Миранда Скарлет Шнайдер - биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, кариера

Миранда Скарлет Шнайдер е добре известно дете на знаменитост и актриса. Миранда Скарлет Шнайдер е дъщеря на известния актьор Роб Шнайдер и телевизионния продуцент Патриша Азаркоя Арсе.

Бързи факти

Пълно име: Миранда Шнайдер
Дата на раждане: 16 ноември 2012 г
Възраст: Осем години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: Дете на знаменитост
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски
баща Роб Шнайдер
Майка Патрисия Азаркоя Арсе
Братя и сестри едно (сестра: Маделин Роби Шнайдер)

Коя е Миранда Скарлет Шнайдер?

Миранда Скарлет Шнайдер е родена на 16 ноември 2012 г. Родена е в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. В момента е на осем години и е родена под знака на Скорпион. Освен това името Миранда произлиза от латински и означава достойна за възхищение. Скарлет, което означава червено, също е от английски произход.

Баща й Роб Шнайдер (Робърт Майкъл Шнайдер) е известен актьор, комик, сценарист и режисьор. По същия начин Патрисия Азаркоя Арсе, нейната майка, е мексиканска телевизионна продуцентка. Тя също има сестра на име Маделин Роби Шнайдер, родена през септември 2016 г. Танер Ел Шнайдер, нейната 31-годишна полусестра, също е нейна полусестра.Колко висока е Миранда Скарлет Шнайдер?

От друга страна, Миранда е родена след 19-часовия труд на двойката през април 2011 г. Тя също тежеше 5 фунта, 3 унции и беше дълга 18 инча, когато се роди. Освен това, няма други подробности за измерванията на тялото й. Измерванията на тялото й вероятно ще се увеличават за много години напред.

Миранда Скарлет Шнайдер със семейството си (Източник: Instagram)

кариера

Миранда, дъщерята на Роб Шнайдер, е само на осем години, но се адаптира добре към глем света на баща си. Тя се появи в ситкома на уеб телевизията „Real Rob“. Миранда и майка й бяха включени в шоуто, което описва ежедневието на баща й.

Шоуто дебютира в Netflix през декември 2015 г. и беше подновено за втори сезон през септември 2017 г. В резултат на това тя ще бъде изложена на бляскавия свят от първа ръка и може да наследи фамилното име на баща си. Семейството също подкрепя мексиканския футболен клуб „Тигрес“, базиран в родния град на Патриша Монтерей.

Баща му, Роб, е стендъп комик и бивш член на актьорския състав на комедийния сериал на NBC Saturday Night Live. Роб продължи да има успешна филмова кариера, появявайки се във филми като „The Animal“, „Deuce Bigalow: Male Gigolo“, „The Hot Chick“, „The Benchwarmers“ и „Grown Ups“.

Роб е отдаден баща на три деца от две различни връзки, освен че е успешен актьор и режисьор. Освен това нейният полубрат си създава име чрез музикалните си начинания. В резултат на това Танер Ел Шнайдер, по-известна като Ел, 31-годишна певица и текстописец, започва своята певческа кариера през 1998 г. и оттогава прави чудеса с артистичните си способности.

С кого се среща Миранда Скарлет Шнайдер?

Миранда, само на осем години, няма представа за любов или за гадже. Вероятно си прекарва добре със семейството си. Да се ​​надяваме обаче, че в бъдеще тя ще намери любящ и грижовен партньор.

По отношение на любовния живот на родителите й, нейният баща Роб, комик, и Патриша, мексиканска телевизионна продуцентка, се ожениха през април 2011 г. пред приятели и семейство. Освен това двойката размени обети на частна церемония в Бевърли Хилс, заобиколена от най-близките си приятели и семейства.

Освен това г-н Шнайдер разкри, че е прекарал страхотно по време на сватбената церемония и очаква с нетърпение медения месец. Роб обяви раждането на Миранда в Twitter, който изглежда е изчезнал днес. Двойката, от друга страна, беше щастлива, че посрещна първото си дете заедно.

Нетната стойност на Миранда Скарлет Шнайдер

Миранда Скарлет Шнайдер най-вероятно не е спечелила собствените си пари. Тя най-вероятно води охолен начин на живот благодарение на богатството на родителите си. В резултат на това баща й Роб Шнайдер ще спечели около 12 милиона долара през 2022 г.

Популярни Публикации