Мелиса Гостън: Историята зад голямата сватбена тема на двойката

Мелиса Гостън е съпруга на Лойд Пиърс, американски треньор по баскетбол. Лойд е старши треньор на Атланта Хоукс от НБА (Национална баскетболна асоциация).

Бързи факти

Пълно име Мелиса Гостън
Първо име Мелиса
Фамилия Гостън
Професия Съпруга на знаменитост
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Лойд Пиърс
Без деца 1
Женен Дата 14 август 2015 г

Място Мелиса имаше първата си среща със съпруга си.

Мелиса и Лойд току-що се ожениха. Искате ли да разберете къде двойката се е срещнала за първи път? Двамата наистина се срещнаха в бар Steakhouse в Кливланд, Охайо. Мелиса и Лойд живееха там, но се срещнаха официално едва след почти шест месеца. След това двойката започна да се среща и да прекарва интимно време един с друг.

Предложение за брак пред дома на детството

Мелиса и Лойд започнаха да прекарват ценно време заедно. Беше им трудно да се виждат, тъй като живееха на три места и трябваше да пътуват на дълги разстояния. Мелиса избра да се премести в дома на Лойд в Мемфис, Тенеси, за да живее и да бъде с него, след като бяха заедно почти четири години. За съжаление, след една година преместване, той трябваше да остане във Филаделфия за професионалната работа на Лойд.Двойката се установява там, което е и родният град на дамата. През 2014 г., когато бяха близо до дома на детството на Мелиса, Лойд неочаквано й предложи брак и тя каза „да“. Година по-късно, на 14 август, двойката размени брачни обети.

Сватбената тема на двойката

Тяхното уникално събитие се проведе във Vie на Cescaphe Event Group, Филаделфия, Пенсилвания. Мелиса и Лойд се ожениха в 17:30 часа. след размяната на тържествен обет. 200 души присъстваха на събитието. Темата Sunshine беше във фокуса на церемонията и за да добавим усещането, беше включена песента You are my sunshine, my only sunshine.

  Мелиса Гостън

Мелиса Гостън (Източник: Google)

Що се отнася до облеклото на булката, тя носеше рокля Lace Allure с искрящи декорации, докато младоженецът избра по-традиционна визия в синкав костюм. Те заминаха за Италия за медения си месец веднага след като церемонията приключи.

Колко деца има двойката?

Мелиса и Лойд са щастливо женена двойка, която живее живот, изпълнен с удоволствие и любов. Мелиса роди красиво момиченце през 2018 г. след три години брак. Фактът, че ще стават родители, допълнително ги радва. Дадоха й името Мая Джой. Не само това, но двойката е на път да се сдобие с второ дете. Какво повече можем да искаме? Семейството им се разширява с добавянето на малки деца, което ще удвои удоволствието им през следващите години.

Научете повече за Лойд Пиърс.

Името на Лойд Пиърс е Лойд. Даниел Пиърс е старши треньор на Атланта Хоукс от НБА. Той също така е играл в чужбина и е треньор на Мемфис Гризлис, Голдън Стейт Уориърс и много други отбори. Това е цялата му кариера, но откъде започна, ако се върнем в началото? Започвайки с първия, той завършва университета Санта Клара със степен по бизнес мениджмънт. Освен това той е учител по професия в Санта Клара и впоследствие работи за местна компания за финансови услуги.

  Мелиса Гостън

Мелиса Гостън (Източник: Google)

Нетна стойност

Нетното състояние на Мелиса Гостън е около 2 милиона долара към 2021 г.

Популярни Публикации