Мелиса Фумеро- Wiki, възраст, етнос, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Мелиса Фумеро е актриса и режисьор от САЩ. Мелиса Фумеро е най-известна с ролята си на Ейми Сантяго в Brooklyn Nine-Nine, американски полицейски процедурен ситком. По същия начин тя е редовна поредица от 2013 г. и направи своя режисьорски дебют през 2019 г. с епизода на сезон 6 „Завръщането на краля“. Тя също беше отличена с награда за въздействие на NHMC за ролята си в сериала.

Бързи факти

Пълно име: Мелиса Фумеро
Дата на раждане: 19 август 1982 г
Възраст: 39 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Дейвид Фумеро
Нетна стойност 4 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 34-23-34
Родно място Северен Берген
Националност американски
образование Нюйоркски университет
баща Чарлз Руустър
Майка Марта Гало
Братя и сестри Три (Максимилиан, Юлия и Йохана)
деца Две (Енцо и Аксел)

Биография на Мелиса Фумеро

Мелиса Фумеро е роден на 19 август 1982 г. в Норт Берген, Ню Джърси. Името й е Мелиса Гало. Тя е гражданка на Съединените щати. Нейният етнос е смесен и е родена под знака на Лъва. Тя е от кубински произход. Нейната възраст е 39 години.

По същия начин тя е родена от Марта Гало (майка) и Карлос Гало (баща) (баща). Майка й преди това е работила като екскурзовод, а баща й е бил археолог. Родителите й, които са родени в Куба, идват в Съединените щати като тийнейджъри и се установяват. Освен това нейните братя са Максимилиан и Йохана Гало, а сестрите й са Джулия и Джулия Гало.Височина, тегло на Мелиса Фумеро

Мелиса Фумеро е зашеметяваща жена в края на тридесетте с фигура на пясъчен часовник. Тя е висока 5 фута 9 инча (1,75 м) и тежи приблизително 62 кг (137 паунда). Размерите на тялото й са 34-23-34 инча, с размер на сутиена 34B, размер на роклята 4 (САЩ) и размер на обувката 8. (САЩ). Тя има светла кожа, черна коса и кафяви очи.

  Мелиса Фумеро

Мелиса Фумеро със съпруга си (Източник: Pinterest)

Мелиса Фумеро Образование

Когато тя беше на шест години, семейството й се премести от Гутенберг, Ню Джърси, в Линдхърст, Ню Джърси. Тя винаги се е радвала на танци и е участвала в различни класове по танци от дете. Избраното от нея училище беше гимназия Линдхърст. След това посещава Нюйоркския университет, където завършва бакалавърска степен по изящни изкуства по драма през 2003 г. След това решава да се занимава с актьорско майсторство като професия.

кариера

Мелиса Фумеро прави своя актьорски дебют през 2004 г. като Адриана Крамър в американската сапунена опера One Life to Live. След 208 епизода и 208 изяви, тя напусна шоуто през 2011 г. Тя описва Dorm Girl #2 в американския трилър филм от 2007 г. Descent. По подобен начин през 2009 г. тя дебютира на голям екран като Мелиса в американския независим комедиен филм Надявам се, че сервират бира в ада. През същата година тя играе Ати във филма Tiny Dancer и Джо в уеб сериала Haute & Bothered за 11 епизода.

През 2010 г. тя се появява в пет епизода на американския тийнейджърски драматичен сериал Gossip Girl. Сред предаванията и сериалите, в които тя се появява като гост-звезда, са All My Children, Important Things with Demetri Martin, Match Game, Room 104, Mourners, Inc., Once Day at a Time, The Mentalist, Royal Pains, Men at Работа, Дуели с най-добрите готвачи, Мак и Мокси и Пирамидата от 0 000.

Кариерата й тръгва нагоре през 2013 г., когато получава главната роля на Ейми Сантяго в телевизионния сериал за процедурни процедури на американската полиция Brooklyn Nine-Nine. Работата й по сериала й спечели награда на NHMC и три номинации за награда Imagen. Тя също направи своя режисьорски дебют през 2019 г. с епизод 6 на Бруклин девет-девет, сезон 6, Завръщането на краля. Освен това тя се появи в 153 епизода на шоуто и ще се завърне като Ейми Сантяго в осмия и последен сезон на шоуто, чиято премиера ще бъде на 12 август 2021 г.

Тя се появява в два късометражни филма, Half Empty и Stolen Hearts. През 2019 г. тя се появи в епизод на America’s Got Talent: The Champions. Сред анимационните сериали тя е озвучавала Елена от Авалор, Big City Greens, She-Ra and the Princesses of Power и M.O.D.O.K.

Мелиса Фумеро Нетна стойност

Професионалната й кариера на актриса и режисьор й се отплати щедро. Тя започва да играе през 2004 г. и оттогава се издига до една от най-известните актриси в своята 16-годишна кариера. Нейните филми, телевизионни предавания и социални медийни платформи безспорно са нейните източници на доходи. Освен това нейното нетно състояние, включително приходите, се очаква да бъде около 4 милиона долара към октомври 2022 г.

Мелиса Фумеро Съпруг, брак

Мелиса Фумеро е омъжена жена, която има само един брак. Нейният първи и единствен съпруг е Дейвид Фумеро, с когото си партнира в One Life to Live. Двойката се ожени на 9 декември 2007 г. Досега двойката е благословена с двама сина. Енцо, първият им син, е роден на 14 март 2016 г., а Аксел, вторият им син, е роден на 14 февруари 2020 г. В момента двойката живее в Лос Анджелис, Калифорния.

Популярни Публикации