Миа Талерико- Нетна стойност, Биография, Възраст, Височина, Гадже, Етническа принадлежност, Кариера

Моят Талерико е социална медийна и телевизионна актриса от Съединените щати. Тя беше избрана за ролята си в Good Luck Charlie на Дисни, когато беше на единадесет месеца, заедно с Бриджит Мендлър. Освен това по-късно тя се присъедини към актьорския състав на сериала Brat Mani през 2018 г. Тя е родена в град Санта Барбара, Калифорния. Детството й е показано в героя й в комедийната поредица. Фил Бейкър, съ-създател на шоуто, каза, че те разговарят с майката на Миа, за да научат какво прави и иска Миа, и те интегрират тези подробности в своите сюжетни линии. Научете повече за нетната стойност на Миа Талерико, биографията, възрастта, височината, гаджето, националността, етническата принадлежност, кариерата

Бързи факти

Истинско име Моят Талерико
Известен като Телевизионна актриса, звезда в социалните медии
Възраст на 12 години
рожден ден 17 септември 2008 г
Родно място Санта Барбара, Калифорния
Знак за раждане зодия Дева
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 4 фута 9 инча (1,47 м)
Тегло прибл. 45 кг (99 паунда)
Измервания на тялото прибл. 28-23-33 инча
Размер на чашката на сутиена 27 С
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5 (САЩ)
гадже Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност прибл. милиона (USD)
Марки N/A
Хоби N/A

Mia Talerico Възраст и националност

Моят Талерико е родена на 17 септември 2008 г. Сега е на 12 години. Тя е от смесен произход и има американско гражданство. Нейната зодия е Дева. Освен това тя е родена в град Санта Барбара, Калифорния.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко е висока Миа Талерико? Тя е висока 4 фута 9 инча или 1,47 метра или 147 сантиметра. Тя тежи около 45 кг (99 паунда). Размерите на тялото й са 28-23-33 сантиметра. Освен това тя има капацитет на чашката на сутиена 27 C. Тя все още е фанатик на здравето. Тя има прекрасни лешникови очи и бели кичури.  Моят Талерико

Миа Талерико позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Миа Талерико 2022 г

Колко е нетната стойност на Миа Талерико? Нетното състояние на Миа Талерико се оценява на около 3 милиона долара към октомври 2022 г. (USD). Социалните медии са основният й източник на доходи.

Професионален живот и кариера

Фил Бейкър и Дрю Ваупен, сценаристите и създателите, продължиха да създават ситком за Дисни, който да се хареса както на деца, така и на възрастни. Тенденцията на Good Luck Charlie беше доста близка до тази на типичното американско домакинство – семейство, което се опитва да се подготви за изненадващото пристигане на четвъртото си момче, Чарли. Продуцентите веднага разбраха, че имат добър актьор, но най-трудното препятствие в процеса на заснемане на забавните инциденти на семейство Дънкан беше включването на структурирания герой Чарли.

Основната цел беше да се придържаме към сделката за изобразяване на еднояйчни близнаци, като същевременно се предотврати рискът от нарушаване на законодателството за детския труд и се удостовери, че записът няма да бъде възпрепятстван от въпроса за недостъпността. В резултат на това намирането на еднояйчните близнаци се оказа непреодолим проблем. Мия нарисува своя процес в картината на този етап и изборът да я включи беше направен почти веднага. Миа пък демонстрира колко е важна за шоуто.

Гари Марш, изпълнителен директор на Disney, признава, че Миа да играе Чарли е най-голямата грижа и пречка за сериала. Това е като летене без предпазна мрежа. Тя може да има тежък ден и ние няма да можем да уволним, което ще ни струва десетки хиляди долари. Въпреки това, досега, толкова силно. Тя е най-покорният актьор, с когото съм работил. Моето собствено бебе, което сега е на четири години, никога няма да се справи толкова добре пред камера, каза Марш в интервю от 2010 г. Миа получи голяма част от славата и се хвана пред камерата и светлините като пате за риболов. Тя не беше объркана от светлината на прожекторите, но все пак го приветства като естествен изпълнител.

Миа Талерико Гадже

Кой е гаджето на Миа Талерико? Тя е много поверителна относно личния си живот и връзка. Тя не е разкрила никаква информация за гаджето и връзката си. Поради липса на прозрачност, няма информация за нейните предишни връзки, бивши и връзки. Най-вероятно е необвързана и може би в момента се фокусира върху кариерата си.

Факти

  • Крис Талерико е името на баща й, а Клер Талерико е името на майка й.
  • Актрисата често парадираше с убийствените си извивки, когато демонстрираше някои изпепеляващи визии за камерата.
  • Изглежда, че пуши много на много от снимките си.
  • Когато седеше навън, тя демонстрираше извивките си ежедневно.
  • Тя често публикува модни и лайфстайл селфита в акаунтите си в социалните мрежи.
  • Интересите й включват музика и танци.
  • Тя е много популярна в социалните медии.
  • Тя е голям любител на животните.
  • Обича да пътува и да снима.

Също така, знайте за Нетна стойност на Наталия Гарибото, биография, възраст, височина

Популярни Публикации