Мирям Бьорклунд – Нетна стойност, възраст, гадже, етническа принадлежност, височина, кариера

Мирям Бьорклунд е тенисистка от Швеция. Тя има най-високо в кариерата си място в ранглистата на WTA на сингъл от 207, което постигна на 15 ноември 2021 г. Тя има най-високо в кариерата си място в ранглистата на WTA на двойки от 285, което достигна на 18 октомври 2021 г.

Бързи факти

Пълно истинско име Мирям Бьорклунд
Псевдоним Мирджам
Възраст (към 2021 г.) 23 годишен
Професия тенесист
Рождена дата 29 юли 1998 г
Място на раждане Стокхолм, Швеция
Националност шведски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
гадже Денис Шаповалов
Нетна стойност 1 - 5 милиона долара
Височина (прибл.) 5 фута 7 инча
Тегло (прибл.) 60 кг

Мирям Бьорклунд Възраст и ранен живот

Мирям Бьорклунд беше роден на 29 юли 1998 г , в Стокхолм, Швеция . Тя е на 23 години към 2021 г . Мирям Бьорклунд е пълното й име. Баща й е Ян Бьорклунд, главен изпълнителен директор на Jungfrusunds Skargardsstad. По същия начин името на майка й е Мария Капистрано Бьорклунд и тя е старша тенисистка. Таня Бьорклунд, сестрата на спортиста, работи като маркетинг координатор в Good To Treat Tennis Academy в Стокхолм. Тя е шведска гражданка. Тя е от смесен етнос. Нейната вяра е християнството. Говорейки за нейните образователни подробности, тя е учила в местна гимназия. По същия начин подробностите за нейното висше образование все още не са разкрити.

Височина и тегло на Мирям Бьорклунд

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Мирям Бьорклунд е висока 5 фута 7 инча и тежи около 60 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи. Мирям Бьорклунд

Мирям Бьорклунд

Мирям Бьорклунд не си струва

Колко е нетната стойност на Мирям Бьорклунд? Тя изглежда е натрупала голямо богатство, тъй като е свързана и с моден бизнес, наречен Eloise London, фирма за хранене, наречена Vitamin Well Sverige, и компания за бижута, наречена LilyVe Jewellery. Според докладите тя е събрала общо 48 310 долара от наградни фондове до този момент. Нетната й стойност се оценява на милион - милиона към октомври 2022 г.

кариера

  • На 5 август 2019 г. тенисистката достигна най-високата в кариерата си ранглиста на сингъл на Женската тенис асоциация (WTA) от 298, според WTA.
  • Тя също така спечели една шампионска титла на WTA Challenger на двойки и осем титли на сингъл, както и две титли на двойки на ITF Women's Circuit.
  • В момента тя е с рейтинг 210 на сингъл и има рекорд в кариерата си от 125-75 с процент победи от 62,8 процента.

Мирям Бьорклунд Гадже и срещи

С кого се среща Мирям Бьорклунд? Гаджето на Мирям Бьорклунд е Денис Шаповалов. Двойката се запозна през юни 2019 г. и това беше любов от пръв поглед както за канадската, така и за шведската певица. Мирям и Денис започнаха да се срещат на 26 юни 2019 г., когато Мирджам се появи за първи път в публикациите на Денис в Instagram. Оттогава са публикували много изображения в акаунтите на другия. Те обаче потвърдиха връзката си на 20 октомври 2019 г., след като Шаповалов спечели първото си и единствено събитие и двойката се прегърна след мача. Двойката изглежда блажено отдадена един на друг, тъй като в медиите не се споменава за проблеми помежду им.

Популярни Публикации