Мери Маузър - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Мери Маузър е американска актриса. Мери Маузър се е появявала в редица филми, телевизионни предавания и други начинания. Феновете обожаваха тази млада и талантлива актриса заради нейното превъплъщение на Саманта ЛаРусо в популярния сериал на Netflix Cobra Kai, както и в сериала на ABC Body of Proof и други роли.

Бързи факти

Пълно име: Мери Маузър
Дата на раждане: 09 май 1996 г
Възраст: 25 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: елен
Височина: 5 фута 3 инча (1,60 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Брет Пиърс
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата тъмно русо
Размер на тяло 38-24-34
Родно място Пайн Блъф, Арканзас
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
баща Скот Маузър
Майка Тина Маусър
Братя и сестри Арън Паркър, Лора Ашли Маузър

Биография на Мери Маузър

Мери Маузър е родена в Пайн Блъф, Арканзас, Съединени американски щати, на 9 май 1996 г. Към 2021 г. тя ще бъде на 25 години. Мери Матилин Маузър е истинското й име. Скот Маусър е името на баща й, а Тина Маузър е на майка й. Той също има по-голям брат на име Арън Паркър. Той също е изпълнител.

Той също има по-малка сестра, Лора Ашли Маусър, която също е актриса. Тя е американска гражданка, която следва християнската вяра. Тя се идентифицира като кавказка жена. Нейната зодия е Телец, според астрологията.Що се отнася до формалното й образование, тя е завършила местна гимназия в родния си град. Тя също посещава колеж, за да продължи образованието си.

  Възрастта на Мери Маузер

Мери Маузър

Височина и тегло на Мери Маусър

Мери Маузър е зашеметяваща, с безупречно тяло и завладяваща личност. Актрисата е висока приблизително 5 фута 3 инча. Тя също тежи 52 килограма. Освен това, когато става въпрос за общи измервания на тялото, цифрите са следните: 38 инча гърди, 24 инча талия и 34 инча бедра. Очите й са сини и има тъмно руса коса.

кариера

Мери Маузър е новодошъл в актьорския свят. Тя е надарен и трудолюбив човек. Тя също започва кариерата си като дете актриса през 2002 г. Тя е избрана за фото двойничка на Абигейл Бреслин във филма „Знаци“. Първата й голяма картина с главната роля обаче беше пусната през 2009 г. Войните на булките, романтична комедия, беше заглавието на филма.

След това той работи по проекти като Александър и Ужасният, Ужасен, Недобър, Много лош ден, Final Fantasy VII: Advent Children и Son of the Mask, наред с други. Освен това тя се появи в телевизионния сериал Body of Proofs. Въпреки че талантливата актриса е работила и като озвучаваща актриса в телевизионни предавания и компютърни игри като The Lord of the Rings, Aragorn’s Quest, Tarzan II и други, тя също е работила като озвучаваща актриса. Освен това е запалена по четенето и писането. Сега тя работи върху редица бъдещи проекти.

Нетна стойност на Мери Маузър

Мери Маузър има комфортен и проспериращ живот. От началото на кратката си кариера тя имаше късмет. Към октомври 2022 г. цялата й нетна стойност се оценява на 1,5 милиона щатски долара.

  Нетната стойност на Мери Маузър

Мери Маузър

Мери Маузър Гадже, запознанства

Преминавайки към романтичния и личен живот на Мери Маузър, тя не е омъжена. През това време тя е във връзка с Брет Пиърс. Към днешна дата обаче не са сгодени. Те също нямат деца. Освен това, тя никога не е имала връзка с никой друг в живота си. Тя също така е откровена относно предпочитанията си към пола. Тя също не участва в никакви проблемни събития.

Популярни Публикации