Мина Старсиак - Биография, Уики, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, кариера

Мина Старсиак стана известен през последните години, пътувайки из Съединените щати, реставрирайки стари къщи и препродавайки ги с печалба. Всичко това е заснето на филм за новия сериал на HGTV Добри кости. Тя не е сама в начинанията си, тъй като е придружавана от майка си. Мина се е появявала в други телевизионни предавания освен Good Bones, но ще стигнем до тях по-късно. Научете повече за Mina Starsiak Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Мина Старсиак
Рождена дата: 26 ноември 1987 г
Възраст: 34 години
Пол: Женски пол
Професия: Агент по недвижими имоти, телевизионна личност
Държава: Съединени щати
Хороскоп: Стрелец
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Съпруг Стивън Хоук
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите зелено
Цвят на косата Светлокафяво
Родно място Индианаполис, Индиана
Статус Женен
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
образование Университет на Индиана
баща Кейси Старсиак
Майка Каран линия
Братя и сестри Келси, Джес, Тад
деца Джак Ричард Хоук, Джули
Instagram Мина Старсиак Instagram

Коя е Мина Старсиак? Биография и възраст

Мина Старсиак беше роден на 26 ноември 1987 г , в Индианаполис, Индиана, САЩ. Тя е 34 години . Тя е родена от Карън Лейн, бивш адвокат, и Кейси Старсиак. Родителите на Мина се развеждат, когато тя е млада и се женят повторно, оставяйки я с няколко полубратя и сестри; сега тя има седем братя и сестри. След като завършва гимназия, Мина посещава университета в Индиана, където специализира бизнес и социология.

Колко висока е Мина Старсиак? Височина, тегло и измерване на тялото

Мина привлече много внимание заради необичайния си външен вид; тя има лице с лунички, което много хора намират за привлекателно. Знаете ли обаче колко е висока и колко тежи? Мина е висока 5 фута 7 инча, което се равнява на 1,7 м, но теглото й все още не е определено. Нейната жизнена статистика също е неизвестна за момента, но знаем, че има зелени очи и светлокафява коса. Много хора я смятат за зашеметяваща.Мина Старсиак (Източник: Pinterest)

Как Мина Старсиак преследва кариерата си? Професионален живот

Мина се заема с първата си задача през 2007 г., когато е наета да ремонтира къща. С помощта на майка й двамата бързо свършили работата, а скоро след това двамата отново обединили усилията си и този път основали компания, наречена Две мацки и един чук. Дуетът започна да получава повече предложения, което допринесе за популярността на Мина.

Мина стартира присъствието на тяхната фирма в социалните медии през 2015 г. и след още няколко успешни проекта Мина получи предложение от кастинг директора на HGTV да започне нейното шоу, което Мина прие и Добрите кости бяха представени на 22 март 2016 г. Карън и Мина станаха HGTV звезди от дебюта си, появявайки се в 37 епизода на изключително успешния сериал. Мина се появи в няколко други предавания на HGTV, включително Brother vs. Brother, и тя също се появи като гост в шоуто Today след метеоричното си издигане до звезда.

Нетната стойност на Мина Старсиак 2022 г

По отношение на нетната стойност, Мина е станала доста успешна и, което е по-важно, богата от началото на кариерата си. Състоянието й нарасна значително през годините, благодарение на популярността на шоуто Good Bones, наред с други успехи. И така, мислили ли сте някога за нетната стойност на Мина Старсиак към 2022 г.? Според надеждни източници нетното състояние на Starsiak може да достигне 2 милиона долара към октомври 2022 г., с годишен доход от около 65 000 долара. Нейното състояние несъмнено ще нарасне през следващите години, ако приемем, че тя успешно продължи кариерата си.

С кого се среща Мина Старсиак? Връзка и дела

Що се отнася до личния й живот, Мина е много отворена относно споделянето на подробности с феновете си. Тя е омъжена за Стивън Хоук от 11 юни 2016 г. и двойката има син Джак Ричард Хоук, който е роден на 9 август 2018 г. Мина също беше приемна майка на двегодишната си племенница Джули, чиято биологичната майка, сестрата на Мина, преживява труден период. Това преживяване променя трайно живота на Мина и именно това вдъхновява Мина да създаде собствено семейство.

Социална медия

Популярността на Мина нарасна в социалните медийни платформи, особено Instagram и Twitter, въпреки че е добре позната и във Facebook. Тя може да бъде намерена в Instagram под името Two Chicks and a Hammer, където има над 115 000 последователи – тази страница е само за бизнес – и нейната по-лична страница, MinaStarsiakHawk, където е споделила снимки на новородения си син и съпруга. Мина е активна и в Туитър, където има над 2500 последователи, и във Фейсбук, където има над 50 000 последователи, но само чрез страницата си Две мацки и един чук.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 9.
  2. Тя обича пица.
  3. Тя е активна в социалните мрежи.

Популярни Публикации