Мелиса Маги - Биография, Уики, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка

Мелиса Маги е известен метеоролог, който работи за 6abc Action News в Съединените щати. Известна е и с работата си като синоптик за сутрешното предаване Добър ден, Ню Йорк и вечерната прогноза. Тя е била домакин на няколко предавания в различни мрежи в допълнение към прогнозата за времето. Научете повече за Melissa Magee Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Мелиса Маги
Дата на раждане: 06 май 1987 г
Възраст: 34 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Метеоролог, репортер и водещ
Държава: Ангелите
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: развод
Разделям Пери О’Хърн
Развод Рони Шлемър
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Заплата 96 380 долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност афроамерикански
образование Държавен университет на Мисисипи
Facebook Мелиса Маги във Facebook
Twitter Мелиса Маги в Twitter
Instagram Instagram на Мелиса Маги

Коя е Мелиса Маги? Възраст и биография

Мелиса Маги е на 31 години и е роден на 06 май 1987 г , в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Тя е 34 години към 2021 г. Няма много информация за семейния й произход, но баща й е бивш корпоративен треньор, а майка й е била опитен ветеран в телевизионната индустрия с 20th Century Fox. Тя също има брат, но няма повече информация.

Мелиса получава бакалавърска степен от Калифорнийския университет в Лос Анджелис, специалност английски език с второстепенна степен по френски. След това тя прекарва лято в Париж, където владее френски език, преди да се запише в държавния университет на Мисисипи, за да учи атмосферни науки и геонауки и да получи сертификат по метеорология на излъчване.Мелиса Маги (Източник: Instagram)

Как Мелиса Маги преследва кариерата си? Професионален живот

Мелиса започва кариерата си в медийната индустрия в края на 2000-те, когато се присъединява към AccuWeather и прави национални и международни прогнози, преди да се премести в WNYW на Fox Television Network и след това да работи за филиала на CBS/Fox в Бейкърсфийлд, Калифорния. По същия начин Мелиса Маги също е работила като водеща на KBAK-TV. Мелиса подобри уменията си за прогнозиране на предавания, тъй като беше повишена във водеща на KBAK-noon TV и се утвърди като един от най-добрите водещи на новини. Мелиса твърди, че кариерата й е процъфтявала не заради семейния й произход или светлината на прожекторите, а защото е работила упорито и го е спечелила, като например прекарване на една година и зима в KDUH-TV в Небраска, където пише, редактира и продуцира нейните предавания съдържание.

Тя започва кариерата си като съ-домакин на седмичното развлекателно шоу на 6abc, FYI Philly, програма за излизане и начин на живот, а след това като прогноза за времето през 2009 г. Освен това, тя също е била виждана като домакин на няколко специални предавания на 6abc, включително автомобилното изложение във Филаделфия и изложба на цветя. В момента тя е метеоролог през уикенда за Action News, така че кариерата й процъфтява не само като прогнозист, но и като водещ на телевизионни предавания и други предавания. Любимата част от работата на Мелиса е да събира информация, да обработва факти и да ги представя на другите по креативен начин.

През цялата си кариера Мелиса поддържа високо ниво на професионализъм в работата си. Тя вярва в оказването на положително въздействие върху хората чрез работата си и нейната работа е добре оценена, защото винаги е поддържала приличен и яростен имидж, без да привлича негативно внимание, и е най-възхитена за упоритата си работа.

С кого се среща Мелиса Маги? Връзка и дела

Преди това Мелиса се омъжи за бившия си съпруг Рони Шлемър. Двамата излизаха няколко години, преди да се оженят през май 2010 г. в Anthony’s Lake Club на частна церемония. Бракът обаче не продължи дълго, тъй като двойката имаше неуточнени проблеми и реши да се разведе след шест години през 2016 г.

След развода си тя започва да се среща с фитнес треньора Пери О’Хърн, собственик на Philly Fitness, и те се женят на Хаваите същата година, като Мелиса приема блестящ диамантен пръстен с мека възглавничка и паве от О’Хърн по време на DNC. Двойката планира да се ожени в близко бъдеще.

Колко висока е Мелиса Маги? Височина, тегло и измерване на тялото

Мелиса е от афроамерикански произход, има средна структура на тялото, стройна е и поддържа фигурата си във форма, като ходи на фитнес. Точните й измервания на тялото обаче не са известни. Косата и очите й са черни.

Мелиса Маги Нетна стойност 2022 г

Маги печели добре от 6abc, което допринася за нетната й стойност, оценена от авторитетни източници на 1,5 милиона долара към октомври 2022 г. . Твърди се, че настоящата й годишна заплата е около 100 000 долара. Тя е прекарала значително време в медиите, което й помогна да спечели популярност с течение на времето. Понастоящем тя не е свързана с нито една марка.

Социална медия

Мелиса е най-активна в Twitter (@melissa magee), където има близо 20 000 последователи, и в Instagram (@melissamagee6abc), където има над 7 000 последователи.

Факти

  1. Мелиса обича да готви.
  2. Тя е активна в социалните мрежи.
  3. Тя обича да слуша песни.

Популярни Публикации