Mia Stammer- Wiki, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Моето заекване е японско-американска YouTube блогърка за мода и красота, която е натрупала над 4,4 милиона абонати със своите уроци за боядисване на коса. Миа Стамър също е огромна знаменитост в Instagram с над 1,5 милиона последователи. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Mia Stammer възраст, Mia Stammer Boyfriend, Mia Stammer нетна стойност, Mia Stammer височина и още

Бързи факти

Пълно име: Миа Сайоко
Дата на раждане: 01 август 1994 г
Възраст: 27 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber
Държава: Япония
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 430 хиляди долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Родно място Окинава
Националност Японско-американски

Биография на Миа Стамър

Моето заекване е роден в Окинава, Япония, на 1 август 1994 г. под астрологичния знак Рак. По-късно тя се премести в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Миа Сайоко е истинското й име.

Тя е споделила свои снимки с баща си, майка си и брат си в Twitter. Освен това няма информация относно името им. Като дете тя се стреми да бъде медицинска сестра, но впоследствие решава да продължи работа на пълен работен ден в „YouTube“.Като се има предвид възрастта й, тя може да е завършила след средното си образование. Въпреки това, тя също може да реши да напусне колежа. Въпреки това, няма налична информация. Тя е от японско-американски произход.

Височина и тегло на Миа Стамър

Миа Стамър е висока 5 фута 4 инча (1,65 м) и тежи около 63 кг. Тя изглежда красива и има чифт сини очи и кестенява коса. Освен това няма информация относно други статики на тялото.

кариера

Миа Стамър е добре позната японско-американска знаменитост в социалните медии и YouTuber. Тя е горд собственик на скандалния канал „YouTube“ със същото име. Преди кариерата си в социалните медии тя е работила като сервитьор. Тя също е работила в малък семеен ресторант близо три години, преди да промени кариерата си.

Мария, която живее в малък град и разполага с много свободно време, разглежда привидно безкрайните опции, налични в „YouTube“. Това силно я мотивира да създаде свой собствен канал, където да споделя мненията си с хората. Стамър нямаше представа, че каналът й ще привлече толкова много внимание. Което най-накрая се превърна в нейна професия на пълен работен ден.

На 22 септември 2010 г. тя създаде своя едноименен канал в YouTube, който преди беше известен като „MamaMiaMakeup“. На 1 март 2013 г. тя качи дебютния си видеоклип, озаглавен „Направи си сам: дантелени дънкови шорти! Първоначално тя натрупа около 307 хиляди гледания на видеото.

Нейният канал е посветен на всичко красиво. Тя споделя видеоблогове, скечове, начин на живот и комедийни видеоклипове на своя канал. Освен това, ако човек се интересува повече от уроци за боядисване на коса, този канал със сигурност ще ви даде идеалното съдържание.

По същия начин тя сподели маски за акне „направи си сам“, мода, красота, прическа, хакове за спалнята в своя канал и някои съвети за партита на басейна. Нейният канал е идеалната комбинация от всички невероятни неща, както се вижда от нейните над 4,4 милиона абонати. Има общо около 82 милиона гледания.

Тя не се задоволява с „YouTube“ и видеоблогове, но е и завършен блогър. По същия начин тя поддържа собствен блог, където отговаря на въпроси на своите почитатели и дори споделя лайфстайл и модни идеи. Нейните видеоклипове обхващат от странни влогове за пазаруване до хумористични предизвикателства.

Нетната стойност на Миа Стамър

Говорейки за приходите си, тя е известна звезда в YouTube с милиони абонати на канала си, която е спечелила прилична сума пари. Основният й източник на доходи са социалните й медии. От едноименния си канал в YouTube тя е спечелила 77 хиляди.

Освен това тя е спечелила чрез други промоционални събития, одобрения на марката, спонсорство и допълнителни работи. Следователно приблизителната й нетна стойност е около 430 000 долара. Със сигурност тя зависи от луксозен начин на живот с добро състояние.

Миа Стамър Гадже, Запознанства

Отразявайки състоянието на връзката на Миа Стамър, тя е необвързана. Тя никога не е разкривала състоянието на връзката си. Освен това може да е запазила любовния си живот в тайна. Въпреки това, нейният талант, чарът очевидно е привлякъл много момчета към нея.

В лична бележка тя открито изповядва любовта си към „Starbucks“ и чая Boba и дори се шегува, че би се омъжила за човека със същия интерес към напитките.

Освен това тя не е преживявала никакви слухове и противоречиви действия, които да са засегнали личния и професионалния й живот. Тя поддържа добър профил.

Популярни Публикации