Мели Санчес- Възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера, националност

Мели Санчес е личност в социалните медии от Доминиканската република. Мели Санчес е създател на съдържание в YouTube, добре позната със своите кратки уроци за грим. Научете повече за нетната стойност на Мели Санчес, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, гадже, височина, тегло, кариера

Бързи факти

Пълно име: Мели Санчес
Дата на раждане: 9 декември 1993 г
Възраст: 27 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber
Държава: Доминиканска република
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Доминиканска република
Националност Доминиканска
Етническа принадлежност испанец
Религия Кристиян
образование Завършил колеж
Facebook Мели Санчес във Facebook
Youtube Мели Санчес Youtube
Instagram Инстаграм на Мели Санчес

Възраст и ранен живот на Мели Санчес

Мели Санчес е роден на 9 декември 1993 г. и сега е на 27 години. Нейната зодия е Стрелец, защото е родена в началото на декември. Мели е родена в Доминиканската република и притежава доминиканска националност. По същия начин, когато става въпрос за нейния етнос и религия, тя е испанка и следва християнството. По същия начин, когато става въпрос за личния й живот, като личност в социалните мрежи, тя е сдържана и дискретна.

Мели не е разкрила много за семейството и братята и сестрите си в медиите. По същия начин, когато става въпрос за нейното детство, тя се премества в Съединените щати с родителите и семейството си, когато е на осем. Тя също е живяла в Ню Йорк, Съединени американски щати. Мели също е завършила колеж, което говори много за нейното образование. Тя обаче не е споделила много информация за учебното заведение, което е завършила.Височина и тегло на Мели Санчес

Колко висока е Мели Санчес? Мели, зашеметяващата YouTuber, има извито тяло. Тя все още не е споделила с медиите подробности за измерванията на тялото си, като височина, тегло и жизненоважни показатели. По същия начин външният й вид разкрива, че има тъмна кожа и кафяви очи. Освен това тя има дълга черна коса, която често споделя.

  Мели Санчес

Височината на Мели Санчес (Източник: Pinterest)

кариера

Мели Санчес е личност в социалните медии и създател на съдържание в TikTok и YouTube. По същия начин тя е добре известна с модното съдържание, което споделя в своя канал и акаунт. Мели започва кариерата си като гримьор и работи на пълен работен ден в Bloomingdales. По подобен начин тя започна кариерата си в YouTube на 24 септември 2013 г., когато се присъедини. Тя стартира своя канал „Melly Sanchez“ и вече има над 525 000 абонати.

Въпреки че стартира канала си през 2013 г., най-старият й видеоклип е озаглавен „FALL BLACKOUT SMOKEY EYE MAKEUP TUTORIAL“. Тя публикува това видео на 12 септември 2016 г. с 243 000 гледания. След това тя публикува друго видео, озаглавено Q&A | СТАРТИРАНЕ НА YOUTUBE, ВРЪЗКА, ХЕЙТЪРИ? НА ВСИЧКИ ВАШИ ВЪПРОСИ БЕШЕ ОТГОВОРЕНО!’ Тя публикува това видео на 14 септември 2016 г. със 124 000 гледания. По същия начин нейният канал се състои основно от уроци по грим и хакове за красота, които тя публикува.

Освен това тя е публикувала 99 видеоклипа в канала, който е получил над 15 милиона гледания. По същия начин „МОЯТ ПРЕДНАЗНАЧЕН ГРИМ| SIMPLE GLAM’ е най-популярният й видеоклип в канала. Откакто тя го публикува на 13 октомври 2016 г., това видео е получило 1,7 милиона гледания. Мели също има канал, наречен „Melly Sanchez Canal En Espanol“. Тя публикува това видео на 9 май 2018 г. и има над 191 000 абонати. В този канал тя качва видеоклипове на испански. По същия начин, в допълнение към нейните уроци по грим, нейните видеоклипове включват семейни развлечения и други влогове.

Мели, от друга страна, има акаунт в TikTok. @thefashionfreakk е нейният оператор в TikTok и тя има над 1,7 милиона последователи. Нейните публикации в TikTok са предимно за нейните хакове за красота и рутинни гримове, които тя споделя в канала си в YouTube. По същия начин тя има значителни последователи в Instagram. Тя има впечатляващи харесвания в профила си в Instagram, където публикува свои фотосесии на модел.

Нетната стойност на Мели Санчес 2022 г

Колко богата е Мели Санчес? Мели е създател на съдържание в социалните медии, добре позната с хаковете за красота, които публикува в канала си, допринасяйки за нейната нетна стойност и приходи. По същия начин тя е натрупала значителна слава и богатство благодарение на кариерата си. Нетното състояние на Мели Санчес е около 2 милиона долара към 2022 г.

Статус на връзка с Мели Санчес

С кого се среща Мели Санчес? Статусът на връзката на Мели е ясен и най-вероятно в момента е необвързана. Освен това тя е по-фокусирана върху кариерата си в социалните медии, отколкото върху романтичните връзки.

Популярни Публикации