Михаела Белен -Wiki, възраст, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност, височина, кариера

Michaela Belen е професионален волейболист от Филипините. Родена е на 29 юни 2002 г. и е на 20 години. Тя играе волейбол през последните пет години и се представя отлично във всеки мач. Представянето на Михаела се подобри, докато тя продължаваше да играе играта. Бела Белен никога не поглеждаше назад и не изпускаше от поглед волейболната си любов. Сега тя привлича много внимание с изключителното си представяне в турнирите по волейбол за жени от сезон 84 на UAAP.

Бързи факти

Рождено име Michaela Belen
Популярно име Красивата Белен
Псевдоним Бела Белен, Михаела
Дата на раждане 29 юни 2002 г
Възраст (към 2022 г.) двадесет
Популярни за Спечелване на титлата новобранец, както и MVP в сезон 84 на UAAP женски волейбол
език филипински
Училище Училище Назарет.
образование Преследване на дипломирането
Алма матер Национален университет
Професия Волейболист
Зодия зодия Близнаци
Националност филипински
Етническа принадлежност филипински
Място на раждане Кесон Сити
Сегашен адрес Манила
Екип 1. BaliPure Purest Water Defenders
2. Ребиско-Филипини
3. СЕГА Lady Bulldogs
Позиция Външен нападател
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5'6'
Тегло (прибл.) В килограми: 56 кг

Михаела Белен Възраст и ранен живот

Michaela Belen е роден на 29 юни 2002 г , в Кесон Сити . Тя е 22-годишен към 2022 г . Тя има трима братя и сестри, които са много близки до нея. Нейните братя и сестри са Бубай Белен, Аалия Белен и Николо Белен, с които тя поддържа близки отношения. Нейното училище преди това й е осигурило обучение по волейбол. Тя продължи да посещава Назаретското училище. Тя играеше за отбора на Bali Pure Purest Water Defender, когато беше тийнейджър.

Височина и тегло на Михаела Белен

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Михаела Белен е висока 5 фута 6 инча и тежи около 56 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.

  Michaela Belen

Михаела Белен Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Михаела Белен? Михаела Белен нетна стойност се смята, че е между милион – милиона . Отличната й професия на волейболистка очевидно е основният й източник на пари.

кариера

От началото на женския волейболен сезон 84 Михаела Белен от Националния университет Lady Bulldogs се представи добре във всяка своя игра. Нейният отбор победи университета De La Salle в мач 1 от турнира по волейбол за жени UAAP Сезон 84, 25-20, 25-12 и 25-21. След това тя помогна на своя отбор да спечели шампионата. Родом от гимназиалната програма на NU, тя вече спечели два пъти отличия за MVP в дивизията на момичетата. Тя беше обявена за MVP както през 80-ия, така и през 82-ия сезон. Бела Белен игра за филипинския национален отбор по волейбол, преди да се присъедини към NU Lady Bulldogs.

През октомври миналата година Бела Белен също беше избрана за участие в азиатското клубно първенство по волейбол за жени през 2021 г. Очакванията на привържениците на Белен винаги са високи във всеки нейен мач. Тя заема позицията Open Hitter на своя отбор. Тя беше вторият най-ефективен шпайкър в 84-ия сезон на женския волейбол с 38,96 процента. Тя сервира средно по 0,47 аса на сет. Бела Белен демонстрира и другите си способности, като стана шестият най-добър приемник в лигата (40,85 процента) и осмият най-добър копач (2,38 удара на сет). Сега тя изравни постижението на Марк Еспехо от университета Ateneo de Manila, който спечели и двата трофея през сезон 76, като спечели MVP и новобранец на годината в 84-ия сезон.

Михаела Белен Гадже и срещи

С кого се среща Михаела Белен? Михаела Белен се е запознала с няколко великолепни старши волейболисти през кратките години, откакто е започнала да играе. Бела Белен, от друга страна, не е преследвала никакви романтични връзки с нито един от тях. Няма нито едно нейно изображение с привлекателен мъж в нейния Instagram или Facebook. Тя може да получи предложение от всеки брилянтен и интелектуален спортист във Филипините сега, когато става популярна.

Популярни Публикации