Мелиса Лий - Възраст, Wiki, Съпруг, Нетна стойност, Височина, Тегло, Религия

Мелиса Лий е телевизионен водещ и колумнист от Съединените щати. Мелиса Лий е добре известна с работата си като водеща на новините на CNBC. Известна е и като водеща на предаванията Лесни пари и Пари в движение Валутна търговия. Научете повече за Melissa Lee Bio, Wiki, възраст, приятелка, връзка, тегло, височина, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име Мелиса Лий
Дата на раждане 04 ноември 1974 г
Възраст 47 години
Хороскоп Скорпион
Късметлийско число 9
Щастлив камък Гранат
Щастлив цвят Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак Козирог, Рак, Риби
Пол Женски пол
Професия Репортер
Държава Ню Йорк
Височина 5 фута 9 инча (1,75 м)
Тегло 51 кг
Семейно положение женен
Женен Дата 18 август 2017 г
Съпруг Бенджамин Кало
Нетна стойност 6 милиона долара
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Размер на тяло 32-26-33
Родно място НАС
Националност американски китайски
Етническа принадлежност азиатски
образование Харвардски университет
деца Една (дъщеря)
Twitter Мелиса Лий в Twitter
IMDB Мелиса Лий IMDB
Седмица Мелиса Лий Wiki
Марки N/A
Хоби Четене, Писане

Биография на Мелиса Лий, възраст, семейство

Коя е Мелиса Лий? Тя е родена в Грейт Нек, Ню Йорк, на 4 ноември 1974 г . По същия начин тя обсъди историята на своите предци, тъй като дядо й е бил китайски бежанец в Ню Йорк. Родителите й също са жители на Съединените щати. Така че тя е от азиатски произход, но националността й е американски китаец. Няма много подробности за нейните роднини и имената им също не са посочени.

По същия начин, когато става дума за нейното възпитание, тя е израснала в Ню Йорк с приятелите си. Тя имаше цял живот интерес към журналистиката и се стремеше да бъде журналист от тийнейджърска възраст. Kaity Tong е вдъхновение за нея. Лий все още се опитва да имитира това, което прави. По отношение на училището, тя е завършила Харвардския университет с бакалавърска степен по право . Нейното образование не се обсъжда широко.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Мелиса Лий? Мелиса Лий е зашеметяваща дама с нежно отношение . Тя стои на височина 5 фута 8 инча. Тя има впечатляващ капацитет да представя новини и да държи публиката си залепена за местата. Освен това тя има страхотни азиатски черти и черни кичури и изглежда зашеметяващо в официалното си облекло. Теглото й е приблизително 51 кг. Размерът на гърдите й е 32 инча, размерът на бюста й е 26 инча, а размерът на бедрата й е 33 инча.

  Мелиса Лий

Мелиса Лий позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на Мелиса Лий и социални медии

Каква е нетната стойност на Мелиса Лий? Мелиса Лий е репортер на CNBC и водещ на новини. Тя е натрупала голяма сума пари чрез работата си и сега изкарва приличен живот. Нейното нетно богатство несъмнено ще бъде в милиони. Според източници, нейното нетно състояние се оценява на 6 милиона долара към октомври 2022 г . Освен това тя получава значителна заплата за услугата си. В момента е доволна от приходите си. Приходите й идват от работата й по анализи и телевизионни водещи. Нейното заплащане не е разкрито, но според няколко интернет издания, тя печели 0 000 на година, който съдържа стимули и такси.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Мелиса работи професионално като репортер. Тя е очарователна и всеотдайна водеща на новини. Мелиса Лий работи като директор в консултантската компания за управление на Мърсър след дипломирането си. Първата ми работа като журналист беше като писател за The Great Neck Record, местен вестник. Започва работа за Bloomberg Television и CNN Financial News през 2004 г. През 2004 г. тя извежда кариерата си на следващия етап, след като влиза в CNBC.

Откакто започна кариерата си, едно от задълженията й беше да събира новини за фондовата индустрия. Тя покрива няколко случая на Уолстрийт. Лий води и пет филма за CNBC, включително Произведено в Китай. Porn Business of Pleasure, Code Battles, America Cyberthreat и The M con Тя често е домакин на екшън по избор и е новият домакин на 5 p.m. на CNBC. ET редовно предаване Quick Money, както и Money in Motion валутна търговия.

Съпруг и брак

Кой е съпругът на Мелиса Лий? По същия начин, що се отнася до семейното й положение, Мелиса Лий е омъжена. През 2017 г. тя се омъжи за дългогодишния си приятел Бенджамин. Тя пази плановете си за сватбата в тайна. Лий и нейният партньор размениха брачни обети на 18 август 2017 г., според възела. Въпреки че Бенджамин не е толкова известен като съпругата си Мелиса, той се появява по телевизията от време на време.

Бенджамин е старши изследователски анализатор в Robert W. Baird & Co. по професия. Освен това, като част от медения си месец, тя посети Jungle Safari със съпруга си. На сафарито тя казва, че е създала много хубави и неочаквани спомени с детето си. Сексуалните й предпочитания са директни. През 2019 г. двойката ще има и дъщеря.

Факти

  • Мелиса Лий е телевизионна водеща и колумнист от Съединените щати.
  • Мелиса Лий е добре известна с работата си като водеща на новините на CNBC.
  • Известна е и като водеща на предаванията Лесни пари и Пари в движение Валутна търговия.
  • По същия начин тя обсъди историята на своите предци, тъй като дядо й е бил китайски бежанец в Ню Йорк.
  • По отношение на училище, тя е завършила Харвардския университет с бакалавърска степен по изкуства и право.

Популярни Публикации