждава на необвързания си живот и пътува свободно по света!

Нетната стойност на мис Мина за 2022 г

Мина явно печели много пари от изявите си в социалните мрежи. Тя направи по-голямата част от парите си като звезда в YouTube. Нетното състояние на мис Мина е 0 000 към октомври 2022 г.

Също така, знайте за Нетна стойност на Zahra Faiha, биография, възраст, гадже

Популярни Публикации