Мили Корт- нетна стойност, биография, възраст, приятелка, височина

Мили Корт е известен британски моден байър администратор, модел, влиятелен човек в социалните медии, телевизионна риалити звезда и предприемач от Румфорд, Есекс, Англия. Мили стана известна в Обединеното кралство, след като се появи в телевизионното риалити шоу „Love Island“ (2021).

Според източници тя и Лусинда Страфорд са пристигнали във вилата на деветия ден. Тя стана известна, след като се присъедини към актьорския състав на Love Island 2021. Съдът е професионален администратор на модни купувачи, според източници.

Тя работи в ASOS от май 2018 г., според нейния профил в LinkedIn. Освен това е работила като търговски асистент за Superdry повече от две години.Съдът е във фокуса на медийното внимание през август 2021 г. в резултат на романтичната й връзка с Лиъм Риърдън във вилата. Wiki на Millie Court, възраст, родители, етническа принадлежност, професия, гадже, съпруг, височина, тегло, начин на живот, нетна стойност, факти и любопитни факти могат да бъдат намерени по-надолу.

Бързи факти

Пълно истинско име Мили Грейс Корт.
Мили Корт.
Възраст (към 2020 г.) 24 години.
Професия Моден купувач администратор, модел, телевизионна личност и предприемач.
Дата на раждане 2 декември 1996 г. (понеделник).
Място на раждане Румфорд, Есекс, Англия, Обединеното кралство.
образование Завършвам.
Алма матер Училището в Олбъни.
Имащ колеж.
Университет Рейвънсбърн.
Нетна стойност -3 милиона USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″.
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг.
Цвят на очите Син.
Цвят на косата Рус.
Националност британски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Стрелец.

Биография на Мили Корт

Мили Корт е родена в понеделник, 2 декември 1996 г., на родителите си в Румфорд, Есекс, Англия, Обединеното кралство. Тя е родена в добре установено християнско семейство. Мили Корт е на 24 години според рождената си дата (към 2020 г.). Тя е британска гражданка.

От малка има интерес към модата. Мили завършва The Albany School през 2013 г. с 8 GCSE, включително математика (A) и текстил (B), според нейния профил в LinkedIn.

След това тя се записва в Havering College. През 2015 г. тя получава бакалавърска степен в областта на BTEC Extended Diploma in Fashion Design and Clothing от този колеж.

През 2018 г. тя също така завършва университета Ravensbourne с тригодишна степен по закупуване на мода и управление на марки. След това започва работа в модната индустрия. В момента тя е професионален администратор на купувачи и телевизионна риалити звезда.

Телевизионната звезда на Острова на любовта е от бял кавказки етнос. Тя се придържа към християнската вяра. Мили е родена под знака на Стрелец. Съдът е един от тримата братя и сестри в нейното семейство, според нейните семейни данни.

Баща й, „Робърт Кийт Корт“, е талантлив художник на неонова светлина. Той също така притежава студио за неонови светлини в Източен Лондон, където продава собствените си продукти за неонови светлини.

Продуктите му включват нови технологии като типография, живи цветове и емблематично осветление. Майката на Мили, „Есме Корт“, от друга страна, е майка, която си стои вкъщи.

Що се отнася до нейните братя и сестри, тя има две сестри, едната от които е Джеси Корт. Тя обаче не разкрива името на втората си сестра.

Според профила й в Instagram тя обича да прекарва време със семейството си. Корт също публикува множество свои снимки с родителите и братята и сестрите си в социалните медии.

  Мили Корт

Мили Корт (Източник: Instagram)

Съпруг и брак на Мили Корт

Тя стана известна, след като се появи в телевизионното риалити шоу „Love Island“ (2021). Тя сключва съюз с „Лиам Риърдън“, 21-годишна звезда, малко след като влезе в шоуто. Тази двойка получи много любов от феновете.

Мили, според източници, също е в романтична връзка с Лиъм. Нека отбележа, че Корт е три години по-възрастен от Риърдън. Те също са били хванати да се целуват във вилата. Тя също така сподели много публикации с Лиъм в профила си в Instagram с надпис:

Ето малко материал за жена. Не забравяйте да изтеглите приложението Love Island и гласувайте, за да спасим нашата любима двойка! Вярвам, че е безопасно да се каже, че всички се наслаждаваме на Мили и Лиъм по нашите телевизори.

По отношение на предишния си любовен живот, Мили Корт имаше връзка с бившия си приятел „Дани Тейлър“ по това време. Според източници тя е излизала с Дани в продължение на три години, от 2013 до 2016 г.

Някога името й беше свързвано с инфлуенсъра в социалните медии Райън Лойд. По-късно обаче тя разкри, че Райън е само най-добрият й приятел. Нека ви информираме, че Райън управлява нейния акаунт в Instagram, докато тя е в Love Island Villa.

Професионален живот на Мили Корт

Според нейния профил в LinkedIn Мили Корт работи като администратор на купувачите в ASOS.com от май 2018 г. Мили също работи като асистент по продажбите в магазина Superdry в Ромфорд от септември 2015 г. до юни 2018 г.

Тя също беше стажант в Daily Mirror през годините си в колежа. Освен това тя работи като асистент по продажбите в Superdrug в родния си град. Тя започва работа като асистент дизайнер в Pacific Height Europe Limited през май 2017 г.

Мили Корт стана известна, след като беше избрана за член на популярното телевизионно риалити шоу „Love Island“ (2021). Според Уикипедия, Мили и състезателката Лусинда Страфорд влязоха в къщата на Ден 9.

Тя е смятана за най-трудния участник в шоуто. Мили спечели голям брой последователи в резултат на участието си в шоуто. Шанън Сингх, според източници, е била захвърлена на втория ден.

Актьорският състав на Love Island 2021 включва още Оливър Чъгс Уолис, Рейчъл Фини, Брад Макклеланд, Шарън Гафка, Дани Биби, Андреа-Джейн Ей Джей Бънкър, Джорджия Тауненд, Арън Франсис, Салма Наран, Меди Маланда, Лили Хейнс, Кайла Трой, Джак Барлоу, Хари Йънг, Сам Джаксън, Хюго Хамънд, Кларис Джулиет, Ейми Дей, Дейл Мехмет, Абигейл Ролингс

Нетна стойност на Мили Корт

Колко богата е Мили Корт? Състоянието на Мили Корт се оценява на 2-3 милиона щатски долара към октомври 2022 г. (приблизително). Модната й кариера й осигурява и допълнителни доходи. Според източници, Мили Корт също е одобрила различни модни марки в своите акаунти в социалните медии.

Факти

  • Мили Грейс Корт също е одобрила редица марки чрез своите акаунти в социалните медии.
  • Нейният профил в Instagram има над 709 хиляди последователи към август 2021 г.
  • На 7 юли 2018 г. тя публикува първата си публикация в Instagram.
  • Мили Корт обича да пътува до нови места със семейството и приятелите си.
  • Тя обича да прекарва свободното си време с кучето си Дилън, тъй като е любител на кучетата.

Популярни Публикации