Michael J Woodard- Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, етническа принадлежност

Майкъл Джей Уудард е американски музикант и амбициозен 24-часов певец. Michael J Woodard е най-известен с появата си в American Idol. Той е един от Топ 24 състезатели на певческото риалити шоу American Idol. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Майкъл Дж Уудард, приятелка на Майкъл Дж Уудард, нетна стойност на Майкъл Дж Уудард, кариера на Майкъл Дж Уудард и още

Бързи факти

Пълно име: Майкъл Уудард
Дата на раждане: 04 януари 1997 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Мъжки
Професия: певица
Държава: Америка
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите черни очи
Цвят на косата Черна коса
Размер на тяло 37-29-36
Родно място Филаделфия, Пенсилвания
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Религия Кристиян
образование Колеж по съвременна музика,
Майка Уанда Мартин Уудард
Братя и сестри 1

Биография на Майкъл Дж. Уудард

Майкъл Дж. Уудард е роден във Филаделфия, Пенсилвания, Съединените американски щати, на 4 януари 1997 г. Според датата на раждане той е на 24 години. Освен това той е американски гражданин и член на афро-американската етническа група.

Уанда Мартин Уудард е името на майка му, но името на баща му е неизвестно. Освен това той има сестра, чието име не е налице. Той беше запален певец и изпълнител, който също обичаше баскетбола и футбола.
Майкъл завършва гимназия във Филаделфия в Пенсилвания, Съединени американски щати. Той обаче не продължи обучението си, тъй като искаше да преследва целта си. Той се премества в Лос Анджелис, за да посещава Колежа за съвременна музика към Института за музиканти и да учи музика и изкуство.Височина и тегло

Майкъл Дж. Уудард е висок 5'8 инча и тежи 61 кг. Той е изцяло черен с черни очи и черна коса. Освен това физиката му е 37-29-36.

кариера

Майкъл се стреми да бъде най-великият певец в света. От младостта си е отдаден на пеенето. Той спечели известност по време на появата си в American Idol Сезон 16. Майкъл беше спечелил големи и малки в The Hub Network. Той се чувстваше напрегнат по време на изпитанията си пред журито. Прочутият Лайънъл Ричи му помогна да възвърне самообладанието си. Той изпя песента Make It Rain на Ed Sheeran пред съдиите. Талантът му удиви съдиите и той спечели 'да' от Ричи, Пери и Браян и пътуване до Холивуд.

Освен това той е един от състезателите на American Idol, които спечелиха златен билет. Той има очарователен глас и е завладял сърцата на много американци. Освен това той беше любимият участник в шоуто. През 2012 г. той спечели риалити сериала Majors and Minors на мрежата Hub Television, който се излъчи преди American Idol. Освен това той беше на 13 години, когато спечели риалити сериала Majors and Minors.

Той също беше подписан с Boardwalk Records и RCA Records поради представянето и таланта си в Majors и Minors. След като спечели титлите на Majors и Minors, му беше дадена възможност да си сътрудничи с велики певци като Дженифър Хъдсън, Бренди и Еван Богарт. След това издава солов албум, Closer. Работил е като служител на боулинг зала, преди да се появи в American Idol. Майкъл беше финалист на American Idol. Той обаче беше елиминиран на този етап от състезанието. След успеха си в American Idol, той получава главната роля в оригиналния филм на Netflix Ario the Alligator Boy и телевизионния сериал I 3 Arlo.

Нетната стойност на Michael J Woodard

Той е натрупал голямо състояние като вокалист. Популярността му нараства в резултат на изявите му в телевизионни предавания. Приблизителната му нетна стойност е неизвестна.

Приятелка на Майкъл Дж. Уудард, запознанства

Майкъл не е женен и неженен. Освен това няма информация за връзката му. Освен това няма допълнителна информация за предишната му връзка.

Що се отнася до неговите слухове и скандали, той досега остава страничен наблюдател. Освен това той се концентрира върху личния и професионалния си живот. Освен това той предпочита да избягва слуховете и противоречията.

Популярни Публикации