Mindy Minx- възраст, нетно състояние, височина, гадже, националност

Минди Минкс е фен на Хари Потър, която празнува любовта си към франчайза в канала си в YouTube. С 230 000 абонати, тя споделя видеоклипове, свързани с Хари Потър и разопаковане, както и видеоклипове за брака си, в своя канал. Научете повече за нетната стойност на Mindy Minx, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, гаджето, височината и фактите

Бързи факти

Истинско име Минди Минкс
Псевдоним Минди
Известен като Youtuber,
Звезда на социалните медии
Възраст 31-годишен
рожден ден 8 октомври 1991 г
Родно място Кливланд, Охайо
Зодия Паунд
Етническа принадлежност ЧЕ
Националност американски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 8 инча (1,78 м)
Тегло прибл. 55 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно русо
Номер на обувка 6,5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Неомъжена
Нетна стойност 0k – 0k
Марки ЧЕ
Хоби Пътуване, пазаруване

Mindy Minx Възраст и националност

На колко години е Минди Минкс? Тя беше родена на 8 октомври, 1991 г., в Кливланд, Охайо. В момента тя е 31 години, и нейният зодиакален знак е Везни. Тя притежава американска националност, но етническата й принадлежност не е известна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Mindy Minx и други подробности за семейството. Минди Минкс също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина тегло

Минди Минкс е висока на 5 фута и 8 инча и тежи около 55 кг. Тя също е фитнес маниак. Минди Минкс има тъмно руса коса и тъмнокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на Минди Минкс, като нейните мерки на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н. Минди Минкс

Mindy Minx (Източник: Twitter)

Нетната стойност на Mindy Minx през 2022 г

Колко е нетната стойност на Mindy Minx? От професионалната си кариера като звезда в YouTube Минди Минкс може да спечели добра сума пари. Към 2022 г. нетното състояние на Mindy Minx се оценява на около 300 000 до 400 000 $.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Минди Минкс? Mindy Minx вероятно е необвързана в момента. Не сме сигурни за сегашното й състояние на връзката, защото Минди Минкс предпочита да пази личния си живот в тайна. Поради личния й характер информацията за предишните й гаджета и връзки също е неизвестна.

Факти

  • Тя израства в Охайо и пусна първия си видеоклип през юли 2017 г.
  • Тя и съпругът й бяха представени в документалния филм на Barcroft TV Искам деца, но съпругът ми е два пъти по-възрастен от мен.
  • Мелинда Микла е нейното име. Лари е името на мъжа, за когото се омъжи.
  • И тя, и TheBakeey са добре известни потребители на Хари Потър в YouTube.

Също така, знайте за Кими Варастех Нетна стойност, биография, възраст и националност .

Популярни Публикации