Мери Кери Кенеди - Уики, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Елиза Колинс е журналист, репортер и водещ в Съединените американски щати. Елиза Колинс стана известна като политически репортер за USA Today, където основно пише и отразява доклади за Конгреса. По същия начин политикът поддържа неопетнен публичен имидж през цялата си журналистическа кариера.

Бързи факти

Пълно име: Мери Кери Кенеди
Дата на раждане: 08 септември 1959 г
Възраст: 62 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Адвокат
Държава: елен
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: развод
Дата на сключване на брак: 09 юни 1990 г
Развод Андрю Куомо
Нетна стойност 10 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Вашингтон.
Националност американски
Религия Кристиян
образование Юридически факултет на Бостънския колеж
баща Робърт Ф. Кенеди
Майка Етел Скакел
Братя и сестри (Десет) Кортни Кенеди Хил, Джоузеф П. Кенеди II, Рори Кенеди, Робърт Ф. Кенеди младши, Дейвид Кенеди, Катлийн Кенеди, Майкъл Лемойн Кенеди, Дъглас Хариман Кенеди, Кристофър Г. Кенеди и Макс Кенеди.
деца (Три) Кара Етел Кенеди-Куомо, Марая Матилда Кенеди-Куомо и Михаела Андреа Кенеди-Куомо

Биография на Елиза Колинс

Елиза Колинс е американски автор, роден в Съединените американски щати. По същия начин нямаме информация за ранния живот на журналиста или точна рождена дата. По същия начин, тъй като тя не е разкрила точната си рождена дата, нейната възраст остава неизвестна. Освен това журналистът е от американска националност и кавказки етнически произход.

По същия начин, когато става въпрос за семейния произход на знаменития журналист, тя не е разкрила имената на родителите си. Освен това нямаме информация за нейните братя и сестри. В резултат на това имената и самоличността на членовете на семейството на журналиста остават неизвестни. Източник обаче разкри, че тя идва от много подкрепящо семейство.Що се отнася до нейното образование, тя първоначално посещава местна гимназия в Съединените щати. По същия начин тя посещава университета в Орегон след завършването на гимназията. Освен това тя спечели B.A. от Университета на Орегон по журналистика в електронните медии и китайски език. По подобен начин тя посещава Харбинския технологичен институт.

Височина и тегло на Елиза Колинс

Що се отнася до мерките й, журналистката е в добра форма. Освен това журналистът има тъмнокафяви очи и светло руса коса.

кариера

Елиза Колинс е журналист, водеща и телевизионна личност, базирана в Съединените щати. Работила е като промоционален асистент в радио KTAR от 2009 г. до 2011 г. Започва кариерата си с „USA TODAY“ през август 2012 г. като колежанен журналист. Освен това тя работи като мултимедиен продуцент в Emerald Media Group от септември 2011 г. до март 2013 г. От септември 2011 г. до март 2013 г. тя работи като стажант по извънредни новини.

Освен това тя е работила като мултимедиен редактор за Emerald Media Group, като видео стажант за „USA Today“, като писател на свободна практика за „USA Today“ и като дигитален управляващ редактор, уеб продуцент и корпоративен репортер за „USA Днес. След като завършва колеж, тя се присъединява към Politico през 2015 г. като уеб продуцент и по-късно работи като репортер до 2016 г.

Въпреки това, тя не достига върха на кариерата си, докато не се присъединява към USA TODAY като репортер през 2016 г. Тя също се появява в CBS Topics и Fox News, където отразява политически и конгресни новини в резултат на успеха си като репортер на USA TODAY . В момента е кореспондент на „USA Today“ и „Politico“.

Елиза Колинс Нетна стойност

Американската журналистка несъмнено е натрупала значително богатство в хода на журналистическата си кариера. Тя обаче не е разкрила точната си нетна стойност. Освен това в момента няма валиден източник, който да оправдае нетната й стойност.

Съпруг на Елиза Колинс, брак

Колинс запази в тайна подробностите за връзката си. По същия начин журналистката е избягвала социалните медии и светлината на прожекторите през по-голямата част от живота си. По същия начин няма информация за предишните й връзки.

Популярни Публикации