Мери Кей Клайст - Биография, Уики, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка

Мери Кей Клайст е едновременно метеоролог и водещ на новини. Мери Кей Клайст стана известна, след като работи за CBS 2 Chicago като сертифициран метеоролог по излъчване, най-високата титла за отличие, която получи през 2007 г. Научете повече за биографията на Мери Кей Клайст, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера & Факти

Бързи факти

Пълно име: Мери Кей Клайст
Пол: Женски пол
Професия: Метеоролог, водещ на новини
Държава: елен
Семейно положение: женен
Съпруг Марк
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Националност американски
образование Държавен университет на Мисисипи
деца Двама (син - Блейк и дъщеря)
Facebook Facebook на Мери Кей Клайст
Twitter Twitter на Мери Кей Клайст
Instagram Instagram на Мери Кей Клайст

Възраст и биография на Мери Кей Клайст

Мери Кей Клайст е родена на 3 октомври; нея годината на раждане и местоположението обаче не са оповестени. Нейната възраст може да бъде между 49 и 50 години. И е от американска националност.

По отношение на образованието Мери Кей посещава Университета на Централна Флорида и завършва с отличие Magna Cum Laude в B.A. През 1992 г. получава бакалавърска степен по радио и телевизия. След това посещава държавния университет на Мисисипи за напредналите си изследвания. Тя учи радиоразпръскване там и се дипломира със степен по Програмата по метеорологично предаване.Освен това тя може да е завършила бакалавърската си степен на 22-годишна възраст, което означава, че годината й на раждане е 1970 г. Това обаче е само предположение, базирано на общи изчисления, и Мери не е споделила официално годината си на раждане.

Мери Кей Клайст Височина, Тегло

Мери Кей Клайст има прекрасна руса коса и сини очи. В нито един от източниците няма информация за другите й измервания на тялото.

Височината на Мери Кей Клайст (Източник: Instagram)

Мери Кей Клайст Кариера, професионален живот

Професионално, Мери Кей Клайст е 17:00, 18:00 и 22:00 часа. метеоролог. Новинарските емисии на CBS 2 Чикаго. Тя започва работа в станцията през 2002 г. и получава сертификата си като сертифициран метеоролог по излъчване през 2007 г. Най-високата чест в тази индустрия е да си сертифициран метеоролог по излъчване.

Беше започнала след дипломирането си. Тя започва кариерата си като водещ на времето през уикенда и общ репортер за WJCL-TV в Савана, Джорджия. По същия начин тя работи за WJCL-TV две години до 1992 г.

Тя се премества в Тампа, Флорида, през 1995 г., за да работи като метеоролог за WFLA-TV, където остава от 1995 до 1999 г. По същия начин тя е работила като репортер за времето за The Tampa Tribune, както и като водеща за WFLA-AM Radio . След това е работила като метеоролог за WXYZ-TV в Детройт, Маями, от 1999 г.

Освен това тя се присъединява към CBS 2 Chicago през 2002 г. и оттогава работи като реномиран метеоролог. Тя не е разкрила нищо за нетната си стойност или заплата до момента, въпреки факта, че изкарва приличен живот.

Връзки и отношения с Мери Кей Клайст

Мери Кей Клайст е омъжена жена, която има съпруг на име Марк. Те се ожениха на 20 януари 1990 г. и наскоро отпразнуваха 20 години от сватбата си. Романтичната двойка е доволна в дома си със семейството си. Изглежда, че съпругът и съпругата са заедно от дълго време и са преминали през всички житейски възходи и падения. Симпатичната двойка има две деца - син и дъщеря.

Мери Кей Клайст е омъжена за Марк повече от две десетилетия. Instagram е източникът на тази информация.

Освен това тя често споделя снимки на сина си и дъщеря си в социалните мрежи. Тя има очарователен син на име Блейк, който се дипломира през 2018 г. Освен това семейството има силна връзка и живее щастливо заедно в Нейпървил.

Социална медия

Зашеметяващата водеща на новини е активна в социални медийни платформи като Twitter, Facebook и Instagram. В момента тя има над 1,9 хиляди последователи в Instagram (@marykaykleist), над 6,2 хиляди последователи във Facebook (@MaryKayKleistMeteorologist) и над 3 хиляди последователи в Twitter (@MaryKayKleist).

Нетната стойност на Мери Кей Клайст за 2022 г

Нетното състояние на Мери Кей Клайст е около 2 милиона долара към 2022 г.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 4.
  2. Харесва синия цвят.
  3. Тя обича да чете книги.

Популярни Публикации