Мирта Юнг- Биография, Wiki, Възраст, Височина, Тегло, Нетна стойност, Връзка

Джордж Йънг , по-известен като наркобос Бостън Джордж, е оставил наследство; бившата му съпруга, която стоеше до него на върха му, беше извън светлината на медийното внимание повече от 15 години, като за последно се появи през 2001 г. на премиерата на биографичния филм Blow, с участието на Джони Деп и Пенелопе Круз. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите на Мирта Юнг

Бързи факти

Пълно име: Мирта Юнг
Пол: Женски пол
Рождена дата 3 декември 1952 г
Възраст 69 годишен
Професия: актриса
Държава: Куба
Развод Джордж Йънг
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Рус
Статус Разведена
Националност кубински американец
деца Кристина Съншайн Юнг

Коя е Мирта Юнг? Биография

Мирта Калдерон Дел Вал е родена в Куба на 3 декември 1952 г . В момента тя е 69 години . И стана известна като съпруга на бившия наркобарон Джордж Юнг, известен също като Бостън Джордж и Ел Американо, и заради участието си в картела Меделин. Тя му помагаше в незаконните му операции и лежа в затвора, но не толкова, колкото бившият й съпруг.

  Мирта Юнг с бившия си съпруг

Мирта Юнг с бившия си съпруг (Източник: Instagram)Детство на Мирта Юнг

По отношение на детството си Мирта все още не е разкрила нищо за детството си пред медиите, но това не означава, че няма да го направи в бъдеще. Засега имената на родителите й, информация за братя и сестри и къде е посещавала училище не са известни. Надяваме се, че част от информацията ще излезе наяве в близко бъдеще и ще научим всичко, което можем за живота на Мирта, преди да срещне Джордж Юнг.

За кого се омъжи Мирта Юнг? Връзка и дела

Мирта беше в началото на двайсетте, когато двамата общуваха за първи път; тя вече беше пристрастена към наркотиците и те се срещнаха чрез общ контакт в Колумбия, един от контрабандистите на Джордж, според източници. Джордж е бил член на картела Меделин, заедно с братята Очоа Васкес, Хорхе Луис, Хуан Давид и Фабио, както и Пабло Ескобар, Карлос Ледер и Хосе Гонсало Родригес Гача. Джордж беше с десет години по-голям от нея, но двамата се влюбиха почти веднага.

Мирта става съпруга на един от най-известните наркобосове в САЩ, както и негов партньор в престъпленията, когато е на 25 години. Тя подпомогна операцията на Джордж в Съединените щати, която доведе до нейния арест и три години затвор. Мирта не можеше да спре да използва наркотици, дори след като забременя и роди единственото си дете, Кристина Съншайн Юнг. Бракът им обаче не издържа изпитанието на времето и тъй като силата на картела Меделин отслабва, бракът на нея и Джордж се поддава на всички свързани проблеми и те се развеждат през 1984 г.

Повече за връзката

Мирта в крайна сметка промени начина си на живот и остави зависимостта към наркотиците зад гърба си, преодолявайки всички проблеми, свързани с рехабилитацията; и оттогава не е участвала в никакви незаконни операции, но също така е избрала да не разкрива какво прави сега. Тя се появява в медиите едва от средата на 80-те, през 2001 г., за премиерата на филма Blow, който описва връзката между нея и Джордж. Тя си сътрудничи с режисьора Тед Деме, писателя Брус Портър и сценаристите Дейвид Маккена и Ник Касаветис, за да възприеме автобиографичната книга на Портър BLOW: Как едно момче от малък град направи 100 милиона долара с картела Меделин и загуби всичко. Филмът има успех, въпреки нестандартния начин на живот на Мирта. Въпреки успеха на филма, тя избледня в неизвестност и сега прави всичко възможно, за да запази единствената си дъщеря, Кристин Съншайн Юнг, в своята любов и доверие.

Нетната стойност на Мирта Юнг 2022 г

Прословутата двойка беше милионер, когато бившият й съпруг Джордж беше в разцвета си; но когато се развеждат и империята на Джордж започва да се разпада, те губят всичко. И така, чудили ли сте се някога колко е богата Мирта Юнг към началото на 2021 г.? Според надеждни източници нетното състояние на Мирта Юнг е 1 милион долара към 2022 г. получени от хонорари за книги и филми, което все още е значителна сума, не мислите ли?

Факти

  1. Тя беше наркоманка.
  2. Лежала е в затвора три години.
  3. Тя обича да чете книги.

Популярни Публикации