Мери Сон - Биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, връзка, кариера

Мери син е известна актриса и писателка, която е на 33 години. Мери Сон стана известна след ролята на Ян Келър във филма 'Шефът'. Научете повече за Mary Sohn Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Мери син
Дата на раждане: 12 май 1989 г
Възраст: 33 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Актриса, писател
Държава: елен
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1,5 милиона долара в САЩ
Заплата 50 529 щатски долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Брюнетка
Националност американски
Етническа принадлежност корейски
Братя и сестри две
Twitter Мери Син Туитър
Instagram Мери Син Instagram
IMDB Мери Сон IMDB

Възраст и биография на Мери Сон

Мери син е роден в САЩ на 12 май 1986 г. Към момента тя е на 33 години и е с американска националност. По същия начин баща й е бил фармацевт, а майка й е била учителка по английски език в началното училище. Семейството й е емигрирало след Корейската война през 1953 г.

Тя прекарва цялото си детство в игри с двамата си братя и сестри, единият от които е фармацевт. Що се отнася до хобитата, тя е заявила, че обича да разказва вицове.Височина, тегло и измерване на тялото на Мери Сон

Мери Сон е висока 5 фута 8 инча. По същия начин тя има прекрасна брюнетка коса и кафяви очи.

Мери Сон (Източник: Instagram)

Образование на Мери Сон

Беше ходила в медицинско училище, тъй като мислеше за образованието си. По-късно тя промени специалността си на театър и се върна към актьорско майсторство.

Мери Сон Кариера, Професионален живот

По отношение на кариерата на Мери Сон, тя започна през 2016 г. През тази година тя направи своя холивудски дебют във филма Шефът. Тя се появява във филми като Други хора, Любов през 2016 г. и Между две папрати: Филмът през 2019 г. Преди да се присъедини към филмовата индустрия, тя се появява в няколко предавания на TVV, включително A.P. Биография през 2018 г., Комиците през 2015 г. и Здравейте дами през 2013-2015 г.

Тя не само играе, но също така пише и играе за сцената. Тя е написала няколко истории за The Second City Mainstage в Чикаго, Илинойс, включително Who Do We Think We Are, Sky’s the Limit: Permitting и The Absolute Best Friggin Time of Your Life. В допълнение към тях, тя е написала истории за сценични пиеси като Pool Party, Virgin Daiquiri и Sirens. Тя също се появява в реклами за T.D.D Bank, Swagger Wagon и Call of Duty.

По същия начин тя се появи във филма от 2019 г. „Между две папрати“.

Мери Сон Нетна стойност 2022 г

Тя има много пари като актриса, които би могла да използва, за да посрещне нуждите си. В момента Mary Sohn’s има нетна стойност от около 1,5 милиона долара към 2022 г. Тя също получава заплата от 529 на година.

Запознанства, връзки и афери с Мери Сон

Мери Сон никога не се е омъжвала и няма деца. В момента е необвързана. Ергенът Мери просто се концентрира върху кариерата си и отделя повече време на себе си.

Тя не е излизала с никого от предишната си връзка. По същия начин тя рядко говори за личния си живот в медиите или публично и не е правила публични изявления за своите афери. Освен това тя успя да го запази в тайна.

Социална медия

33-годишната зашеметяваща актриса е активна в социални медийни платформи като Twitter и Instagram. Освен това тя има над 4,7 хиляди последователи в Instagram (@maroldswan) и над 4 хиляди последователи в Twitter (@maroldswan).

Факти

  1. В момента е необвързана.
  2. Нейното щастливо число е 8.
  3. Щастливият й камък е смарагд.

Популярни Публикации