Mikayla Demaiter- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Микайла Демайтер е американски модел, сензация в социалните медии, бивш играч на хокей на лед и звезда за възрастни. Тази тийнейджърка преобрази професията си и изуми света с това. Да, тя беше професионален играч на хокей на лед, преди да стане модел на пълен работен ден и възрастна знаменитост. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Mikayla Demaiter възраст, Mikayla Demaiter гадже, Mikayla Demaiter нетна стойност, Mikayla Demaiter височина, Mikayla Demaiter кариера и още

Бързи факти

Пълно истинско име Микайла Демайтер
Псевдоним Мика, Микайла
Възраст (към 2021 г.) 21 годишен
Популярни като Играч на хокей на лед и модел
Професия Бивш вратар по хокей на лед, модел за възрастни
Дата на раждане 14 май 2000 г. (неделя)
Място на раждане Чатъм, Онтарио, Канада.
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
Сегашен адрес Канада
образование Завършвам
Алма матер Западен университет
Нетна стойност ,5 милиона USD (приблизително)
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Зодия Телец
Езици Английски
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 4″

Mikayla Demaiter Възраст и ранен живот

Микайла Демайтер е родена на 14 май 2000 г. и сега е на 21 години. Мис е родена в семейство на американски канадци. Израснала е в Уудбридж, Онтарио, Канада, предградие на Торонто. Тя обаче е родена в Чатъм, Онтарио, Канада. По-късно Микайла завършва Западния университет, след като играе хокей на лед и завършва академичните си курсове.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Микайла Демайтер е висока 5 фута 4 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Микайла Демайтер

Микайла Демайтер

Микайла Демайтер Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Микайла Демайтер? След това той започна да печели повече в други сайтове като Instagram, TikTok и други. След като обявихме истинското й нетно състояние, ние оценихме общите й приходи и прогнозираното й нетно състояние стана ,5 милиона USD към 2022 г.

кариера

Микайла беше на 19 години, когато сложи ръкавиците и подложката си за хокей на лед и обяви, че се оттегля от леката атлетика. Всички бяха в недоумение защо го прави и какво ще прави след това. По отношение на предишния й опит, тя беше вратар на Bluewater Hawks в Провинциалната женска хокейна лига в продължение на няколко години. Тя е служила на екипа си от 2017 до 2019 г., според нашето разследване. Микайла започна да се появява в Instagram през 2017 г., докато обсъждаше позицията си на вратар за клуба по хокей на лед Bluewater Hawks. Тя се присъедини към Instagram през октомври 2017 г.

След няколко години игра тя осъзнава, че може да се справи значително по-добре, ако стане модел и забавлява света със своите способности за моделиране. В резултат на това тя спря да се занимава с хокей на лед и сега е модел на пълен работен ден. Тя получава щедро възнаграждение за работата си като моден модел и модел за възрастни. Микайла все още е доста активна в своите мрежи за споделяне на съдържание за възрастни Onlyfans. Тя е публикувала над 153 изображения и 196 видеоклипа на себе си на сайта. Нейната порнографска онлайн работа в Onlfans й спечели почти 89,1 хиляди харесвания. Не само това, но също така публикува своите видеоклипове за синхронизиране на устни и мода в TikTok, където има 821,3 хиляди почитатели и милиони харесвания.

Mikayla Demaiter Гадже и срещи

С кого се среща Микайла Демайтер? Националните медии съобщиха, че Микайла е виждана да излиза с много мъже. Въпреки това тя пази любовния си живот в добре пазена тайна. Преди това тя беше видяна с човек на име Дан Дейвис, за когото се предполага, че е от Канада. Но връзката й с Дан Дейвис не продължи дълго и тя се премести при друг мъж. Говори се, че Микайла има връзка с хокеиста от НХЛ г-н Къртис Габриел през 2021 г. Но дали тя все още има връзка с него или се е изнесла, не е потвърдено от нея.

Популярни Публикации