Мици Шор - Биография, възраст, височина, нетна стойност, брак, съпруг

Мици Шор беше американска бизнесдама и предприемач от Маринет, Уисконсин. Mitzi Shore също притежаваше комедиен клуб, The Comedy Show, в продължение на две години след отварянето му през 1972 г. Научете всичко за Mitzi Shore Bio, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Мици Шор
Дата на раждане: 25 юли 1930 г
Възраст: 91 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: Бизнесдама и предприемач
Държава: Съединени щати
Семейно положение: развод
Развод Сами Шор
Нетна стойност 21 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Маринет
Националност американски
Религия еврейски
образование Университет на Уисконсин-Медисън
баща Морис Сайдел
Майка Фани

Биография и ранен живот

Мици Шор е родена като Лилиан Сайдел в Маринет, Уисконсин на 25 юли 1930 г. Шор е родена в еврейско семейство и като такава несъмнено е изповядвала еврейската религия. Фани и Морис Сайдел са родителите на Шор. Морис Сайдел е продавач, който пътува. Тя е отгледана в района на Грийн Бей в Уисконсин.

Шор посещава гимназия Green Bay East. Тя се записва в Университета на Уисконсин-Медисън, за да продължи обучението си. По това време комикът учи изкуство, но се отказва, за да се ожени за Сами Шор, след като го среща през 1950 г.Смърт

За съжаление, Мици Шор почина, докато все още беше в болница поради неизвестно неврологично заболяване. Това се случва на 11 април 2018 г. в Лос Анджелис, на 87-годишна възраст. През 1990 г. бизнесдамата е диагностицирана с болестта на Паркинсон. Лекарите в болницата в Лос Анджелис направиха пределно ясно, че смъртта й е причинена от същата болест, с която се бори.

Височина и тегло

Измерванията на тялото на Мици Шор показват, че тя е със среден ръст и здравословно тегло. Освен това тя поддържаше слаба физика чрез здравословна диета. Тя обаче беше засегната от болест, която допринесе за смъртта му.

Тя има светъл тен, кафяви очи и кафява коса. Като цяло американската бизнесдама предпочиташе къси, прости прически. Освен това тя нямаше висок ръст, тъй като изглеждаше много ниска на снимките си.

кариера

Мици съосновава Comedy Store през 1972 г. с бившия си съпруг. След развода тя купува магазина. Сами по-късно изясни, че се е отказал от контрола над клуба, за да намали издръжката си, Шеки Грийн е дала парите й назаем, след като отвори магазина. Тя направи това, за да насърчи операциите.

Тя се занимаваше с ежедневните операции и набираше и развиваше таланти. Няколко комедианти намериха слава в Comedy Store. Робин Уилямс, Гари Шендлинг, Джон Уидърспуун, Упи Голдбърг, Розан Бар, Джей Лено, Дейвид Летърман, Андрю Дайс Клей, Джим Кери, Джо Роугън, Чеви Чейс, Сам Кинисън, Марк Марън, Бобкат Голдуейт, Бил Бър, Боби Лий, Джоуи Диас и Себастиан Манискалко са някои. Тя отказа да плати за комиксите на своя клуб.

Тя каза, че мястото е колеж по комедия, където изпълнителите усвояват умения, а не начинание за правене на пари. След разширяването на клуба през 1979 г. талантливите играчи обещаха да получат заплащане. Тя не беше съгласна, така че комедиантите я заобиколиха като шестседмична стачка. След месеци на протести и автомобилна катастрофа тя се съгласи да плати на Лено 15 долара за всеки комплект.

Предприемачът превърна горния етаж на The Comedy Store в Belly Room през 1978 г. Всичките 50 места са предназначени за жени комедианти. В същата епоха квалифицираната комедия беше клуб за момчета с малко жени. Женските стендъп комикси не бяха взети предвид за концерти с най-добрите комикси в САЩ. Нейният прекрасен, безстрашен блясък продължи години.

През 90-те години на миналия век тя отново се представя на публиката си, като спонсорира комедийни вечери с латино, гейове и лесбийки. Тя основава Comedy Channel през 1982 г. Шор съветва Джеймс Бланкарт и съди HBO за авторски права. Каналът се сля с Ха! след две години. Comedy Central преди беше CTV: The Comedy Network. I’m Dying Up Here Героят Голди е несигурен. Джо Роугън й посвети Strange Times.

Мици Шор Нетна стойност

Тя натрупа значително богатство в резултат на професионалната си кариера. Вместо да търси финансова изгода, тя прекарва цялата си кариера, печелейки слава и служейки по-ефективно. Към 2022 г. нетното състояние на Мици Шор е приблизително 21 милиона долара. Няма съмнение, че тя е живяла луксозен и прекрасен живот преди смъртта си. Нещо повече, бизнесдамата е предоставила огромна платформа за различни таланти.

Съпруг и брак на Мици Шор

Мици Шор е била омъжена преди това, а името на съпруга й е Сами Шор . Както беше посочено по-рано, тя изостави обучението си, за да се омъжи за съпруга си Сами Шор. Двойката се жени през 1950 г. Въпреки това, няма допълнителни подробности за нейния предишен и последващ любовен живот. Тя и Сами Шор обаче несъмнено са родители на четирите си деца. Техните деца са Питър Шор, Скот Шор, Поли Шор и Санди Шор. Поли Шор, техният син, е актьор.

Двойката обаче не успя да продължи брачните си отношения и се разведе през 1974 г. Същата година тя законно придоби The Comedy Store. Това бяха и условията на тяхното споразумение за развод. Освен това собственикът на магазина за комици никога не е бил замесен в никакви слухове или противоречия. Наистина, тя е свършила отлична работа да пази личните си вещи и себе си далеч от социалните медии и широката общественост.

Популярни Публикации