Miniminter- Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Миниминтер е известен YouTuber, влогър, медийно лице, онлайн знаменитост, геймър, стриймър на Twitch и звезда в социалните медии от Хемел Хемпстед, Хартфордшир, Англия, Обединеното кралство. Той стана известен в YouTube и Twitch заради невероятните си способности за игри.

Бързи факти

Истинско име Саймън Едуард Минтер.
Известно име Миниминтер.
Професия YouTuber, Streamer, Media Face и Social Media Star.
Възраст (към 2021 г.) 29 години.
Рождена дата 7 септември 1992 г.
Родно място Хемел Хемпстед, Хартфордшир, Англия, Обединеното кралство.
Зодия Зодия Дева.
Нетна стойност USD 6-7 милиона (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Училище Беркхамстед.
Университетът на Хъл.
Етническа принадлежност Бяло.
Националност британски.
Религия християнството.
Тегло В килограми: 73 кг
В лири: 160 паунда
Височина Във футове инчове: 6′ 2″

Минимална възраст и ранен живот

Миниминтер беше роден на 7 септември 1992 г , в Хемел Хемпстед, Хартфордшир, Англия. Той е на 29 години (към 2021 г.). Нека ви кажа, че пълното му име е Саймън Едуард Минтър. Основното си образование получава в частно училище в квартала. След това той се присъединява към училището Berkhamsted за гимназиалното си образование. Той също така се записва в университета в Хъл, за да учи криминология. Не е ясно дали е получил дипломата си или не.

Минимална височина и тегло

Миниминтер е висок 6 фута 2 инча . Тежи приблизително 73 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Миниминтер

Нетната стойност на Miniminter

Колко е нетната стойност на Miniminter? Тази невероятна знаменитост в YouTube води луксозен начин на живот със семейството си. Той е добре платен от различни източници, включително YouTube, пеене, реклами и много други. Освен това има имот и луксозен автомобил. В допълнение, той има отделна настройка на YouTube за генериране на видеоклипове в YouTube. Смята се, че има нетна стойност на USD 6-7 милиона (приблизително).

кариера

Miniminter е добре познат YouTuber с много канали. На 17 февруари 2008 г. той стартира първия си канал под името „Miniminter“. Има 10 милиона абонати и 3,5 милиарда гледания на канала (до юни 2022 г.). Повечето от неговите видеоклипове са събрали милиони гледания. Той публикува FIFA, футболни кадри от реалния живот, въпроси и отговори и други видеоклипове в този канал. Вторият му канал се нарича „MM7Games“ и има над 5 милиона абонати.

Той качва кадри от Grand Theft Auto V и Cards Against Humanity в този канал. Miniminter създаде и втори акаунт в YouTube за късометражни филми. Той сподели с почитателите си редица забавни видеа. Позволете ми да ви уведомя, че Miniminter, заедно с други известни потребители на YouTube, е член на организацията на YouTube „Sidemen“.

Миниминтер Гаджета и запознанства

С кого се среща Миниминтер? Този невероятен YouTuber обича да споделя подробности за личния си живот с публиката си. Нека ви кажа, че той имаше любовна връзка с Талия Мар, истинското име Наталия Маргарет Хадок. Той е музикант и YouTuber и двойката започва да се среща през 2017 г. Според източници двамата са обявили раздялата си в своя акаунт в YouTube през 2021 г., оставяйки феновете опустошени.

Те не бяха сериозни за раздялата. Талия и Миниминтер обявиха годежа си в публикация в Instagram на 24 юни 2022 г. Талия се похвали със зашеметяващ годежен пръстен в своя акаунт в Instagram. Социалните им медии бяха залети с поздравления. Двамата са уговорили датата на сватбата.

Популярни Публикации