Мелиса Горга- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

мелиса горга е американска телевизионна риалити звезда, певица, дизайнер, автор и предприемач. Мелиса Горга е най-известна като член на актьорския състав на „Истинските съпруги от Ню Джърси“. Знайте всичко за Мелиса Горга- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: мелиса горга
Дата на раждане: 21 март 1979 г
Възраст: 42 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Телевизионна актриса, автор, певица, дизайнер, бизнесдама
Държава: Америка
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 20 август 2004 г
Съпруг Джо Горга
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите черни очи
Цвят на косата тъмно кафяво
Размер на тяло 32-24-30
Родно място Монтвил, Ню Джърси
Националност американски
Етническа принадлежност Италиански
Религия Кристиян
образование Университет на Ню Джърси Сити
баща Антъни Джон
Майка Дона Марко
деца (Три) Антония Горга, Джино Горга и Джоуи Горга

Биография на Мелиса Горга

мелиса горга е роден на 21 март 1979 г. в Монтвил, Ню Джърси, Съединени американски щати. Антъни Джон и Дона Марко са нейни родители. Тя прекарва своето израстване в Томс Ривър, Ню Джърси. Тя е натурализиран гражданин на Съединените щати. Освен това тя е от италиански произход.

Освен това няма допълнителна информация относно братята и сестрите на Мелиса или ранните детски преживявания. Популярността на Мелиса в толкова млада възраст показва, че тя е била отгледана добре в родния си град от родителите си. Мелиса е получила академичната си диплома от университета в Ню Джърси.Височина и тегло

мелиса горга е висока 5 фута 5 инча, което е дължината на тялото й (1,65 м). Освен това тя тежи около 57 кг. Нейните мерки са 32-24-30 инча дължина, ширина и височина. Освен това тя има тъмнокафява коса и черни очи.

кариера

мелиса горга направи своя дебют „Watch What Happens: Live“. През 2013 г. тя се появи в „Шоуто на д-р Оз“ като себе си. Тя също участва в телевизионния сериал „Bethenny“ същата година. Освен това тя се е появявала в редица други телевизионни предавания.

The Real Housewives of New Jersey, KTLA Morning News, Lip Sync Battle, Celebrity Page, Access Hollywood Live, Extra, Manzo'd with Children, The Real Housewives of New Jersey: Sneak Peek, Big Morning Buzz Live, Teresa Checks In, The Insider, Entertainment Tonight, The View и Wendy: The Wendy Williams Show са сред другите телевизионни предавания, в които Горга се появява.

Освен това тя сама издаде албум, озаглавен „On Display“. „Love Italian Style: The Secrets of My Hot and Happy Marriage“, също пише тя.

Нетното състояние на Мелиса Горга през 2022 г

Мелиса все още не е получила награди или номинации. Освен това, като се има предвид известността и феновете на Мелиса, можем да заключим, че тя със сигурност ще получи някои от тях през следващите години. Горга не е разкрила текущите си приходи. Изглежда, че тя има нетна стойност от около 1,5 милиона долара в момента към 2022 г.

Мелиса Горга Съпруг и брак

Мелиса Горга е съпругата на Джо Горга. Двойката се жени на 20 август 2004 г. Трите им деца от този съюз са Антония Горга, Джино Горга и Джоуи Горга. Бракът им остава силен, въпреки липсата на съобщения за извънбрачни срещи.

Горга предизвика възмущение, когато сподели сексуални съвети в книгата си. Освен това книгата й е посрещната с редица други оплаквания. В момента няма слухове относно Горга или нейното бъдеще.

Популярни Публикации