Мигел Бернардо- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка

Майкъл Бернардо е актьор от Испания. През 2018 г. Мигел Бернардо изигра Гузман в оригиналния сериал на Netflix Elite. Знайте всичко за Мигел Бернардо- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка

Бързи факти

Пълно име: Майкъл Бернардо
Дата на раждане: 12 декември 1996 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Испания
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Айтана
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите Сиво синьо
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 46-15-33 инча
Националност испански
Етническа принадлежност Бяло-испанец
образование Американска академия за драматични изкуства
баща Микеланджело Бернардо.
Майка Ана Дуато
Братя и сестри (Едно) Мария Бернардо

Биография и ранен живот

Майкъл Бернардо е роден във Валенсия на 12 декември 1996 г. По същия начин майка му е Ана Дуато, актриса, а баща му е Мигел Бернардо, продуцент. Той също е потомък на Хоакун Дуато Гомес-Новела и Зулема Боикс. Мара Бернардо е негова сестра.

Въпреки че идва от семейство на развлечения, той работи усилено, за да спечели слава и любов. Като дете родителите му винаги са му казвали, че пробивът в актьорската индустрия е предизвикателство, но че ако работи усилено и получи прием в Академията за драматични изкуства в Лос Анджелис, те ще го подкрепят да стане актьор.По същия начин той е от испанска националност и бял испанец по етнически произход. Преминавайки към образованието си, той учи драма в колежа Санта Моника и Американската академия за драматични изкуства в Съединените щати. Той е учил в Съединените щати около три години.

Височина и тегло

Мигел Бернардо притежава привлекателна и симпатична личност. Той е висок 5 фута и 9 инча и има стегнато тяло. По същия начин той тежи приблизително 79 кг.

Освен това той има силна структура на тялото, с 46-инчов гръден кош, 15-инчов талия и 33-инчов бицепс. Наред със смелата си личност, той има чифт сивкаво сини очи и руса коса.

  Инфографика за биография на Мигел Бернардо

Биография на Мигел Бернардо

кариера

Що се отнася до професионалния живот на Мигел Бернардо, той започва своята актьорска кариера през 2016 г. с телевизионния сериал Cuéntame cómo pasó. Освен това той се появява в няколко телевизионни предавания, включително Inhibidos (2017) и Sabuesos (2018). По същия начин той представи на музикалните награди Los40 през 2016 г.

По същия начин, неговите актьорски способности го подтикнаха да преследва други проекти. Той беше избран във филма от 2016 г. Това е за твое добро като Дани. Той придоби широка популярност след превъплъщението на Дани в хита. Освен това той се появява в два игрални филма преди това, Es por tu bien (2017) и Ola de crmenes (2018).

В момента Мигел играе заедно с Дана Паола, Естер Експозито и Мина Ел Хамани в сериала Elite на Netflix, продуциран от Карлос Монтеро и Даро Мадрона.

Освен това през 2020 г. най-новата му работа се появи в испанския телевизионен сериал Caronte и продължава да го прави.

Мигел Бернардо Нетна стойност

Що се отнася до приходите на Мигел Бернардо, той е натрупал значително състояние през цялата си кариера като испански актьор. От 2022 г. Мигел Бернардо е натрупал огромна нетна стойност от 3 милиона долара. Освен това средностатистическият испански телевизионен актьор печели между 0 000 и 000 000. По същия начин се съобщава, че годишният му доход е 838.

Освен това, тъй като той работи по множество проекти, прогнозната му нетна стойност несъмнено ще се увеличи през следващите дни. Всъщност той е спечелил пари от различни източници, включително епизодични изяви, спонсорски сделки, брандиране, реклами и договори за одобрение.

Приятелка и срещи с Мигел Бернардо

Що се отнася до състоянието на връзката на 24-годишния испански актьор Мигел Бернардо, той в момента е в романтична връзка с Айтана. Тя е певица на поп музиката. От 2019 г. двойката се среща. Въпреки че той не сподели много свои снимки с приятелката си в социалните медии, приятелката му продължава да споделя очарователни дуетни снимки. Двойката е изключително симпатична заедно и има изключителна връзка. Те обаче могат да продължат връзката си в бъдеще.

Освен това той не е замесен в никакви спорни действия. Елегантният мъж се пази сдържан и се отдаде на работата си, вместо да се забърква в скандали за публичност.

Популярни Публикации