Милена Чичиоти- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак, кариера

Милена Чичоти е зашеметяващ и млад YouTuber и влиятелен човек в социалните медии. Тя стана популярна, след като качи ново видео в профила си в YouTube, озаглавено The Lord is Doing Something.

Бързи факти

Пълно истинско име Милена Чичоти
Псевдоним Милена
Възраст (към 2021 г.) 25 годишен
Професия YouTuber, влиятелен човек в социалните медии
Дата на раждане 9 ноември 1996 г
Място на раждане Сао Пауло, Бразилия
Сегашен адрес Детройт, Мичиган, Съединените щати
Нетна стойност 1 милион долара - 5 милиона долара
Националност Американски- бразилски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Зодия Скорпион
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 4″
Тегло (прибл.) В килограми: 60 кг
Съпруг Джордан Чичоти

Възраст и ранен живот на Милена Чичоти

Милена Чичоти беше роден на 9 ноември 1996 г , в Сао Пауло, Бразилия. В момента тя живее в Детройт, Мичиган, Съединените щати със семейството си. Милена Чичиоти е нейното истинско име, но тя е известна и като Милена (нейният псевдоним). Говорейки за нейните образователни подробности, тя е учила в местна гимназия. По същия начин подробностите за нейното висше образование все още не са разкрити.

Височина и тегло на Милена Чичоти

Тя има страхотна форма на тялото и кожа, лъскава коса, малка талия, прекрасна фигура и зашеметяващ външен вид. Изабела е висока 5 фута 4 инча и тежи 60 кг. Има тъмно кестенява коса и сини очи. Милена Чичоти

Нетна стойност на Милена Чичоти

Колко е нетната стойност на Милена Чичоти? Към октомври 2022 г. Милена Чичоти нетна стойност се смята, че е между 1 милион долара – 5 милиона долара . Отличната й професия като YouTuber очевидно е основният й източник на пари.

кариера

Милена Чичоти е тийнейджърка и Instagram звезда от Сао Пауло, Бразилия. Тя започва кариерата си като звезда в социалните медии и сега има над 285 хиляди последователи в официалния си профил в Instagram. Кариерата й не се е забавила, откакто стана известна в Instagram. Тя е добре познат YouTuber, който започна пътуването си в YouTube на 30 октомври 2016 г. и изпрати дебютния си видеоклип на този ден, въпреки факта, че се присъедини към YouTube на 29 юли 2014 г. Тя е в YouTube от около пет години и обикновено публикува видеоклипове там. Сега тя има над 600 000 абонати в своя акаунт в YouTube.

Милена Чичоти Съпруг и брак

Кой е съпругът на Милена Чичоти? Сега, когато става дума за Нейната връзка и съпруг, повечето знаменитости се опитват да запазят любовния и личния си живот в тайна. Името на съпруга на Милена Чичиоти е Джордан Чичиоти. Двойката има две деца: Алетея Валентина, дъщеря, и Ариел, син.

Популярни Публикации